Wpisy 65 451 – 65 551
26 września 2009 12:30 → 26 września 2009 16:00, 100 wpisów
No dobrze. Ale wracając do tematu strony. Mamy znowu dużą kumulację i w sumie ostatnią szansę na zagranie o tak duże pieniądze. Bo po podwyżce na 3 zł już nie gramy prawda? :) Pozdrawiam
Pasko,
Jeszcze jedno /znowu zażartuję, ale nie wszyscy się znają na żartach.../,
chodzi o ikonkę początkującego. Użytkownik Icemario jest weteranem a ta ikonka to kropla w kroplę jego pomniejszony awatar. Czy on się na Ciebie nie obrazi?
Jeszcze jedno /znowu zażartuję, ale nie wszyscy się znają na żartach.../,
chodzi o ikonkę początkującego. Użytkownik Icemario jest weteranem a ta ikonka to kropla w kroplę jego pomniejszony awatar. Czy on się na Ciebie nie obrazi?
...januszu...wszem i wobec oznajmiam ze strasznie mnie uraziles nie dajac mi VIP-a!!!...zawiodlem sie na tobie...tyle lat razem a ty tak mnie doceniles??? :D
pzdr.nara:)
...ej tajemniczy don pedro...pomylilo ci sie cos...ta ikonka poczatkujacego to nic innego jak glowa lalki z sex shopu :D
Co do gry za 3pln. Icemario, którego szanuję za jego intuicję typerską, jest rzecznikiem graczy zawierających zakłady systemowe względnie większą ich ilość, bądź chorych na hazardowy nałóg. Wówczas rzecz jasna różnica pomiędzy 2 a 3 pln, to już "nie w kij dmuchał", jak powiadają.
Ale co z tymi, którzy wysyłają sporadycznie niewielka ilość zakładów, ale za to skierowanych w konkretne wyanalizowane zdarzenia...
Powiedzmy inaczej, czy zgodzilibyście się na obniżenie wpisowego za 1 zakład do np. 10 groszy ale wygrane byłyby również około 20 razy mniejsze?
Bo jak dla mnie to sprawa jest dość obojętna, a nawet wolę większe wygrane.
Wydanie 2 czy 3 złote jest dla mnie praktycznie jednakowym wydatkiem...
Ale co z tymi, którzy wysyłają sporadycznie niewielka ilość zakładów, ale za to skierowanych w konkretne wyanalizowane zdarzenia...
Powiedzmy inaczej, czy zgodzilibyście się na obniżenie wpisowego za 1 zakład do np. 10 groszy ale wygrane byłyby również około 20 razy mniejsze?
Bo jak dla mnie to sprawa jest dość obojętna, a nawet wolę większe wygrane.
Wydanie 2 czy 3 złote jest dla mnie praktycznie jednakowym wydatkiem...
...nieee no supeeeer...edi8 VIP...eeelllaaa VIP...a icemario to pikus...spoko :D
...edi8 eeelllaaaa nie obrazcie sie nic do was nie mam...skoro pasko wam dal VIPa to najwidoczniej wam sie nalezy :D
...edi8 eeelllaaaa nie obrazcie sie nic do was nie mam...skoro pasko wam dal VIPa to najwidoczniej wam sie nalezy :D
Icemario, znasz się chyba na żartach, nie gniewaj się na mnie!
Każdy się czasem trochę wygłupić, nie jestem jeszcze póki co mumia egipską.
Każdy się czasem trochę wygłupić, nie jestem jeszcze póki co mumia egipską.
moze jeszcze jedna kumulacja dużego tak przed podniesieniem stawki na 3zł:)
dzis mhhh mysle ze 2 albo 3 osoby sie podzielą.
no jak jedna to szacun:)
dzis mhhh mysle ze 2 albo 3 osoby sie podzielą.
no jak jedna to szacun:)
...aleeeee don pedro nie popadajmy w skrajnosci...bez takich porownan prosze...tu nie chodzi o to ze podnosza zaklad o glupia zlotowke...czy ty tez tego nie rozumiesz???
