Wpisy 662 333 – 662 432
22 grudnia 2011 17:51 → 22 grudnia 2011 19:16, 100 wpisów
a doświadczenia w grach nie mam może dlatego tak mi nie idzie i nawet nie możesz mnie nauczyć matematyki
ja jak typuje liczby mnie nie interesuje ile jest do wygrania ,tylko jakie liczby padną
majwoj...obliczyłeś sam czy w głowie czy jak dokładnie uwazać pewniaki
Codee ja wam liczb pewnych i tak nie podam sami kombinujcie ale jesteście na dobrym tropie
wiesz to w zasadzie po co tu jesteś?
przecież jak pisałem TS patrzy w system nie w miliony stron WWW gdzie ktoś typuje.
To co jak wytypujemy tu 70% tego co jeszcze nie padło to 10 / 10 mamy pewne, to co totalizator zrobi?
Mówisz mi dobrze kombinuję a ja mówię że nie do końca, jednak mam nadzieję że ktoś sobie weźmie z tego 5 liczb i je trafi i oskrobie TS.
przecież jak pisałem TS patrzy w system nie w miliony stron WWW gdzie ktoś typuje.
To co jak wytypujemy tu 70% tego co jeszcze nie padło to 10 / 10 mamy pewne, to co totalizator zrobi?
Mówisz mi dobrze kombinuję a ja mówię że nie do końca, jednak mam nadzieję że ktoś sobie weźmie z tego 5 liczb i je trafi i oskrobie TS.
toja
Codee
Hartge
Codee.... kol. majwoj23 ponoć z 10 razy zagrał w realu w multi
Codee
Hartge
Codee.... kol. majwoj23 ponoć z 10 razy zagrał w realu w multi
Codee....10/10 mniej osób np 1 osoba , a my moze 7/10... 1 raz za 2 tygodnia , nic nie gram
mówisz tak choćbyś regularnie wygrywał a zasadniczo trafiasz tyle co każdy, czasem może więcej czasem mniej.
Nie wiem ale bez sensu jest taka rozmowa!
Dla mnie wszystko mało co nie jest 10/10 X 10 z PLUS
ale poopowiadać każdy może - jeszcze zanim tuskoland nie wprowadzi podatku
Nie wiem ale bez sensu jest taka rozmowa!
Dla mnie wszystko mało co nie jest 10/10 X 10 z PLUS
ale poopowiadać każdy może - jeszcze zanim tuskoland nie wprowadzi podatku
kathy od tamtej pory to się uzbierało w mm i mi się zaczyna podobać coraz bardziej w mm
majwoj23...opowiadać każdy może...
kol. majoreczka nie fanzoliła i strzeliła 3/3 i 6/9 i coś jeszcze
kol. majoreczka nie fanzoliła i strzeliła 3/3 i 6/9 i coś jeszcze
ja nie rozumiem tej konspiracji w mm nikt nie dzieli się wygraną z innymi więc niczym się nie ryzykuje i po co te tajemnice
tak apropo to ja mam tak że albo myślę dobrze albo oboki skreślam więc pomyślcie też coś obok w przód/tył może nie wszystko ale może ktoś ma jakąś propozycję
dzielenie się wygraną występuje tylko wtedy kiedy dwie lub więcej osób trafi 10/10 stawka 10 z plus wtedy maksymalny pułap wynosi 25 mln i dzielony jest przez ilość osób
dzisiaj nie gram bo u mnie wszystkie budy zamykają o 18 jutro będę typować wcześniej
ha to u mnie jedna do 22:00 a druga szczęśliwsza dziś z ekspedientką z dobrą ręką do 21:00
Codee....tylko bogaty za duzo obstawiają w kolekturzy MM prawie do 200 zeta albo wiecej
wydaje mi się że w mm nikt z nikim się nie dzieli niczym nawet taką wygraną
a wracając do ekspedientek to wiecie co mi się zawsze spełnia?
jak wysyłam lotka i widzę że babsko mi tak chytrze oblukuje kuponki zanim mi je da to zawsze chooja jest.
Ludzka chciwość jest bezcenna....
jak wysyłam lotka i widzę że babsko mi tak chytrze oblukuje kuponki zanim mi je da to zawsze chooja jest.
