Wpisy 662 300 – 662 399
22 grudnia 2011 16:53 → 22 grudnia 2011 18:51, 100 wpisów
Ja dzięki Majwojowi sobie przypomniałam całą tabliczkę mnożenia, bo tu nam kiedyś kazał mnożyć wszystko razy wszystko...
Nie ma tego złego
Cześć Majwoj
Zajrzę wieczorem, trzymajcie się i DOBRZE typujcie
Nie ma tego złego
Cześć Majwoj
Zajrzę wieczorem, trzymajcie się i DOBRZE typujcie
oj robicie taką wielką konspirację a TS patrzy na to co ma w systemie.
Tu można podać nawet 10/10 zasadniczo małe prawdopodobieństwo żeby ktoś lub kilka osób wykreśliło liczby tu podawane.
Przeważnie każdy bierze te które mu pasują i z nimi biegnie - czasem warto byłoby się przewrócić i wrócić do domku jak przegrać, no ale ...
Tu można podać nawet 10/10 zasadniczo małe prawdopodobieństwo żeby ktoś lub kilka osób wykreśliło liczby tu podawane.
Przeważnie każdy bierze te które mu pasują i z nimi biegnie - czasem warto byłoby się przewrócić i wrócić do domku jak przegrać, no ale ...
ależ ja tego nie neguję - tu sami pomocnicy, albo nauczyciele
to jak ? logicznie, bez szyfrowania dziewięć - bo dobra - nie przesadzajmy ? jeszcze raz bez s.z.y.f.r.o.w.a.n.i.a
bez i a sukces to 2/3 ?
to jak ? logicznie, bez szyfrowania dziewięć - bo dobra - nie przesadzajmy ? jeszcze raz bez s.z.y.f.r.o.w.a.n.i.a
bez i a sukces to 2/3 ?
oj tak - dokładnie
i jeszcze jedno
jak mam w.s.z.y.s.t.k.i.e. trafione, nawet taka nędzę 3/3 bez plusa i stawki
wstawiam wskan
wesołych
i jeszcze jedno
jak mam w.s.z.y.s.t.k.i.e. trafione, nawet taka nędzę 3/3 bez plusa i stawki
wstawiam wskan
wesołych
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Lotto-odswieza-kolektury,wid,14108635,wiadomosc.html?ticaid=1d9aa
a doświadczenia w grach nie mam może dlatego tak mi nie idzie i nawet nie możesz mnie nauczyć matematyki
ja jak typuje liczby mnie nie interesuje ile jest do wygrania ,tylko jakie liczby padną
majwoj...obliczyłeś sam czy w głowie czy jak dokładnie uwazać pewniaki
Codee ja wam liczb pewnych i tak nie podam sami kombinujcie ale jesteście na dobrym tropie
wiesz to w zasadzie po co tu jesteś?
przecież jak pisałem TS patrzy w system nie w miliony stron WWW gdzie ktoś typuje.
To co jak wytypujemy tu 70% tego co jeszcze nie padło to 10 / 10 mamy pewne, to co totalizator zrobi?
Mówisz mi dobrze kombinuję a ja mówię że nie do końca, jednak mam nadzieję że ktoś sobie weźmie z tego 5 liczb i je trafi i oskrobie TS.
przecież jak pisałem TS patrzy w system nie w miliony stron WWW gdzie ktoś typuje.
To co jak wytypujemy tu 70% tego co jeszcze nie padło to 10 / 10 mamy pewne, to co totalizator zrobi?
Mówisz mi dobrze kombinuję a ja mówię że nie do końca, jednak mam nadzieję że ktoś sobie weźmie z tego 5 liczb i je trafi i oskrobie TS.
toja
Codee
Hartge
Codee.... kol. majwoj23 ponoć z 10 razy zagrał w realu w multi
Codee
Hartge
Codee.... kol. majwoj23 ponoć z 10 razy zagrał w realu w multi
Codee....10/10 mniej osób np 1 osoba , a my moze 7/10... 1 raz za 2 tygodnia , nic nie gram
mówisz tak choćbyś regularnie wygrywał a zasadniczo trafiasz tyle co każdy, czasem może więcej czasem mniej.
Nie wiem ale bez sensu jest taka rozmowa!
Dla mnie wszystko mało co nie jest 10/10 X 10 z PLUS
ale poopowiadać każdy może - jeszcze zanim tuskoland nie wprowadzi podatku
Nie wiem ale bez sensu jest taka rozmowa!
Dla mnie wszystko mało co nie jest 10/10 X 10 z PLUS
ale poopowiadać każdy może - jeszcze zanim tuskoland nie wprowadzi podatku
kathy od tamtej pory to się uzbierało w mm i mi się zaczyna podobać coraz bardziej w mm
majwoj23...opowiadać każdy może...
kol. majoreczka nie fanzoliła i strzeliła 3/3 i 6/9 i coś jeszcze
kol. majoreczka nie fanzoliła i strzeliła 3/3 i 6/9 i coś jeszcze
ja nie rozumiem tej konspiracji w mm nikt nie dzieli się wygraną z innymi więc niczym się nie ryzykuje i po co te tajemnice
tak apropo to ja mam tak że albo myślę dobrze albo oboki skreślam więc pomyślcie też coś obok w przód/tył może nie wszystko ale może ktoś ma jakąś propozycję
dzielenie się wygraną występuje tylko wtedy kiedy dwie lub więcej osób trafi 10/10 stawka 10 z plus wtedy maksymalny pułap wynosi 25 mln i dzielony jest przez ilość osób
dzisiaj nie gram bo u mnie wszystkie budy zamykają o 18 jutro będę typować wcześniej