...to tak samo jak ja bym ci napisal ze chcesz wiecej wygrac to ok podnosimy od jutra zaklad DL na 100pln...jaaaaa...zobacz jakie wtedy beda wysokie wygrane...wow :D
...i wlasnie na takim mysleniu jak ty i miliony polakow lotto zarabia...a tacy gracze jak ja i jescze iles tam innych...cierpimy...
...to tak samo jak ja bym ci napisal ze chcesz wiecej wygrac to ok podnosimy od jutra zaklad DL na 100pln...jaaaaa...zobacz jakie wtedy beda wysokie wygrane...wow :D
...i wlasnie na takim mysleniu jak ty i miliony polakow lotto zarabia...a tacy gracze jak ja i jescze iles tam innych...cierpimy...
Jeżeli tylko jedna osoba zgarnie całą pulę ( w co ja osobiście raczej nie wierze) to będzie to najwyższa wygrana w historii Totalizatora. Każdy chciałby pewnie być takim szczęśliwcem.
moje typy DL: 1,7,12,19,23,26,32,35,38,43,46,49
Witam.Chciałem sprawdzić gdzie jest usytuowany drób,bo w porównaniu z puszkowym mięskiem powinien byc VIPem.Pozdrawiam
...ja ze swoimi 5761 postami ktore zapewne nie raz pomogly nie jednemu urzytkownikowi tej stronki od czasu jej zalozenia nie nadaje sie na VIPa...milo mi :D
3 9 13 23 27 35 41 62 75 76
OPA bo ty jestes ziom od kolektor :)
Powiedz mi ja sie nie spotkalem zeby przy jakiejkolwiek wygranej nie zabrali kuponu. Pan "Mariusz" jednak ma jakis problem a ja tego nie kumam. Przecie zabieraja zawsze kuponiki ak sie kase odbiera.
Powiedz mi ja sie nie spotkalem zeby przy jakiejkolwiek wygranej nie zabrali kuponu. Pan "Mariusz" jednak ma jakis problem a ja tego nie kumam. Przecie zabieraja zawsze kuponiki ak sie kase odbiera.
Pasko: A staż danego użytkownika na stronie się wlicza do statusu użytkownika?
Pasio sie stara z tą stronką :)
Mi maszyna wybila taki kupon chybil trafil na DL:
5,35,37,38,42,47
Mi maszyna wybila taki kupon chybil trafil na DL:
5,35,37,38,42,47
...a tak na marginesie to powinna byc jeszcze jedna ikonka...albo nawet dwie...ADMIN i MODERATOR...to tak tylko uscislajac...a icemario to taki malo znany tylko "aktywny" pikus :D
zelus nie Cie zmartwic ale ...ale ja mam 5 , 31 , 35 , 36 , 38 , 45 ... :))
Icemario,
Ty masz rację, ale nigdzie jej nie uzasadniłeś.
To jest oczywiście kwestia stosunku puli do części przeznaczonej na grę. W Polsce po prostu są socjalistyczne podatki. Zamiast spadać, bo niby mamy wolność przedsiębiorczości, to rosną na pociechę zasiadających przy podziale. Oni tam z samego kurzu z tej kasy mogą dla siebie wykroić niezłe kapitały.
Oczywiście, że pula nagród powinna wzrosnąć ale "wpisowe" nawet mogłoby spaść.. Po prostu obniżając podatki. Przynajmniej do poziomu "europejskich"..
No więc większe wpisowe oznacza wzrost podatków, oczywiście nie procentowy ale nominalny!
I to jest zło!!
Ale powiadam, dla graczy, którzy z jakiegoś powodu grają sporadycznie /powiedzmy, że czekają na okazję/ podwyżka nic nie znaczy. I nie ma mowy o irracjonalnej podwyżce do 100 pln za zakład, bo nikt by nie grał. 3 pln za zakład jest podwyżką psychologicznie znośną.
Ale oczywiście, dla zawodowców, nałogowców czy wysyłających wielką liczbę systemów skróconych, będą to "dożynki".
Powodzenia!
Ty masz rację, ale nigdzie jej nie uzasadniłeś.
To jest oczywiście kwestia stosunku puli do części przeznaczonej na grę. W Polsce po prostu są socjalistyczne podatki. Zamiast spadać, bo niby mamy wolność przedsiębiorczości, to rosną na pociechę zasiadających przy podziale. Oni tam z samego kurzu z tej kasy mogą dla siebie wykroić niezłe kapitały.
Oczywiście, że pula nagród powinna wzrosnąć ale "wpisowe" nawet mogłoby spaść.. Po prostu obniżając podatki. Przynajmniej do poziomu "europejskich"..
No więc większe wpisowe oznacza wzrost podatków, oczywiście nie procentowy ale nominalny!
I to jest zło!!
Ale powiadam, dla graczy, którzy z jakiegoś powodu grają sporadycznie /powiedzmy, że czekają na okazję/ podwyżka nic nie znaczy. I nie ma mowy o irracjonalnej podwyżce do 100 pln za zakład, bo nikt by nie grał. 3 pln za zakład jest podwyżką psychologicznie znośną.
Ale oczywiście, dla zawodowców, nałogowców czy wysyłających wielką liczbę systemów skróconych, będą to "dożynki".
Powodzenia!
Witam!!!!!!:)
z tych parek układam trójki na 14;)
21,23
64,68
71,76
72,73
Oto moje trójeczki z parek które podałem
totomix godz 14
21,71,64
21,76,64
21,76,68
21,73,64
23,71,64
23,71,68
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!Pozdro
z tych parek układam trójki na 14;)
21,23
64,68
71,76
72,73
Oto moje trójeczki z parek które podałem
totomix godz 14
21,71,64
21,76,64
21,76,68
21,73,64
23,71,64
23,71,68
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!Pozdro
...ph2008 oddaja moze karteczke jak sie ma na wiecej losowan wyslane? :D
...don pedro zauwaz...wczoraj 1,25...dzisiaj 2,00...jutro 3,00...za tydzien 5,00...a za miesiac 10,00??? :D
...do stowy juz nie daleko...a wszyscy tylko przytakuja...ROBMY COS DO CHOLERY!!! (sry za wyraz) :D
...do stowy juz nie daleko...a wszyscy tylko przytakuja...ROBMY COS DO CHOLERY!!! (sry za wyraz) :D
...don pedro...alez uzasadnilem...tu:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2576
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2576
Witam.Fajne zmiany :),chociaż określenie >> zwykły << trochę dziwnie brzmi...reszta jest ok.
Opa moze powiedziec bo ma wlasna kolektore. Jak co kasa do niego leci :P
Mi nigdy nie oddano kupona w miescie jesli byla wygrana.
Zreszta ja zawsze wiem ile kasy jest.
Natomiast ostatnio si zdziwilem bo mi wyszlo z obliczen ze mam 12 pln natomiast pani wyplacila mi 16.
Mi nigdy nie oddano kupona w miescie jesli byla wygrana.
Zreszta ja zawsze wiem ile kasy jest.
Natomiast ostatnio si zdziwilem bo mi wyszlo z obliczen ze mam 12 pln natomiast pani wyplacila mi 16.
Ph, trójka w DL wynosi aktualnie 16 zł. Pani miała rację.
Nie wiem dlaczego poszło tylko pół wpisu....Miało być ....Określenie >>>zwykły<<< trochę dziwnie brzmi...reszta jest ok.Pozdrawiam.:)
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
kolektor tez czlowiek i pomylic sie moze.Ja jako tez kolektor nie raz wyplacilem za duzo.
I znów pół wpisu...może teraz się uda ;)...Nie wiem dlaczego poszło tylko pół wpisu....Miało być ....Określenie >>>zwykły<<< trochę dziwnie brzmi...reszta jest ok.Pozdrawiam.:)
Matev44, a podaj adres kolektury pod którym rozdajesz za darmo kapitały.
Opłaci Ci się, kolejki będą jak po mięso za Gierka a ktoś tam zawsze też coś za darmo zyska..
Opłaci Ci się, kolejki będą jak po mięso za Gierka a ktoś tam zawsze też coś za darmo zyska..
PH nie gra w DL :P
PH gra tylko w MM :)
Mialem 3 kupony na kazdym 5/10 czyli w sumie 12 pln dostalem 16. Plakac nie bede :P, ale sie zdziwilem bo suma sie zgadzac nie mogla :)
PH gra tylko w MM :)
Mialem 3 kupony na kazdym 5/10 czyli w sumie 12 pln dostalem 16. Plakac nie bede :P, ale sie zdziwilem bo suma sie zgadzac nie mogla :)
Znowu kilka słów o wprowadzonych emotikonach. Co do słowa "zwykły" to faktycznie z chęcią mogę go zmienić. Chodzi tu o takiego typowego multipaskowicza, który już nie jest początkujący, ale też jeszcze nie dorobił się zbyt dużej aktywności. Większość użytkowników będzie miało właśnie ten status. No i oczywiście statusy nie przypisuję ręcznie, ale są przyznawane w pełni automatycznie :) Pozdrawiam
13/15 nieistniejaca juz zresztą a pomylki zdarzaly sie wtedy gdy byl najwiekszy ruch ale byly to sporadyczne przypadki a nie rozdawanie kapitalu.
Pasko,
Nie zmieniaj proszę. Ten jedynie ma ludzki wymiar... Pozostałe są nieludzkie. Nie chcę innego.
Nie zmieniaj proszę. Ten jedynie ma ludzki wymiar... Pozostałe są nieludzkie. Nie chcę innego.
...to jakas kiepska ta automatyzacja...z calym szacunkiem do twojej osoby :D
...ale trudno...niech pikus zostanie pikusiem...widocznie tak ma byc :D
...ale trudno...niech pikus zostanie pikusiem...widocznie tak ma byc :D
Icemario,
nie to, abym Cię od razu podejrzewał o rzeczy przepotworne a Niebu obrzydłe, ale czy Ty coś tam nie masz aby wspólnego z wolnomularstwem?
Bo to by wiele tłumaczyło :-))
nie to, abym Cię od razu podejrzewał o rzeczy przepotworne a Niebu obrzydłe, ale czy Ty coś tam nie masz aby wspólnego z wolnomularstwem?
Bo to by wiele tłumaczyło :-))
Nie mam nic złego na myśli po prostu słówko ...zwykły ... dziwnie brzmi .Pozdrawiam.
66,8,76,12,28.///Totomix
5,6,8,9,10,14,15,75,76,77.///Ts - Idiotyczna dziesiątka,a nóż widelec:)
No to jedziemy z numerkami na 14 / Totomix
Nie będę narzekał,że ostatnio strasznie kiepsko mi idzie typownie liczb,bo do losowania zostało jescze ok 30 minut
i dopóki nie wylosują numerków zawsze się jest wygranym.
8,80,27,72 / 8,80,35,53 / 8,80,46,64 /
16,61,27,72 / 16,61,35,53 / 16,61,46,64 /
23,32,27,72 / 23,32,35,53 / 23,32,46,64 /
8,12,20,22,35,78
8,12,19,23,35,78
8,12,20,22,36,63
8,12,19,23,36,63
13,31,35,78,19,23
13,31,35,78,19,23
13,31,36,63,20,22
13,31,36,63,19,23
Nie będę narzekał,że ostatnio strasznie kiepsko mi idzie typownie liczb,bo do losowania zostało jescze ok 30 minut
i dopóki nie wylosują numerków zawsze się jest wygranym.
