Wpisy 668 703 – 668 802
27 grudnia 2011 20:55 → 27 grudnia 2011 21:18, 100 wpisów
ulexxa....
ulexxa....haaajjj
witam panie Pasko...czytajac wpisy pani mag i pani madzi to blokada im sie należy poniewaz prowokują ludzi na chat ,,,,a to jest chat dla normalnych ludzi prawda
mag.. ale ona tego nie rozumie .. sama prowokowała to i dostała za swoje .. i bardzo dobrze .. nie jest tu pępkiem świata ..
Zgadzam się, po przeczytaniu historii dzisiejszych wpisów, że na pewno mag.. i madzia77 nic ciekawego do powiedzenia nie mają i faktycznie po części można powiedzieć, że prowokują. W związku z powyższym również blokada na minimum 2 dni
jeżeli chodzi o blokadę prosze by sprawiedliwie postapic i zablokowac jak juz trzy osoby
brak słów
Pasko czy Ty masz jakiś filtr?
A może to prawda co pisała dzisaj madzia,że obawiasz się czy po banie się obrazi na Ciebie?
A może to prawda co pisała dzisaj madzia,że obawiasz się czy po banie się obrazi na Ciebie?
sara....
kurde zadziwiacie mnie wszyscy,mag..kpisz sobie ze mnie?Pasko Twoja postawa jest godna nasladowania...ale jestes niesprawiedliwy, czytam czat od początku i cały czas sie takiej reakcji Lili spodziewałąm, i o to taką reakcje wlasnie chodziło obu paniom
pasko....
Witajcie..Lilus..Jandzia..Sara..Profff..Krzysio..Salti..Deki..
Monet..Robal
Monet..Robal
nie nalezy blokowac lilianny poniewaz została zaatakowana przez dwie panie
saltosky.....tak moge pokazac jezyki kobita nie jest zła na mnie
panie Pasko prosze przeczytac chat od poczatku,,,,i nie blokowac niewinnej Lili
Jeśli ktoś potrafi usprawiedliwić tak agresywną i wulgarną postawę lili, to chętnie posłucham. Numery wpisów poproszę.
ale prosze zobaczyć dopóki nie było tych dwóch pań to pani Lila nie przeklinała
Bo chyba nie chodzi o przyzywanie jakiejś "kobyły"? tak to dzieci w przedszkolu się bawią, po czym ktoś przylatuje do Pani...
sara Lila sie dała sprowokowac i poniosło Ją, ale o to własnie chodziła Madzi i mag.I dopieły swego tzn zablokowanie lili
prowakaja na 100% czły czas tylko kobyła i kobyła ja ****** ilesz tego mozna słuchac
To przeciez jak te dwie..mendy..wyleza z wora..to tu wszystko psuja
Pasko....
ja potrafię.
Jedyna nie daje se "wleźć" na głowę i WIE, że z panią m77 trzeba jej językiem. Bo TYLKO takim dociera co nie co.
ja potrafię.
Jedyna nie daje se "wleźć" na głowę i WIE, że z panią m77 trzeba jej językiem. Bo TYLKO takim dociera co nie co.
Zablokowałem 3 osoby... no wydaje mi się jednak, że byłoby niesprawiedliwością odblokowanie lili po wpisie 668615
witam zapalonych i wytrwałych...
myślę żeby dziś coś puścić ale nie wiem co, jednak męczy mnie dobre przeczucie...
myślę żeby dziś coś puścić ale nie wiem co, jednak męczy mnie dobre przeczucie...
Pasko jeśli Ciebie by ktoś obrażał przez osiem godzin...dał byś rady wytrzymać?Lila musiała tak zareagować..przeczytaj czat..nie zrobiłeś nic w kierunku żeby przerwać to.jesteś za to pdpowiedzialny
pięknaja... gdyby madzia77 lub mag.. używały wulgarnego języka to lila byłaby usprawiedliwiona
paskooo....jak bez lila z chata , ja nic nie bedde gadał tu i w profilu , moge kiedyś zegnam chata i poowoo
panie Pasko ja czytam te wpisy bardzo długo i te dwie panie czepiały sie wszystkich tu
blokada przecież nie jest wieczna... lilę odblokuję najpóźniej jutro jak ochłonie
madzia77 2011-12-27 (17:15)
i jeszcze jedno :
Drogi Adminie jeżeli uważasz za stosowne mnie zaś banować,a potem zastanawiać czy nie obraziłam się to sobie daruj
Pasko>>> Jak to rozumieć?
Zastanawialeś się jako Janusz Paśkiewicz czy jako admin?
i jeszcze jedno :
Drogi Adminie jeżeli uważasz za stosowne mnie zaś banować,a potem zastanawiać czy nie obraziłam się to sobie daruj
Pasko>>> Jak to rozumieć?
Zastanawialeś się jako Janusz Paśkiewicz czy jako admin?
Pasko.....NIE .... na czacie ZAWSZE zrobi z siebie ofiarę.
Wystarczy poczytać choćby dzisiaj......
Wulgarnie poleci na gg.
Sprawa dotyczy TYLKO m77.
O mag.. się nie wypowiadam.
