Wpisy 668 044 – 668 143
27 grudnia 2011 14:38 → 27 grudnia 2011 15:43, 100 wpisów
konie na dziś pisania ide się wyrzyć na mojej dam jej wycisk taki 10/10pa pa wszystkim żarty nabok
jaro55
pintolisz
niejeden raz się zdarza, żezagra ktoś za trzy zeta i ma, a inni bez skojarzeń - łądują i wuj
pintolisz
niejeden raz się zdarza, żezagra ktoś za trzy zeta i ma, a inni bez skojarzeń - łądują i wuj
Bonus Multi Multi: 690 000 złotych
w mini wygrał ktos ponad 300tyś dlatego że zagrał systemem jak by nie to to było by cos 290tys
acha robal 36 no masz racje ja puszczam zazwyczaj za 3zł nieraz to mnie opiepszają panie idz pan z ty,,,albo puś pan sobie sreno tam dają duże gówno jak lila mówi,,,,ale dobrze że ja tylko żartuje lubie bajer,,dobry bajer owiniety w parierek nawet duże gówno a można sprzedać,,,,pa pa wszystkimlila
emeryt
uważaj na Paryskie modelki - ostre są
torsan
5/5 to pięć z pięciu i doliczanki do tego, z systemu sześć, czy nawet siedem skreśleń, to już, bez urazy dodatek, drobne
uważaj na Paryskie modelki - ostre są
torsan
5/5 to pięć z pięciu i doliczanki do tego, z systemu sześć, czy nawet siedem skreśleń, to już, bez urazy dodatek, drobne
Robal-no wlasnie ze nie drobne zagrał system z 10 i dodatkowo 13tys cos miał
nie gdzies w trzciance tylko w trzciancechyba nie chcecie mi powiedziec ze nie wiecie gdzie znajduje sie 20 tys. miasto?????????kolo pily
Paryskiej modelki już nie ma, ale pamięć po niej została jak żywa eh co to uczucie z ludźmi wyprawia
torsan
przepraszam - widać merdło mi się ... Z dziewięcoioma, tak ?
damian1983
wiesz, ile u nas jest Trzcianek ?
przepraszam - widać merdło mi się ... Z dziewięcoioma, tak ?
damian1983
wiesz, ile u nas jest Trzcianek ?
emeryt>> Ty tak po świecie jeździsz..a zobacz co nie któży całe święta przy kompie spędzli SAMOTNIE ..podobo maja "tylu" przyjaciół
ŻAL!!! TAKICH...
ŻAL!!! TAKICH...
mag.. on dalej myśli,że ja to Ty i na odwrót ... pewnie to miłość na oczy się rzuciła ...
*któRZy cudowna istoto
udeŻ w stUł, CO prawdopodobnie wyskoczy ?
udeŻ w stUł, CO prawdopodobnie wyskoczy ?
ja powtórka 15
robal ....teraz ty mi daj jednego pewniakki i powwo
robal ....teraz ty mi daj jednego pewniakki i powwo
biedaczysko nie wie gdzie ma uderzać : czy w klarak,mag .. madzia77 a może zauroczona ...
pewnie siedzi i nic innego nie robi jak weryfikuje ... kto kim jest,a kto kim nie ...
mag... ale wiesz co? zamiast sprawdzić w realnym świecie (ja tam nie mam nic do ukrycia, a i Ty proponowałaś rozmowę tel.) by pozbyć się podejrzeń - to woli tutaj snuć jakieś teorie ...
przykre,że ktoś się lubi tak katować ....
mag... ale wiesz co? zamiast sprawdzić w realnym świecie (ja tam nie mam nic do ukrycia, a i Ty proponowałaś rozmowę tel.) by pozbyć się podejrzeń - to woli tutaj snuć jakieś teorie ...
przykre,że ktoś się lubi tak katować ....
Witam ale nie wszystkich
lila...
może jakieś skłonności sado-macho?
profesor1980 koło dooopy mi to lata ...
profesor1980 koło dooopy mi to lata ...
wpadłem na chwilkę i zaraz lecę na obiadek
madzia77...mnie tez
mnie koło chu*****
i jeszcze jakiś niedobitek się wynurzył,któremu lata coś, koło czegoś,czego nie ma ... ale zwała ...
chciiala bys zeby ci cos polatał ale mozesz pomazyc
sama kur jestes niedobitek
do ciebie a do kogo
a co masz cos do mnie
lila...
bujaj sie
jeszcze zeby to do kobiety było podobne
lila...
a kogo ty nazywasz głuchym i slepym
lila..
mag.. i schował się w jabłuszko jaki odważny
ale chyba tutaj tylko
siedzi trolicho i jak tylko wyczuje zagrożenie to ino smród tylko zostawi ...
ale chyba tutaj tylko
siedzi trolicho i jak tylko wyczuje zagrożenie to ino smród tylko zostawi ...
profesor1980 ona czyli m77 opisała swojego co jej bachory zrobił
deki...
lila..