Wpisy 657 536 – 657 635
19 grudnia 2011 12:42 → 19 grudnia 2011 13:42, 100 wpisów
że mini i Jokera chcą odstrzelić ?
keno ? kaskada ? gracie w to ? jak słyszę "sukces" - Nooo chyba ,że myślą o premiach - za wdrożenie
keno ? kaskada ? gracie w to ? jak słyszę "sukces" - Nooo chyba ,że myślą o premiach - za wdrożenie
Mala ...no a czasem trzeba jakos wypelnić...coś co jest nie pełne...rzekłbym ...
W kolekturze obok mojego domu, siedzi NON STOP pewien mężczyzna i od rana do nocy gra w Keno. Kiedyś go nie było, więc zapytałam panią kolektorkę o niego - otóż ten pan gra nałogowo i to do tego stopnia, że żona mu kanapki do kolektury nosi
No kurna, nie dadzą pogadać. Muszę spadać, wołają mnie, ale zerkam na Was zajrzę w okolicach 14-stej
No kurna, nie dadzą pogadać. Muszę spadać, wołają mnie, ale zerkam na Was zajrzę w okolicach 14-stej
tom28
kol.Pasko kiedyś wyraził takie p.r.z.y.p.u.s.z.c.z.e.n.i.e - ze względu na małe zainteresowanie - co wykazuje w "szacunkowych ilościach zawartych zakładów"
20-04-1998 TSN
wygrana 7 stopnia - tak tyle wtedy było stopni - na max było trzeba mieć jeszcze 4/4 w zestawie A, bo były trzy takie zestawy - koszmar koszmar - sama jedna golutka liczba - 12833x po 24.70 ....
a teraz ?
kol.Pasko kiedyś wyraził takie p.r.z.y.p.u.s.z.c.z.e.n.i.e - ze względu na małe zainteresowanie - co wykazuje w "szacunkowych ilościach zawartych zakładów"
20-04-1998 TSN
wygrana 7 stopnia - tak tyle wtedy było stopni - na max było trzeba mieć jeszcze 4/4 w zestawie A, bo były trzy takie zestawy - koszmar koszmar - sama jedna golutka liczba - 12833x po 24.70 ....
a teraz ?
657549. saltosky 2011-12-19 (12:48) Katowice - Kraków
no tak kanapki ma...a gra za??/hm....widac cos z tewgo ma
taaaa - siłę, dar przekonywania, że żona mu wałówę dostarcza
no tak kanapki ma...a gra za??/hm....widac cos z tewgo ma
taaaa - siłę, dar przekonywania, że żona mu wałówę dostarcza
ja tam od poniedziałku jestem dobrej myśli, że TSik kochany da prezencik na święta jakiś ładniutki
może dzióbnął raz coś większego i liczy na powtórkę
i może całość mu się nie rozpełznie
i może całość mu się nie rozpełznie
Lilka racja z doktorkiem jak będę leżeć to nie będzie czasu na wysłanie
Robal...zgarnął coś większego...........
i przepuści jak pewien znajomek....250 tysięcy
i przepuści jak pewien znajomek....250 tysięcy
mala...musimy poczekać do środychyba ż lukniesz go jutro w necie jak wrócisz do domu
Lilka zgadza się, jest wyjątkowy, jedyny w swoim rodzaju co by nie napisał to człowiek zawsze się uśmieje
wywołanie, czy odświeżanie było do dlatego tak napisałem - serio - było widać - bez czata i wyników z prawej
Lilka resztę mogę zwolnić, ważne aby tych dwoje pracowało na okrągło
12,16,25,38,75
1,39,58,72,77
coś jakoś tak... dużych wygranych pozdro.
1,39,58,72,77
coś jakoś tak... dużych wygranych pozdro.
to swoja drogą ii i żeby bonus był tyle razy większy od n.a.g.r.o.d.y
na fujarze??/ oj kobitki....fujarka to nie papieros...trzeba porządnie dmuchac...