Wpisy 657 473 – 657 572
19 grudnia 2011 12:14 → 19 grudnia 2011 13:00, 100 wpisów
saltosky
kiedy "najfajniej" grało Ci się w lotto ?
chodzi mi o stawkę i cenę
kiedy "najfajniej" grało Ci się w lotto ?
chodzi mi o stawkę i cenę
za czasów Pana Ryszarda R. i nie ukrywam ze częściej sie wygrywało. zreszta sam prowadzący potrafil nadac odpowiednia atmosfere losowaniu...a teraz...zauważcie ze jakby mogli to by te kulki jednym ciągiem losowali, prowadzacy czasem nie nadąża z mówieniem co wypadło....zdaje sobie ze czas antenowy jest drogi....no ale TS nie jest biedny
owszem. pintolą frazesy duperesy.. wyjdzie jakas panienka chuda jak igła. kosci jej widać, albo jakis łysy koles nie mówiąc juz o czekoladowym moreniuszu haha
czesc Mala
czesc Mala
Lilus wyniki potwierdziły tę chorobę o której ostatnio pisałyśmy, ale doktorek zalecił dalsze leczenie w domciu Czyli nie jest tak źle
no to Mala od jutra niestety musisz grać na niskie stawki....zero ...hm...adrenaliny (żeby nie rzec podniety)
mala557
no i widzisz ? - musisz podać adresik kolektury
czy nie było lepiej, kiedy zakład kosztował w okolicach zeta i wygrane 6/6 były częściej, choć mniejsze niż dziś ? - od tych powiedzmy około 200 tys i do powiedzmy jakichś 2 baniek ?
to było około 10 - 12 lat temu
no i widzisz ? - musisz podać adresik kolektury
czy nie było lepiej, kiedy zakład kosztował w okolicach zeta i wygrane 6/6 były częściej, choć mniejsze niż dziś ? - od tych powiedzmy około 200 tys i do powiedzmy jakichś 2 baniek ?
to było około 10 - 12 lat temu
Lilka już ja o to zadbam, żeby chociaż dwa razy w tygodniu doktorek się u mnie pojawił
Lilka mam taką nadzieję, dziś był więc jutro pewnie będzie ten drugi
saltosky
ale po tych wszystkich podwyżkach i przy ogólnej nędzy totolotkowej - jest spora migracja do mini i ta gra, moim zdaniem - t.e.ż jest zepsuta
ale po tych wszystkich podwyżkach i przy ogólnej nędzy totolotkowej - jest spora migracja do mini i ta gra, moim zdaniem - t.e.ż jest zepsuta
jeszcze troche i zostanie tylko keno. multi i duzy. i raz na czas jakies inne w stylu loteria z okazji swiat. aha i jeszcze kaskada
u mnie wpadło 2 x 4/9 a jutro mam zamiar zgarnąć troszkę kasiory w mini
ostatniio zagrałem w Keno i 4 zł. poszlo....i to nawet bez dymu. niczym w czarną dziure
mala....wszyscy tylko by chcieli w dziurę i numerkitak,dzisiaj wygramy ,chyba na flecie
że mini i Jokera chcą odstrzelić ?
keno ? kaskada ? gracie w to ? jak słyszę "sukces" - Nooo chyba ,że myślą o premiach - za wdrożenie
keno ? kaskada ? gracie w to ? jak słyszę "sukces" - Nooo chyba ,że myślą o premiach - za wdrożenie
Mala ...no a czasem trzeba jakos wypelnić...coś co jest nie pełne...rzekłbym ...
W kolekturze obok mojego domu, siedzi NON STOP pewien mężczyzna i od rana do nocy gra w Keno. Kiedyś go nie było, więc zapytałam panią kolektorkę o niego - otóż ten pan gra nałogowo i to do tego stopnia, że żona mu kanapki do kolektury nosi
No kurna, nie dadzą pogadać. Muszę spadać, wołają mnie, ale zerkam na Was zajrzę w okolicach 14-stej
No kurna, nie dadzą pogadać. Muszę spadać, wołają mnie, ale zerkam na Was zajrzę w okolicach 14-stej
tom28
kol.Pasko kiedyś wyraził takie p.r.z.y.p.u.s.z.c.z.e.n.i.e - ze względu na małe zainteresowanie - co wykazuje w "szacunkowych ilościach zawartych zakładów"
20-04-1998 TSN
wygrana 7 stopnia - tak tyle wtedy było stopni - na max było trzeba mieć jeszcze 4/4 w zestawie A, bo były trzy takie zestawy - koszmar koszmar - sama jedna golutka liczba - 12833x po 24.70 ....
a teraz ?
kol.Pasko kiedyś wyraził takie p.r.z.y.p.u.s.z.c.z.e.n.i.e - ze względu na małe zainteresowanie - co wykazuje w "szacunkowych ilościach zawartych zakładów"
20-04-1998 TSN
wygrana 7 stopnia - tak tyle wtedy było stopni - na max było trzeba mieć jeszcze 4/4 w zestawie A, bo były trzy takie zestawy - koszmar koszmar - sama jedna golutka liczba - 12833x po 24.70 ....
a teraz ?
657549. saltosky 2011-12-19 (12:48) Katowice - Kraków
no tak kanapki ma...a gra za??/hm....widac cos z tewgo ma
taaaa - siłę, dar przekonywania, że żona mu wałówę dostarcza
no tak kanapki ma...a gra za??/hm....widac cos z tewgo ma
taaaa - siłę, dar przekonywania, że żona mu wałówę dostarcza
ja tam od poniedziałku jestem dobrej myśli, że TSik kochany da prezencik na święta jakiś ładniutki
może dzióbnął raz coś większego i liczy na powtórkę
i może całość mu się nie rozpełznie
i może całość mu się nie rozpełznie
Lilka racja z doktorkiem jak będę leżeć to nie będzie czasu na wysłanie
Robal...zgarnął coś większego...........
i przepuści jak pewien znajomek....250 tysięcy
i przepuści jak pewien znajomek....250 tysięcy