Zresztą.....sprawdzić też można jak to było, gdy pani m77 NIE wchodziła na czat.
Wystarczy poczytać choćby dzisiaj......
Wulgarnie poleci na gg.
Sprawa dotyczy TYLKO m77.
O mag.. się nie wypowiadam.
Zresztą.....sprawdzić też można jak to było, gdy pani m77 NIE wchodziła na czat.
Pasko..te ..zmije..tylko prowokuja Lile..Robala..Moneta..
kogo sie da..szumowiny jedne..do wora z nimi..
kogo sie da..szumowiny jedne..do wora z nimi..
no własnie odblokować lile
jandzia... no wiem
Pasko obie Panie nie uzywały wulgarnych słow ale...rozmowe prowadziły w bardzo obrazliwym tonie dla Lili, nie dziwie sie ze ją poniosło
może i lila jest raptuskiem ale co z tymi paniami nie można inaczej
przeciez to oczywiste,że ustalały na priv jak to rozgrywać,żeby sprowokować lile
ALE URWAŁ jak poczytałem dzisiejsze życzenia na czacie.
Pasko to jakieś na nowy rok? bo Świąteczne już chyba za późno
zamiast typować to zajmują się krzesaniem
Pasko to jakieś na nowy rok? bo Świąteczne już chyba za późno
zamiast typować to zajmują się krzesaniem
I jeszcze jedno PASKO.
Swego czasu BARDZO wulgarnie obrażał Cię tu Jaro....
Twoja reakcja była zgoła inna.....
Czyżby dlatego, że nie było w tym udziału m77??
CZYM ona Cię szantażuje??
Swego czasu BARDZO wulgarnie obrażał Cię tu Jaro....
Twoja reakcja była zgoła inna.....
Czyżby dlatego, że nie było w tym udziału m77??
CZYM ona Cię szantażuje??
jak to dobrze ze mnie nikt nie wkurza....no moze jeden osobnik...ale biore to na karb małego IQ
a mnie jakos te przeklenstwa Lili nie urażają tylko rozsmieszją, bo Ona to robi jakos tak naturalnie i spontanicznie
panie Pasko prosze zdjąc blokade z lilianny teraz,dziewczyna jest niewinna
@668761: panie Monet już wyjaśniam. No faktycznie Madzia77 widzę trochę czasami daje niektórym do myślenia nie tak jak trzeba. Kiedyś tj. 16 grudnia jak już sprawdziłem w archiwum gg... użytkownik madzia77 napisała do mnie pytanie w sprawie logowania na stronie, po czym napisała coś w stylu, że ma daleko gdzieś tą stronkę itd... po czym ja odpisałem, czy się obraziła czy co? i to był koniec dyskusji
Zawsze po losowaniach na czacie podawane sa osoby ktore trafiły wieksza ilosc liczb w multi i sie czesto zastanawiam czy wysłały w realu te liczby.Mam taka propozycje zeby mozna bylo zaznaczac w typowaniach ze właśnie te liczby ktore sie typuje rowniez zostaly wyslane w realu.Co o tym sadzisz Pasko?
równie dobrze mogłaby być to lila... dałem jej np. teraz blokadę na chacie... jutro jak mi napisze, że ma stronkę daleko w d***, to się jej spytam, czy się obraziła za tą blokadę? Ot takie normalne pytanie na tego typu wypowiedź..
Fitch29: a co to zmieni? Jest księga gości zwykle tam wygrywający może napisać po losowaniu, że np. cieszy się, że puścił w realu lub coś odwrotnego...
Pamiętam pozdrowienia papieża do polaków:
"...poźdrafiam waś wsiśtkich ciule, waś i wasie jrodzini "
ale blado one wypadły w przeciwieństwie do tych na czacie, choć tamte były skierowane do ponad 38 mln ludzi w PL
"...poźdrafiam waś wsiśtkich ciule, waś i wasie jrodzini "
ale blado one wypadły w przeciwieństwie do tych na czacie, choć tamte były skierowane do ponad 38 mln ludzi w PL
o rany co tu się dzieje
teraz wam napisze co pisze lila
Panie Pasko>>>A nie czujesz,że z madzi wpisu jakby inaczej to wygląda?
I że własnie takie zamierzenie było.
Kogo lila podobnie potraktowała?
Nie było spokoju?
Na czacie? Jak jej nie było?
I że własnie takie zamierzenie było.
Kogo lila podobnie potraktowała?
Nie było spokoju?
Na czacie? Jak jej nie było?
Panie Januszu proponuje zrobic tzw. pokoje gdzie ludzie jak beda chcieli to beda rozmawiac w "cztery oczy" i tak jak jest na czatach np. interi za wulgaryzmy, za *** dzieciece i inne blokada, zero rozpaczy
Pasko mam w dupie stronkę w d*****
ja osobiscie lubie tu wszystkich () ale fakt ze czasem to ktos przesadza. ten czat czytaja wszyscy. nie ma reguł.
Pasko..M77..troche czasami daje niektorym do myslenia..czy oby napewno..troche??..no nie..
"gdzie jest krzyż"?? "gdzie jest krzyż"?? moze taka agitacje zrobimy