Wpisy 665 471 – 665 570
25 grudnia 2011 14:11 → 25 grudnia 2011 15:04, 100 wpisów
krzysiek744 ja to chociaż przyznaje się do błedów,,,a tu numerków niema dupa zbita
w profilu mam juz 61....dalej nie wiem
toja-solidna z Ciebie firma
>>>toja-ja nie byłem w Albanii, Anglii, Portugalii, a Ty piszesz o brudzie w Hiszpanii ???
a w Bretanii na campingu smród palonych krabów i małż nad oceanem znasz ???
a smród na campingu w Amsterdamie palonych kości żeberek przez murzynów znasz ???
a w Helsinkach jak wchodzisz do kościoła to za drzwiami przy wejściu przed nawą leży pies rozciągnięty, widziałaś ???
na Krecie przy cieple 28* w nocy na campingu mieliśmy namioty zapinane tylko dlatego, żeby szczury po nas nie biegały, znasz takie coś ??? a Ty znalazłaś kible brudne ???
w Sewilli wchodzimy do lokalu, aby napić się Cervezy /piwa/- w tv na okrągło w jednym z tv -corrida, w drugim obok wyścig kolarski - Vuelta Espana, za barem przystojny barman, czarne włosy, jakby pokryte brylantyną, oparty o bufet; chcemy usiąśc do stolika, a na całym podłożu gęsto łupiny po orzeszkach ziemnych-ich ulubiony przysmak do Cervezy-koleżanka zatrzymuje się i chcemy wychodzić- nagla barman krzyczy: momento !!! podchodzi do jednego stolika zamiata wokół i proponuje usiąść, oczywiście pragnący piwa usiedliśmy i wypiliśmy; ale sprzątnąło czywiście tylko wokół tego jednego stolika, po czym poszedł znów i stał bezczynnie za barem !!! - tak, tak, co kraj to obyczaj
a w Bretanii na campingu smród palonych krabów i małż nad oceanem znasz ???
a smród na campingu w Amsterdamie palonych kości żeberek przez murzynów znasz ???
a w Helsinkach jak wchodzisz do kościoła to za drzwiami przy wejściu przed nawą leży pies rozciągnięty, widziałaś ???
na Krecie przy cieple 28* w nocy na campingu mieliśmy namioty zapinane tylko dlatego, żeby szczury po nas nie biegały, znasz takie coś ??? a Ty znalazłaś kible brudne ???
w Sewilli wchodzimy do lokalu, aby napić się Cervezy /piwa/- w tv na okrągło w jednym z tv -corrida, w drugim obok wyścig kolarski - Vuelta Espana, za barem przystojny barman, czarne włosy, jakby pokryte brylantyną, oparty o bufet; chcemy usiąśc do stolika, a na całym podłożu gęsto łupiny po orzeszkach ziemnych-ich ulubiony przysmak do Cervezy-koleżanka zatrzymuje się i chcemy wychodzić- nagla barman krzyczy: momento !!! podchodzi do jednego stolika zamiata wokół i proponuje usiąść, oczywiście pragnący piwa usiedliśmy i wypiliśmy; ale sprzątnąło czywiście tylko wokół tego jednego stolika, po czym poszedł znów i stał bezczynnie za barem !!! - tak, tak, co kraj to obyczaj
otworze jak ty zniego wyskoczysz w całej okazałośći lilabierzemy się za obliczanie znowu bedzie kicha
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,12,13,17,24,26,30,37,40,43,48,54,57,61,62,65,67,69,74,75
Plusem jest liczba: 75
mala...10 lat nie piłam wódki a wczoraj mnie namówili na drinkarodzina mówię,człowieka zawsze do złego namawia
ja teraz 13 miejsc w profilu 5/5 ooo tak ładnie
uciekam kochani
lila z ciebie niezły numerek chodz domnie mała ty też na kieliszek wina ,,,jabuszkono to pa pa
na pożegnanie
>>>toja-Ty piszesz, że na szczęście nie byłaś w Serbii
ja nie mam wyboru
otrzymuje zlecenie iiiiiiiiiiii chcę, muszę, chęć poznania
czuy to docenci, czy koło rolnicze, cze kolo gospodyń wiejskich jak ostatnio w Kołobrzegu-ja, kierowca i 36 kobiet iiiiiiiii panie !- a bedzie dancing ???? hi, hi hi
ja nie mam wyboru
otrzymuje zlecenie iiiiiiiiiiii chcę, muszę, chęć poznania
czuy to docenci, czy koło rolnicze, cze kolo gospodyń wiejskich jak ostatnio w Kołobrzegu-ja, kierowca i 36 kobiet iiiiiiiii panie !- a bedzie dancing ???? hi, hi hi
toja a ja muszę zająć się swoim Mikołajem bo znów niedługo do mnie zawita jak zrobi się półmrok
dobra znikam ALL paaa
mala...
lila...
>>>toja-co z tego, że miałem jak mam zakaz tańczenia z e starszymi i cięższymi od siebie ??? całe szczęście, że były kur/w/acjuszki
no i po obiadku
lila..oczywiscie ze tak
Dopisano wygrane multi multi
14 3/3 ostro
sam9 nie trafiłam.. tylko pisze ze wygranych jest tylko 14scie 3/3 w wynikach
lilka nie wkurzaj mnie
lilka nie wkurzaj mnie
lilka
jak mój luby w ogóle kiedyś mi się oświadczy, bo czekam już tylleee czasu to dam znać żebyś odkładała majątek
jak mój luby w ogóle kiedyś mi się oświadczy, bo czekam już tylleee czasu to dam znać żebyś odkładała majątek
majoreczka...okoświadczy Ci się ale najpierw dwie niedziele do kupy się muszą zejść
Bonus Multi Multi: 670 000 złotych
lilka ta już to widzę... poza tym nie to nie, prosic sie nie bede
majoreczka,z tym ślubem,to się,tak nie śpiesz,najpierw popróbuj
gościa,bo my się zmieniamy po tych ceremoniach
gościa,bo my się zmieniamy po tych ceremoniach
sam9
gość wypróbowany
gość wypróbowany
majoreczka..ja tez się nie będę prosića za mąż i tak wyjdziemy,jak nie z tym to z innym
Gała
lilka o właśnie prawidłowe podejście
nie wiedzą co tracą
nie wiedzą co tracą
andromeda Ty też świętuj
dobra idę wcinać
narty
lilka
prof
inne stwory
narty
lilka