Wpisy 668 344 – 668 443
27 grudnia 2011 17:11 → 27 grudnia 2011 18:43, 100 wpisów
Monet >>> normalnie?
kpiny sobie chyba urządzasz ...
zapomniałeś chyba o jednym małym istotnym szczególe ...., po za tym razem z kobyłą itp. tworzycie zgrany zespół adekwatny do was i waszych predyspozycji
żegnam
kpiny sobie chyba urządzasz ...
zapomniałeś chyba o jednym małym istotnym szczególe ...., po za tym razem z kobyłą itp. tworzycie zgrany zespół adekwatny do was i waszych predyspozycji
żegnam
dobra znikaaam i ide tam po kawuchy
i jeszcze jedno :
Drogi Adminie jeżeli uważasz za stosowne mnie zaś banować,a potem zastanawiać czy nie obraziłam się to sobie daruj
tak jak napisałam mam w poważaniu ...
Drogi Adminie jeżeli uważasz za stosowne mnie zaś banować,a potem zastanawiać czy nie obraziłam się to sobie daruj
tak jak napisałam mam w poważaniu ...
Robalku wykrakałes chyba tę modyfikacje, bo sie pomyliłam i z 5 wyszły 7
Szanowna Koleżanko, czy to wszystko dziś było wystarczająco merytorycznie ?
ulala
ulala
jandzia w
staw po losowanku wskan z ładnych 7/7
Hartge
NIE - losmilionos zostawiam zarządowi i pracownikom totalizatora
staw po losowanku wskan z ładnych 7/7
Hartge
NIE - losmilionos zostawiam zarządowi i pracownikom totalizatora
Monet
widziałeś, jak niewiedza z kim gadał zżera serce człowieka
668368. majwoj23 2011-12-27 (17:16)
... tu się nie da pisać o liczbach no chyba ze szyfrem
d.l.a.c.z.e.g.o ? - sądzisz, że siedzą i podglądają te trzysta - czterysta typowań ?
wiesz, Wojtku, że kiedyś /chyba nawet/ tu zapodane było 10/10 ? nie z dwudziestu, pięćdziesięciu, czy na zeszłe minione - tylko na bieżące losowanie ?
widziałeś, jak niewiedza z kim gadał zżera serce człowieka
668368. majwoj23 2011-12-27 (17:16)
... tu się nie da pisać o liczbach no chyba ze szyfrem
d.l.a.c.z.e.g.o ? - sądzisz, że siedzą i podglądają te trzysta - czterysta typowań ?
wiesz, Wojtku, że kiedyś /chyba nawet/ tu zapodane było 10/10 ? nie z dwudziestu, pięćdziesięciu, czy na zeszłe minione - tylko na bieżące losowanie ?
Gorące liczby Multi Multi
Pojedyncza liczba Para liczb
Ostatnie 10 losowań 20, 37 (6 razy) 20+40, 37+65, 40+61, 42+72 (4 razy)
Ostatnie 20 losowań 20, 61 (10 razy) 20+61 (7 razy)
Ostatnie 30 losowań 20 (14 razy) 20+61 (8 razy)
Pojedyncza liczba Para liczb
Ostatnie 10 losowań 20, 37 (6 razy) 20+40, 37+65, 40+61, 42+72 (4 razy)
Ostatnie 20 losowań 20, 61 (10 razy) 20+61 (7 razy)
Ostatnie 30 losowań 20 (14 razy) 20+61 (8 razy)
raz jeszcze 36,69,77
ale z tej kobyły to mam dalej ubaw, siedzę i się śmieję..
warto jeszcze dodać,że bozia poniektórym wzrostu nie poskąpiła ale za to rozumku owszem ...
ale z tej kobyły to mam dalej ubaw, siedzę i się śmieję..
warto jeszcze dodać,że bozia poniektórym wzrostu nie poskąpiła ale za to rozumku owszem ...
i jak tu wierzyć w sprawiedliwość na tym świecie,skoro już tam robią nas w hoooja ?
czy w typowaniu pomaga f.a.n.t.a.z.j.a jakichś dewot cierpiących na OZN ?
czego dusza się rusza ?
sprawdził wyniki z 14.-ej, czy ma dane na 22.15 ?
sprawdził wyniki z 14.-ej, czy ma dane na 22.15 ?
madziu> to te maści i baslamy niby konia są z kobyły{{hahaha}i wciera wciera...
