Wpisy 656 272 – 656 371
18 grudnia 2011 17:10 → 18 grudnia 2011 19:06, 100 wpisów
Lepiej powiedz Hartge, jakiego J na jutro zapuścić, gdyby jakimś trafem - 22 lub 34 nie weszło
dzien dobry i igreet all
i znikam panstwuu
i znikam panstwuu
-------
heej robal...ty jeden caly świecie tak siedzisz tu cicho i sam wysłałeś realu , bo ja troche cholery
Krzyś - pisałem - patrz w profil
Hartge - przedostatnio t.a.k właśnie pykłeś ...
WN
znikam i poowooo
Hartge - przedostatnio t.a.k właśnie pykłeś ...
WN
znikam i poowooo
Robal.. .
--------------------------------------------
--------------------------------------------
robal.....etam tam krzyzówka w profilu nie mam rozumu w głowie , daj dzis 3/3 na próba
Krzysio
ale faktycznie - zestawu dla twardzieli - nie miałem w profilu krzysio - ja trochę inaczej typuję niż typerzy - wiesz przecież - dziwny jestem teraz gram do skutku 3,8,19 -emerytka46 by mi nie wybaczyła - gdyby wlazło, a nie puszczone
ale faktycznie - zestawu dla twardzieli - nie miałem w profilu krzysio - ja trochę inaczej typuję niż typerzy - wiesz przecież - dziwny jestem teraz gram do skutku 3,8,19 -emerytka46 by mi nie wybaczyła - gdyby wlazło, a nie puszczone
Robal siedem na pewno do tego doszła by rezerwa ok pięciu więc oko trzech dyszek trzeba by było by trafic samego jokera więc nie wiem czy jest sens wyda 30 a wygrac 10
Fascynujące...
...Typy na najbliższe losowanie MM:
â˘229 pewniaków
â˘229 parek
â˘227 trójek
â˘223 piątek
â˘236 dziesiątek...
- to tylko wirtual ? Bo podglądają ?
...Typy na najbliższe losowanie MM:
â˘229 pewniaków
â˘229 parek
â˘227 trójek
â˘223 piątek
â˘236 dziesiątek...
- to tylko wirtual ? Bo podglądają ?
Hartge sposobem tomciowym ?
zamykanie końcówek, powtórzenia, oraz nie wylosowane ? Chyba jednak nie ma sensu - zdaj się na czuja - wychodziło Ci ostatnio
zamykanie końcówek, powtórzenia, oraz nie wylosowane ? Chyba jednak nie ma sensu - zdaj się na czuja - wychodziło Ci ostatnio
robal .... ja zamienie 3/3 20,25,40
tam krzyzówka dodatkowo losowanie po jedno osób 40.000 zeta nie dla wszyscy i co wtedy i poowwoo robal dzieki
tam krzyzówka dodatkowo losowanie po jedno osób 40.000 zeta nie dla wszyscy i co wtedy i poowwoo robal dzieki
Robal najpierw poobserwujemy w temacie jokera będę podawał to co zagrałem i to co bym zagrał a nie wysłałem to będzie najlepsze rozwiązanie
Robal >> zanim znikniesz
To pochwal się czy e swoją trójke wyczekiwaną ambitnie czy progresją?
To pochwal się czy e swoją trójke wyczekiwaną ambitnie czy progresją?
ta sama której absolwentem jest T. Wrona, który przyjeżdża we wtorek.
Chociaż, jeśli ortodoksyjnie podejść, to żadna progresja - tak "se" pykałem x3, x 4 - absolutnie nie w postępie...
tzn znam ten klimat...bo kiedyś mieszkałam w Rzeszowie no i lubiłam studentów z Prz dawne dzieje
we wtorek są jakieś godziny rektorskie? Bo kolega z informatyki mówił że oni mają niby wolne-tak im mówili prowadzący.
Mr Paweł ja nie wiem ja nie studentka ..tylko mi sie przypomniała Prz bo tam fajne imprezki były
siemanko wszystkim
Jak liczby skreslone czy nie
MrPaweł...
andro...
andro...
pikpok....
Mr Paweł kiedyś tam studiowałam ale nie na Prz na innej uczelni ale miałam znajomych z prz
kathy...
3,7,21,49,57
8,26,32,55,69
8,26,32,55,69
http://www.youtube.com/watch?v=Lr0xJBsVbZY
http://www.youtube.com/watch?v=OFtNChII78k&ob=av2e
andro...
HARTGE...
http://www.youtube.com/watch?v=LjWGQvke8i4