Wpisy 662 376 – 662 475
22 grudnia 2011 18:42 → 22 grudnia 2011 19:40, 100 wpisów
toja
Codee
Hartge
Codee.... kol. majwoj23 ponoć z 10 razy zagrał w realu w multi
Codee
Hartge
Codee.... kol. majwoj23 ponoć z 10 razy zagrał w realu w multi
Codee....10/10 mniej osób np 1 osoba , a my moze 7/10... 1 raz za 2 tygodnia , nic nie gram
mówisz tak choćbyś regularnie wygrywał a zasadniczo trafiasz tyle co każdy, czasem może więcej czasem mniej.
Nie wiem ale bez sensu jest taka rozmowa!
Dla mnie wszystko mało co nie jest 10/10 X 10 z PLUS
ale poopowiadać każdy może - jeszcze zanim tuskoland nie wprowadzi podatku
Nie wiem ale bez sensu jest taka rozmowa!
Dla mnie wszystko mało co nie jest 10/10 X 10 z PLUS
ale poopowiadać każdy może - jeszcze zanim tuskoland nie wprowadzi podatku
kathy od tamtej pory to się uzbierało w mm i mi się zaczyna podobać coraz bardziej w mm
majwoj23...opowiadać każdy może...
kol. majoreczka nie fanzoliła i strzeliła 3/3 i 6/9 i coś jeszcze
kol. majoreczka nie fanzoliła i strzeliła 3/3 i 6/9 i coś jeszcze
ja nie rozumiem tej konspiracji w mm nikt nie dzieli się wygraną z innymi więc niczym się nie ryzykuje i po co te tajemnice
tak apropo to ja mam tak że albo myślę dobrze albo oboki skreślam więc pomyślcie też coś obok w przód/tył może nie wszystko ale może ktoś ma jakąś propozycję
dzielenie się wygraną występuje tylko wtedy kiedy dwie lub więcej osób trafi 10/10 stawka 10 z plus wtedy maksymalny pułap wynosi 25 mln i dzielony jest przez ilość osób
dzisiaj nie gram bo u mnie wszystkie budy zamykają o 18 jutro będę typować wcześniej
ha to u mnie jedna do 22:00 a druga szczęśliwsza dziś z ekspedientką z dobrą ręką do 21:00
Codee....tylko bogaty za duzo obstawiają w kolekturzy MM prawie do 200 zeta albo wiecej
wydaje mi się że w mm nikt z nikim się nie dzieli niczym nawet taką wygraną
a wracając do ekspedientek to wiecie co mi się zawsze spełnia?
jak wysyłam lotka i widzę że babsko mi tak chytrze oblukuje kuponki zanim mi je da to zawsze chooja jest.
Ludzka chciwość jest bezcenna....
jak wysyłam lotka i widzę że babsko mi tak chytrze oblukuje kuponki zanim mi je da to zawsze chooja jest.
Ludzka chciwość jest bezcenna....
no dobra znikam..pantwuuu
toja.....Codee dobrze pisze o tej nawiększej
w mniejszych sie nie dzieli...tu masz rację
w mniejszych sie nie dzieli...tu masz rację
to o podziale jest zapisane w regulaminie.
No TS głupi nie jest. Wyobraź sobie że 10 osób trafia 10/10 stawka 10 z plus i mają wypłacić 250 mln zł!!!
przecież to jest powiększona dziura budżetowa wtedy <lol2>
nie powiem bo przydałoby się im. Kiedyś marzyłem żeby ktoś ich tak oskubał żeby Rembiszewski w samych skarpetkach z listkiem figowym występował w szczerym polu
No TS głupi nie jest. Wyobraź sobie że 10 osób trafia 10/10 stawka 10 z plus i mają wypłacić 250 mln zł!!!
przecież to jest powiększona dziura budżetowa wtedy <lol2>
nie powiem bo przydałoby się im. Kiedyś marzyłem żeby ktoś ich tak oskubał żeby Rembiszewski w samych skarpetkach z listkiem figowym występował w szczerym polu
kiedy to niby było ? przecież byłoby to głośne a jakoś ja taki zagorzały lotto gracz nie słyszałem
nie chcę składmac ale chyba 1998 rok zaraz podam precyzyjnie gdyż zobaczę na stronie lotto w największych wygranych multi
dokładnie zwykła 10/10 bez plusa bo nie było wtedy i wygrana 100tyś
tu jest info
http://serwis.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm?sort=miasto_desc&page=6
tu jest info
http://serwis.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm?sort=miasto_desc&page=6
----
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/kupiem-mieszkanie-po-znanej-aktorce_117497.html
----
on ma duzo czasu cały czas czyta w gazecie i pije kawy i nic wiecej
, a my jak bydłoooo
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/kupiem-mieszkanie-po-znanej-aktorce_117497.html
----
on ma duzo czasu cały czas czyta w gazecie i pije kawy i nic wiecej
, a my jak bydłoooo
maksymalnie w MM można wygrać 25 mln zł
10/10 z plus stawka 10 zakład za 50 zł
to chyba dziadek z wermachtu musiałby się przyśnić i liczby powiedzieć
10/10 z plus stawka 10 zakład za 50 zł
to chyba dziadek z wermachtu musiałby się przyśnić i liczby powiedzieć
Codee...znajomy trafił 10/10 w multi...przerżnął wszystko z powrotem...grając po średnio 400 zł na losowanie......
jak ma sie wygrać to sie i wygra za 2,50 jak z maszyny poleci
jak ma sie wygrać to sie i wygra za 2,50 jak z maszyny poleci
Krzysiu > gwiazdom wolno więcej niż zwykłym zjadaczom chleba
taki już jest porządek na ziemi ustalony
taki już jest porządek na ziemi ustalony
z tym się zgodzę że jak ma się trafić i przeczucie dobre to na ch/t trafisz i tyle....
granie na harpagana nigdy nie daje sukcesu.
Ja kiedyś słałem po całym śląsku na losowanie lotto jak była duża kumulacja zakładów za 400 zł i co? nawet 3/3 nie była raz nie wspomnę o więcej
a będąc kiedyś w Wiśle mając skreślone MM za 2,5 zł poprosiłem o dwa zakłady lotto ch-t i co? rezultat mam w profilu...
Ja kiedyś słałem po całym śląsku na losowanie lotto jak była duża kumulacja zakładów za 400 zł i co? nawet 3/3 nie była raz nie wspomnę o więcej
a będąc kiedyś w Wiśle mając skreślone MM za 2,5 zł poprosiłem o dwa zakłady lotto ch-t i co? rezultat mam w profilu...
spook.....no wiem , wszyscy powinno potrzebują
to się przynosic szczescie np płaci za ciepło mieszkanie itp...
jak kto grać w realu póznie upadłość i co wwtedy
to się przynosic szczescie np płaci za ciepło mieszkanie itp...
jak kto grać w realu póznie upadłość i co wwtedy
dobra juz ide kolacja...i poowwo
torsan...się nie dziw...toć tu na multipasko też są tacy co ponoć tak grają
pikpok111 odebrałeś te 13 baniek już???
pikpok111 odebrałeś te 13 baniek już???
siemanko witam wszystkich
lila....
lila....
lila...
andro...
Jak tam wygrane
jac... to zajefajnie może i ja zaraz jej pomogę tylko że nie wałkiem tylko tym czymś do ubijania schabowych