widzisz Hartge
a tu 73 trójki minus bodaj pięć z typowań i jedna belli - i wszystkie 67 Twoje ... Albo te 8x 5/5
a tu 73 trójki minus bodaj pięć z typowań i jedna belli - i wszystkie 67 Twoje ... Albo te 8x 5/5
mag.. teraz już rozumiem dlaczego kobyła tak o tych maściach końskich i pałkach .. rozprawiała ..
kobyła o curwa ,a ja się wstydziłam swojego przydomku "rybka"
kobyła o curwa ,a ja się wstydziłam swojego przydomku "rybka"
Hartge
to zagraj dopóki specjalistki i tej grze wszystkiego, co można nie wyssą
to zagraj dopóki specjalistki i tej grze wszystkiego, co można nie wyssą
Robal eh teraz to już jestem pewna,ze nas aj lo wiu, Twoje zainteresowanie nami jest ponad przeciętne ..
nie ryPka, to od tego co wiem ? - moja żona paCZy
a ta druga -
najpierw szarpała w keno - tam dawała w
skazówki pewne bluszczowi i samowi dobrodziejka, a
potem przerzuciła się na mm - 3/3 , 5/5 stawka i ilość, a teraz podpina pod mini
normalnie totka zamkną
a ta druga -
najpierw szarpała w keno - tam dawała w
skazówki pewne bluszczowi i samowi dobrodziejka, a
potem przerzuciła się na mm - 3/3 , 5/5 stawka i ilość, a teraz podpina pod mini
normalnie totka zamkną
nawet numerki w dniu dzisiejszym zeszły na drugi plan u Ciebie ..
tyko my i my
oczekujesz czegoś od nas?
może numerków?
tyko my i my
oczekujesz czegoś od nas?
może numerków?
robal no przecież Twierdziłeś,że bluszcz,mag.. i ja to jedna i ta sama osoba więc nie rozumiem sama sobie coś dawałam
*tylko nic o pałce proszę ..
*tylko nic o pałce proszę ..
pokaż taki wpis
I - nie obchodzi mnie, czy ty ze Stefanem, czy ona ze Stefanem , Mirem, Rysiem czy Grzesiem , jak pytam - to tylko o liczby pukony i typowania - czy to jest wystarczająco jasno napisane ?
I - nie obchodzi mnie, czy ty ze Stefanem, czy ona ze Stefanem , Mirem, Rysiem czy Grzesiem , jak pytam - to tylko o liczby pukony i typowania - czy to jest wystarczająco jasno napisane ?
o nie nie robal, Ciebie bardziej interesuje kto ile ma tutaj nicków jak gra TS więc odpowiadaj jak jesteś pytany
chyba,że mam Ci mailem przypomnieć ...
pisałam Ci,że nie lubię jak ktoś mnie uważa za głupszą od siebie wiec nie graj w loooja ...
chyba,że mam Ci mailem przypomnieć ...
pisałam Ci,że nie lubię jak ktoś mnie uważa za głupszą od siebie wiec nie graj w loooja ...
madziu uwaga bo balsam z kobyły już działa ..fika.. taaaaaaaaaa teraz to liczby ..żona hakerka za plecami z wałkiem stoi..nigdy baran owieczka nie zostanie
z kim pisałeś na priv o nickach tutaj co?
i to ma być Twoje zainteresowanie grami TS..
dlaczego robisz z siebie idiotę,toć nim nie jesteś?
i to ma być Twoje zainteresowanie grami TS..
dlaczego robisz z siebie idiotę,toć nim nie jesteś?
mam Ci wkleić co Ci pięknaja w mailu napisała o zauroczonej?
zastanawiam się tylko czy rozmawiała z tobą pięknaja jako "ona" czy"on"?
zastanawiam się tylko czy rozmawiała z tobą pięknaja jako "ona" czy"on"?
Więc Twoje zainteresowanie nie sprowadza się tutaj do gier TS tylko do mnie i do mag..
zastanów się czy to nie obsesja tak się kimś interesować,zwłaszcza jak ma się żonę
zastanów się czy to nie obsesja tak się kimś interesować,zwłaszcza jak ma się żonę
mag.. jesteś THE BEST żona-hakerka
dawno się tak nie uśmiałam ..
dawno się tak nie uśmiałam ..
aż mnie brzuszek boli ..
ale wytrzymam, poczekam jeszcze na kobyłkę ..
ale wytrzymam, poczekam jeszcze na kobyłkę ..
majwoj23????jak tyle czasu poruszano inne tematy to ..ty nic..a teraz grymasisz ..zwierzątek nie lubisz??np. kobyły?
Zgodnie z kodeksem cywilnym ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. W sytuacji naruszenia dóbr osobistych może on także żądać, żeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności żeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej.