Wpisy 668 170 – 668 269
27 grudnia 2011 15:50 → 27 grudnia 2011 16:34, 100 wpisów
nie straszę babochłopie tylko stwierdzam fakt,nigdy nie wiesz na kogo trafisz po drugiej stroniemi to lotto ale komuś nie musi lottoć i się mozna czasem zdziwić
lila...
przed kompem cwaniaki a za monitorem boja sie wlasnego cienia to zgadza sie
m77 uważaj co piszesz bo ja w psycholu nie byłam tylko ty
jesteś z ochronki?weź spójrz w lutro i zobacz jak wyglądasz,tylko uważaj żeby nie jebło
lila...
złotarybka,kto z psycholu
pa lilka
medycyne i co na multipasko.pl robi
a na choooj mi szkodnikity masz 3 a wychować ich nie potrafisz bo non stop na lekach jesteś albo nawalona i wydzwaniasz po ludziach,
dobra idę odpoczywać po pracy
do wieczorka nie wszystkim
lila...
do wieczorka nie wszystkim
lila...
lekarz bez specjalizacji takich nie ma,niektorzy to klamia az brak słow
chociaż mitomania (wymyślony świat,rzeczywistość) musi być fajną chorobą ....
lekarz,policjantka kurcze 2 w 1 może jakieś niespełnione ambicje ...
ochrona czego multipasko,nie rozumiem o czym tu piszecie
lottolotto||| masz rację całe świeta pilnował chatu...a tak to czyliderka nr2 zabawia ..zabawia....
tylko konia jej brak i ujerzdża tutaj poniektórych
kobyła?
ło matko też mi pseudonim
kobyła?
ło matko też mi pseudonim
mag ale o co chodzi nie rozumiem
kto jest lekarz to kłamstwo?
madzia....ty juz zmieniłaś twoje zachowanie jak grzeczniutka , na miesiąc pózniej zobaczymy jak i poowoo
lottolotto o kobyłę,a kobyła jest lekarzem i policjantką w jednym ...
mag.. ale z pewnością 100% że ma taki przydomek?
mag.. ale z pewnością 100% że ma taki przydomek?
nie wiem o co sa te spory,nie przebywalem tu wczesniej,ale jaki lekarz to nie gra, lekarze sa w szpitalu,moze to fantazje
tak to sie nazywa, niespelnione marzenia,fantazje
jest spis lekarzy w jakiejs bazie jak sie zna nazwisko to mozna to sprawdzic
o co chodzi, jesli wierzysz w to ze przebywaja na chacie lekarze-Robal_36-
Jureczku - i inni mężowie , kochankowie, coby jasność była - miałbym więcej nie zagrać, czy pukonu nie zobaczyć, to jak te dwie widzę - zmieniam wektor - jasne ?
lekarze w ksiazkach maja nosy, a nie chacie wulgarnoscia sie zajmuja
nie rozumiem co piszesz robal_36 ja nie mam na imie jurek
madziu z konta bezkręgowca może pisać haker..żona hasło wczoraj złamała..
to po co się odnosisz do tych dwóch? chyba jednak Ci ich brakuje ... a udajesz,że nie ...
mag.. kumam ..
mag.. kumam ..
lottolottoto
nie było o Tobie tylko do całego stada zwolenników i popleczników tych dwóch trollic posiedzisz , to zobaczysz
wali mnie, co kto pisze, że co robi - to strona o lotto, to tego jednego spytałem kiedyś o pukony - i tak mnie ukochała
nie było o Tobie tylko do całego stada zwolenników i popleczników tych dwóch trollic posiedzisz , to zobaczysz
wali mnie, co kto pisze, że co robi - to strona o lotto, to tego jednego spytałem kiedyś o pukony - i tak mnie ukochała
moze i tak robal_36,ale tu klamstwa nie brak,gdzie to lekarze na forum siedza,to o smiech przyprawia
nie,nie ty wiesz o co...kłamco..bo mag klare bronił i nie udostepniła tobie jej nr. te. i dlatego tak jedziesz na mag..ale mi to lotto bezkręgowcu
Robal 36 jak to strona o lotto to trzymaj fason i nie zmieniaj tej strony tematycznie
mag.. tchórz z niego prawdziwy a najbardziej wkurza mnie,że troli szuka a sam nim jest ..
mag.. tchórz z niego prawdziwy a najbardziej wkurza mnie,że troli szuka a sam nim jest ..
do pasko będzie pisał by go zablokował, potem wraca unizony jak jakiś szczurrrrrrrrrrrr
Słodziaku, żeby tobie i tej drugiej nie napisać tego na co zasługujecie
kto pierwszy o brazek z goownem zamieścił ? kto o szkodliwości balsamów itd ? i żal mi was pajęczyce
kot nie jest jak superman...
--------
http://patrz.pl/filmy/kot-niedolot
-----
--------
http://patrz.pl/filmy/kot-niedolot
-----
tchórz
mag.. ujawniłaś się Ty,kobyła swojego czasu,Darek,bratiszka Sławomir i wielu,wielu innych - jak myślisz dlaczego oni nie chcą ..
robak,a co Ty sędzia do curwy mamy jesteś aby weryfikować na co kto zasługuje?
sam się zastanów na co Ty zasługujesz i wiesz co ja Ci napisze na co na
mag.. ujawniłaś się Ty,kobyła swojego czasu,Darek,bratiszka Sławomir i wielu,wielu innych - jak myślisz dlaczego oni nie chcą ..
robak,a co Ty sędzia do curwy mamy jesteś aby weryfikować na co kto zasługuje?
sam się zastanów na co Ty zasługujesz i wiesz co ja Ci napisze na co na
OZN, awanturka, a potem telefony z płaczem do Pasko
nudzi się wam , czy co ?
nudzi się wam , czy co ?
mag.. bo te osoby które wymieniłam są z krwi i kości,a nie tylko nickami ..(trolami)
1- od mojej Matki stara purkawo się od***ol, choćby dlatego, że nie żyje - to ty z kropkami
2 - wszystkie o których piszę udokumentowane wskanami pusta pałko
2 - wszystkie o których piszę udokumentowane wskanami pusta pałko
sam jesteś pałka (zwisająca?)
i takimi tekstami to se możesz do kobyłki jechać trolu ...
i takimi tekstami to se możesz do kobyłki jechać trolu ...
A hewka dobrosław annamaria kameliowa zauroczona paskuda - to co ? - czyjaś fantazja ?
mag.. pozdrów klaraK jak będziesz przelotem w Paryżu
mag.. pozdrów klaraK jak będziesz przelotem w Paryżu
madziu podrobionymi kuponami ..spook o tym pisał...jak on te machloje robi..wysmiał bezkregowca
słuchaj satry ramoludo mag tobie daleko szczyrku
słuchaj satry ramoludo mag tobie daleko szczyrku
a jak emocje Ci siadają i napięcia nie wytrzymujesz to do lekarza p.o.p.i.e.r.d.a.l.a.j
Bardzo wszystkich zażenowanych itd przepraszam
A o wyniki będę pytał i kropka
A o wyniki będę pytał i kropka
w tym roku juz nie bedę szczurku..ale w przyszłym kto wie...rozmawiaj z nia sam...moze ci BILECIK ZAFUNDUJE