Wpisy 659 121 – 659 220
20 grudnia 2011 14:18 → 20 grudnia 2011 15:50, 100 wpisów
kurde, a ja skanów nie umiem robić, na moich nic nie widać null
mala wlasnie masz rację i przeleciały grzmoty koło...
Robal o wczoraj, 3/3 , 6/9 i 3/5 mam w pro
wiem - ważne, że miałaś i się starałaś
że nie widziałem nic - inna sprawa, może coś pomogę,
czym te foto robiłaś ?
że nie widziałem nic - inna sprawa, może coś pomogę,
czym te foto robiłaś ?
Robal Nikon`em lipa cholerna, bateria mi siadała i jakoś tak się śpieszyłam i keine nic nie widać
dekuś..jak będziesz miał czasik to wyślij odmulacz na mailawiesz o co chodzi
Nikusiem i takie ? To n.i.e.m.o.ż.l.i.w.e
Prawdopodobnie masz tryb "podpowiadacz" ...
Poszukaj opcji makro, bo jeśli jej nie włączysz - jest problem ponieważ dla każdego obiektywu jest jakaś odległość minimalna, która musi być zachowana
poćwicz sobie na spokojnie
i wskaniaj wskaniaj
Prawdopodobnie masz tryb "podpowiadacz" ...
Poszukaj opcji makro, bo jeśli jej nie włączysz - jest problem ponieważ dla każdego obiektywu jest jakaś odległość minimalna, która musi być zachowana
poćwicz sobie na spokojnie
i wskaniaj wskaniaj
Dopisano wygrane multi multi
Robal a no jak baba sama to...
teraz też nie lepsze, nie widoczne, ale można pod lupę pitolnąc
teraz też nie lepsze, nie widoczne, ale można pod lupę pitolnąc
lilka coś nie pasuje?
może i nie udało mi się zrobić fotki cóż z tego
może i nie udało mi się zrobić fotki cóż z tego
majoreczka....a na kija jasnego ci te wskany?? Wierzę na słowoJak położysz kupon i światło bije na niego nie tak to też dupa,nic nie widać.Pieprz skany.Jak wygram 7/7 to wkleję sama skana a tak to po kiego kija.54 zeta taki wielki wyczyn czy co?
kathy...smyrgaj smyrgaj i potem powiedz liluni.Wysmyrgaj 9 liczb kochana
lilka wskany zaskany podskany haha kurcza nie są mi potrzebne, 3/3 to żadna tam specjalna kasa, tak chciałam walnąć for Robal, nie wyszło co tam, trza wierzyć,
lilka
szkoda, że dziś nie wysłałam, w ogóle to szkoda
lila, 33 nie leci chyba nie
majorecka...aaaa FOR ROBAL ,rozumiema jakby ktoś poprosił Cię żebyś skoczyła z 10 piętra na baniaczka tez byś skoczyła?
kathy...trafiasz 10 z 20 więc wysmyrgaj ześwirowanej lilce jakiś 9 liczb ja dodam 9 i zagramy dzisiaj na sucho.Zobaczymy co terafimy a jak będziemy trafiały dużo i regularnie to liluchna będzię wysyłała
majoreczka..tak,33 powinna wylecieć,no chyba że się menda zablokowała
lilka nie, nie skoczyłabym
przyjęło się że robal bez wskanów nie wierzy, nie zalezy mi tym czy wierzy, ale w sumie żeby nie było to chciałam dać
przyjęło się że robal bez wskanów nie wierzy, nie zalezy mi tym czy wierzy, ale w sumie żeby nie było to chciałam dać
lilka OK
teraz ulatniam dupę
lilka pa pa Ty
teraz ulatniam dupę
lilka pa pa Ty
A wstawiajcie, albo i nie wstawiajcie
bo, to rzeczywiście r.o.b.a.k.o.w.i najbardziej zależy - słyszałem tylko... taki przesąd, fatum może nawet jest - że, jak kto nie wstawia ...
powooo i znikam
bo, to rzeczywiście r.o.b.a.k.o.w.i najbardziej zależy - słyszałem tylko... taki przesąd, fatum może nawet jest - że, jak kto nie wstawia ...
powooo i znikam
Pewną ? Gwarantowaną ? Najczęstszą, jaka przychodziła ?
Najdłużej oczekiwaną ? Ile ma być trafione ?
Pewna, w pewnym znaczeniu tych słów - 3,8,38
naraaaaaaaaaaa
Najdłużej oczekiwaną ? Ile ma być trafione ?
Pewna, w pewnym znaczeniu tych słów - 3,8,38
naraaaaaaaaaaa
Bonus Multi Multi: 580 000 złotych
48,47,19,36,17,39,15,58,38,60,66,53,68,8,18,12,16 wpszcie w mape
mala
ja też trę na dużego i mm i mini niedługo się puszczam
malenka nieźle, właśnie tak uff
JA, siedzę na koniu
kuźwa malenka co wysyłasz na mini ja tam nigdy nawet 3/5 nie mam
majoreczka posklecałam powtórki z kilku losowań, zobaczymy co będzie np. 12, 17,18
Sylwia głowa do góry
W sumie mogło by paść te 3/5 od sierpnia nic wtedy trafiłe 3x3/5 czekam na powtórkę z dodatkiem jednej liczby na 4/5
W sumie mogło by paść te 3/5 od sierpnia nic wtedy trafiłe 3x3/5 czekam na powtórkę z dodatkiem jednej liczby na 4/5
Ostatnio myślałam, że się wścieknę wylosowali liczby: 13, 16, 18, 19, 41 a ja miałam: 14, 16, 18, 20, 42 Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok
malenka zacieram na nie kurde ja sie nie znam na mini