Wpisy 655 705 – 655 804
17 grudnia 2011 22:32 → 17 grudnia 2011 23:41, 100 wpisów
bella...
bella...
bellcia...oskub ich...a co
moje lotto 5.15.25.37.47.49
mini 7.12.22.24.29
moje lotto 5.15.25.37.47.49
mini 7.12.22.24.29
jak to oni to robią innego oszukac a innemu dac
witam,
bella, widze, ze wracasz do formy. gratulacje
u mnie 3/6 x 2 - mizeria, mizeria
bella, widze, ze wracasz do formy. gratulacje
u mnie 3/6 x 2 - mizeria, mizeria
ty tez cz wa
no dobra juz znikam naara pantwuu
jak w łózku masz śnić o liczbach , a nie chcesz zboczuchu
jak w łózku masz śnić o liczbach , a nie chcesz zboczuchu
yapaprzyjdzie i na Ciebie czas
na moje oko do 10 dni masz coś grubszego
obserwuję Cię
kto za tym że pociągną kumulację do czwartku lub soboty?
na moje oko do 10 dni masz coś grubszego
obserwuję Cię
kto za tym że pociągną kumulację do czwartku lub soboty?
Dżizus
sam9
w czwórkach obudziło Ci się 2/4, trafiłeś pewniaka "3" to, co ?dyplom chcesz od robaka ?
kol. majwoj napisał "pewne 49 - dołóż pięć liczb i masz 6/6 w lotto" i się nie chwali
sam9
w czwórkach obudziło Ci się 2/4, trafiłeś pewniaka "3" to, co ?dyplom chcesz od robaka ?
kol. majwoj napisał "pewne 49 - dołóż pięć liczb i masz 6/6 w lotto" i się nie chwali
eee na wigila , jak kto znowu przegrają i bedzie
2/5 mini 2/5 lotto
TS broke my heart
TS broke my heart
sam9
przepraszam - ja Ci nie wróg, nie wiem, nie zastanawiałem się - co łatwiej trafić 1/80 w mm, czy 1/49 w lotto...
i takich wyników i nawet 2/4 w mm - nie chcę traktować jako sukcesu - rozumiesz mój tok myślenia ?
przepraszam - ja Ci nie wróg, nie wiem, nie zastanawiałem się - co łatwiej trafić 1/80 w mm, czy 1/49 w lotto...
i takich wyników i nawet 2/4 w mm - nie chcę traktować jako sukcesu - rozumiesz mój tok myślenia ?
lilka
bellcia, lilcia
majoreczka - spojrz na to tak. nie trafilam tylko 3 liczb.
troche lepiej brzmi co?
majoreczka - spojrz na to tak. nie trafilam tylko 3 liczb.
troche lepiej brzmi co?
tommorow will be sunny day dla nas
yapa mozna i tak optymistecznie
majoreczka , dla kogo sunny, dla tego sunny.
mialem jutro plynac na dorsza i k...a rejs odwolali
due to stormy weather.
mialem jutro plynac na dorsza i k...a rejs odwolali
due to stormy weather.
yapa nie jutro to kiedy indziej
yapa...zgodnie z oczekiwaniami ts-a ale....pust wsegda budet nebo..pust wsegda budet sonce
Kumulacja Lotto: 15 000 000 złotych
Pawcio
jest szkoła, która mówi, że jeśli ustawiają, to można to rozgryźć
jest szkoła, która mówi, że jeśli ustawiają, to można to rozgryźć
no nic. trzeba pogapic sie w mapy ( z madrą miną )
potem do piwniczki wypakowac sprzet i z pieskiem na specer.
potem do piwniczki wypakowac sprzet i z pieskiem na specer.
Robal_36: ale nie na 100% chyba, że wykupienie wszystkich zakładów
lotto polega na tym zeby jak najmniej ludz wygrywalo czyli losowania sa ustawine
yapa
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - BRAK 6/6 - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
a po wyborach podzial milionow na pol panstwa bogate
Ou, ale się nachapałem 17,30
to jest to, co nazwałem - zepsuciem gry
to jest to, co nazwałem - zepsuciem gry
gdy by kazdy wygrywal to TS by zbankrutowal a tak TS trzymie reke na pulsie maja wszystko pod kontrola
dobra spadamdobranoc wszystkim
Jeszcze poi narka
3,2,1.........koniec nadawania
rocky
umówisz się z kimś na rzuty monetą ? - wpłacasz dychę - jak trafisz masz wypłacaną wygraną - dwa pięćdziesiąt ?
Pawcio
powrót lotto do niższej ceny powrót mm do niższej ceny i powrót Jokera do zasad tsn - pewnie by wystarczył - dla Ludzi, bo nie dla tej szajki
umówisz się z kimś na rzuty monetą ? - wpłacasz dychę - jak trafisz masz wypłacaną wygraną - dwa pięćdziesiąt ?
Pawcio
powrót lotto do niższej ceny powrót mm do niższej ceny i powrót Jokera do zasad tsn - pewnie by wystarczył - dla Ludzi, bo nie dla tej szajki
Robal_36: A mini lotto żeby np były kumulacje co 200 tysiaków lub ogólnie tyle ile by się uzbierało w puli kosztem wygranych za 3/5 kilkanaście złotych, 4/5 koło 500 i żeby cena została taka sama za zakład.
W sumie też kombinowaliby z kumulacjami hehe a tak to przynajmniej w mini nie muszą chociaż kto wie.
Pawcio, tak z ciekawości, TS dał Ci kiedyś wygrać lotto min. 5/6 lub mini min. 4/5 ? lub w MM coś większego, czy drobnicA?
Pawcio, to gratuluje, tak sobie mysle ze na mnie sie tak ten TS dozgonnie uwziął
majoreczka: No na tyle osób grających komus się trafi tylko nie wiadomo kumu i szanse no małe są ale sie gra bo sie wierzy i chciałoby się mieć glówną wygraną.
Pawcio
nigdzie niby nie muszą
ale rozbierając to trochę -
zobacz - jaka jest migracja do mini : ile dziś było trafionych 3/5 ? koło 9 tysięcy - skądś się ta ilość bierze, prawda ? Po prostu - w lotto jest za drogo = mniej osób gra = mniejsza szansa na trafienie / przez kogokolwiek /
A wysokości wygranych, to temat na inną bajkę na dobranoc
nigdzie niby nie muszą
ale rozbierając to trochę -
zobacz - jaka jest migracja do mini : ile dziś było trafionych 3/5 ? koło 9 tysięcy - skądś się ta ilość bierze, prawda ? Po prostu - w lotto jest za drogo = mniej osób gra = mniejsza szansa na trafienie / przez kogokolwiek /
A wysokości wygranych, to temat na inną bajkę na dobranoc
Pawcio tak to właśnie wygląda
i miałam nie grac, nie, nie, a milionosa kupiłam, bo wręcz wcisnęli mi
SPRÓBUJ TO PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moagłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylaełm że otrogarfia jset wżana...!
Bonus Multi Multi: 540 000 złotych
majoreczka wcisneli ci milionosa bo ich do tego zmuszają . Mówiła mi babka z kolektóry że ich zmuszają by to g wciskali .
przeczytałem ze zrozumieniem ale są teksty które mimo że nie mają żadnego błędu nie da się zrozumieć nawet czytając kilka razy
jackwar wiem wlasnie
Są to wszelakie instrukcje dla kowalskiego i różne akty prawne i inne bzdety gdzie mądry chciał być mądrzejszy
Pawcio,bardzo szybko,to przeczytałem i zrozumiałem w mig,to jest Super