Ludzka chciwość jest bezcenna....
no dobra znikam..pantwuuu
toja.....Codee dobrze pisze o tej nawiększej
w mniejszych sie nie dzieli...tu masz rację
w mniejszych sie nie dzieli...tu masz rację
to o podziale jest zapisane w regulaminie.
No TS głupi nie jest. Wyobraź sobie że 10 osób trafia 10/10 stawka 10 z plus i mają wypłacić 250 mln zł!!!
przecież to jest powiększona dziura budżetowa wtedy <lol2>
nie powiem bo przydałoby się im. Kiedyś marzyłem żeby ktoś ich tak oskubał żeby Rembiszewski w samych skarpetkach z listkiem figowym występował w szczerym polu
No TS głupi nie jest. Wyobraź sobie że 10 osób trafia 10/10 stawka 10 z plus i mają wypłacić 250 mln zł!!!
przecież to jest powiększona dziura budżetowa wtedy <lol2>
nie powiem bo przydałoby się im. Kiedyś marzyłem żeby ktoś ich tak oskubał żeby Rembiszewski w samych skarpetkach z listkiem figowym występował w szczerym polu
kiedy to niby było ? przecież byłoby to głośne a jakoś ja taki zagorzały lotto gracz nie słyszałem
nie chcę składmac ale chyba 1998 rok zaraz podam precyzyjnie gdyż zobaczę na stronie lotto w największych wygranych multi
dokładnie zwykła 10/10 bez plusa bo nie było wtedy i wygrana 100tyś
tu jest info
http://serwis.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm?sort=miasto_desc&page=6
tu jest info
http://serwis.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm?sort=miasto_desc&page=6
----
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/kupiem-mieszkanie-po-znanej-aktorce_117497.html
----
on ma duzo czasu cały czas czyta w gazecie i pije kawy i nic wiecej
, a my jak bydłoooo
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/kupiem-mieszkanie-po-znanej-aktorce_117497.html
----
on ma duzo czasu cały czas czyta w gazecie i pije kawy i nic wiecej
, a my jak bydłoooo
maksymalnie w MM można wygrać 25 mln zł
10/10 z plus stawka 10 zakład za 50 zł
to chyba dziadek z wermachtu musiałby się przyśnić i liczby powiedzieć
10/10 z plus stawka 10 zakład za 50 zł
to chyba dziadek z wermachtu musiałby się przyśnić i liczby powiedzieć
Codee...znajomy trafił 10/10 w multi...przerżnął wszystko z powrotem...grając po średnio 400 zł na losowanie......
jak ma sie wygrać to sie i wygra za 2,50 jak z maszyny poleci
jak ma sie wygrać to sie i wygra za 2,50 jak z maszyny poleci
Krzysiu > gwiazdom wolno więcej niż zwykłym zjadaczom chleba
taki już jest porządek na ziemi ustalony
taki już jest porządek na ziemi ustalony
z tym się zgodzę że jak ma się trafić i przeczucie dobre to na ch/t trafisz i tyle....
granie na harpagana nigdy nie daje sukcesu.
Ja kiedyś słałem po całym śląsku na losowanie lotto jak była duża kumulacja zakładów za 400 zł i co? nawet 3/3 nie była raz nie wspomnę o więcej
a będąc kiedyś w Wiśle mając skreślone MM za 2,5 zł poprosiłem o dwa zakłady lotto ch-t i co? rezultat mam w profilu...
Ja kiedyś słałem po całym śląsku na losowanie lotto jak była duża kumulacja zakładów za 400 zł i co? nawet 3/3 nie była raz nie wspomnę o więcej
a będąc kiedyś w Wiśle mając skreślone MM za 2,5 zł poprosiłem o dwa zakłady lotto ch-t i co? rezultat mam w profilu...
spook.....no wiem , wszyscy powinno potrzebują
to się przynosic szczescie np płaci za ciepło mieszkanie itp...
jak kto grać w realu póznie upadłość i co wwtedy
to się przynosic szczescie np płaci za ciepło mieszkanie itp...
jak kto grać w realu póznie upadłość i co wwtedy
dobra juz ide kolacja...i poowwo