Wpisy 657 501 – 657 600
19 grudnia 2011 12:27 → 19 grudnia 2011 13:16, 100 wpisów
Lilka już ja o to zadbam, żeby chociaż dwa razy w tygodniu doktorek się u mnie pojawił
Lilka mam taką nadzieję, dziś był więc jutro pewnie będzie ten drugi
saltosky
ale po tych wszystkich podwyżkach i przy ogólnej nędzy totolotkowej - jest spora migracja do mini i ta gra, moim zdaniem - t.e.ż jest zepsuta
ale po tych wszystkich podwyżkach i przy ogólnej nędzy totolotkowej - jest spora migracja do mini i ta gra, moim zdaniem - t.e.ż jest zepsuta
jeszcze troche i zostanie tylko keno. multi i duzy. i raz na czas jakies inne w stylu loteria z okazji swiat. aha i jeszcze kaskada
u mnie wpadło 2 x 4/9 a jutro mam zamiar zgarnąć troszkę kasiory w mini
ostatniio zagrałem w Keno i 4 zł. poszlo....i to nawet bez dymu. niczym w czarną dziure
mala....wszyscy tylko by chcieli w dziurę i numerkitak,dzisiaj wygramy ,chyba na flecie
że mini i Jokera chcą odstrzelić ?
keno ? kaskada ? gracie w to ? jak słyszę "sukces" - Nooo chyba ,że myślą o premiach - za wdrożenie
keno ? kaskada ? gracie w to ? jak słyszę "sukces" - Nooo chyba ,że myślą o premiach - za wdrożenie
Mala ...no a czasem trzeba jakos wypelnić...coś co jest nie pełne...rzekłbym ...
W kolekturze obok mojego domu, siedzi NON STOP pewien mężczyzna i od rana do nocy gra w Keno. Kiedyś go nie było, więc zapytałam panią kolektorkę o niego - otóż ten pan gra nałogowo i to do tego stopnia, że żona mu kanapki do kolektury nosi
No kurna, nie dadzą pogadać. Muszę spadać, wołają mnie, ale zerkam na Was zajrzę w okolicach 14-stej
No kurna, nie dadzą pogadać. Muszę spadać, wołają mnie, ale zerkam na Was zajrzę w okolicach 14-stej
tom28
kol.Pasko kiedyś wyraził takie p.r.z.y.p.u.s.z.c.z.e.n.i.e - ze względu na małe zainteresowanie - co wykazuje w "szacunkowych ilościach zawartych zakładów"
20-04-1998 TSN
wygrana 7 stopnia - tak tyle wtedy było stopni - na max było trzeba mieć jeszcze 4/4 w zestawie A, bo były trzy takie zestawy - koszmar koszmar - sama jedna golutka liczba - 12833x po 24.70 ....
a teraz ?
kol.Pasko kiedyś wyraził takie p.r.z.y.p.u.s.z.c.z.e.n.i.e - ze względu na małe zainteresowanie - co wykazuje w "szacunkowych ilościach zawartych zakładów"
20-04-1998 TSN
wygrana 7 stopnia - tak tyle wtedy było stopni - na max było trzeba mieć jeszcze 4/4 w zestawie A, bo były trzy takie zestawy - koszmar koszmar - sama jedna golutka liczba - 12833x po 24.70 ....
a teraz ?
657549. saltosky 2011-12-19 (12:48) Katowice - Kraków
no tak kanapki ma...a gra za??/hm....widac cos z tewgo ma
taaaa - siłę, dar przekonywania, że żona mu wałówę dostarcza
no tak kanapki ma...a gra za??/hm....widac cos z tewgo ma
taaaa - siłę, dar przekonywania, że żona mu wałówę dostarcza
ja tam od poniedziałku jestem dobrej myśli, że TSik kochany da prezencik na święta jakiś ładniutki
może dzióbnął raz coś większego i liczy na powtórkę
i może całość mu się nie rozpełznie
i może całość mu się nie rozpełznie
Lilka racja z doktorkiem jak będę leżeć to nie będzie czasu na wysłanie
Robal...zgarnął coś większego...........
i przepuści jak pewien znajomek....250 tysięcy
i przepuści jak pewien znajomek....250 tysięcy
mala...musimy poczekać do środychyba ż lukniesz go jutro w necie jak wrócisz do domu
Lilka zgadza się, jest wyjątkowy, jedyny w swoim rodzaju co by nie napisał to człowiek zawsze się uśmieje