8,80,27,72 / 8,80,35,53 / 8,80,46,64 /
16,61,27,72 / 16,61,35,53 / 16,61,46,64 /
23,32,27,72 / 23,32,35,53 / 23,32,46,64 /
8,12,20,22,35,78
8,12,19,23,35,78
8,12,20,22,36,63
8,12,19,23,36,63
13,31,35,78,19,23
13,31,35,78,19,23
13,31,36,63,20,22
13,31,36,63,19,23
...hehe...don pedro a wiesz ze byc moze w poprzednim zyciu tak bylo i teraz podswiadomi mi sie to udziela??? :D
...no no...nie zastanawialem sie nad tym...hmmm... :D
...no no...nie zastanawialem sie nad tym...hmmm... :D
...to dlatego kod da vinci skarb narodow i wanted tak mi sie podobal...to wszystko wyjasnia :D
...slavo nie wywoluj wilka z lasu...i nie prowokuj...ale powiem ci szczerze ze i ja sie baaaaardzo zdziwilem :D
...pasko nie wiem czy osoby ktore nagminnie sa banowane przez ciebie i wprowadzaja ogolny zamet i zamieszanie po ktorych ucieka stad wiele ciekawych osob powinny miec status VIPa?!...naprawde cos nie tak z ta automatyka u ciebie na stronie...
...pasko nie wiem czy osoby ktore nagminnie sa banowane przez ciebie i wprowadzaja ogolny zamet i zamieszanie po ktorych ucieka stad wiele ciekawych osob powinny miec status VIPa?!...naprawde cos nie tak z ta automatyka u ciebie na stronie...
fajnie ten czat wygląda, ale nicki i emotikonki lepiej sprawdzałyby się w prawym dolnym rogu. nie odrywały by uwagi od treści wpisu.
...dobra janusz...wygrales...
...dam ci ten algorytm tylko daj mi tego VIPa!!! :D
...dam ci ten algorytm tylko daj mi tego VIPa!!! :D
...zgadzam sie...baton ma racje...dac mu batona! (bez urazy) :D
...podsumujmy wiec:
...emotikonki - pomysl super, jakosc srednia
...klasyfikowanie - porazka :D
...emotikonki - pomysl super, jakosc srednia
...klasyfikowanie - porazka :D
znowu 2x 2/3 smutne
...bogdan jestes tak samo aktywnym userem jak ja a nie wiesz ile jest za 4/10 z plusem??? :d
...wstydz sie :D
...wstydz sie :D
wpis 65477
no nie wiem bo na tym nowym kuponie cos jest pomieszane czyli 6 zł wygranej czy 8 zł?
No i niestety,ale nic z tego nie było na 14 (65505).
Trudno się mówi i gra się dalej toczy.
Trudno się mówi i gra się dalej toczy.
Witam.Zastanawiam sie dlaczego gracz oznaczony ikonka " AKTYWNY" zapytowywuje na czacie: Ile to będzie kasy za wytypowanie 4 liczb z 10.I mam teraz pytanie byc moze do admina strony: Czy wiedza jest brana pod uwagę , czy tylko aktywnosc bez merytoryki w danym temacie.Wiem ze poziom wiedzy jest trudny do zbadania,ale moze by tak jakas komisja jednak przyznawała ikonki.To moje spostrzeżenia,tak na gorąco.Pozdrawiam
Już zdradzam tajemnicę. Ilość wpisów na chacie + typowań + komentarzy na stronie. (1-10) (10-50) (50-250) (250-1000) (1000+) Oto i cała tajemnica algorytmu.
...moim skromnym zdaniem aktywnego pikusia ikonki powiniem przydzielac sam ADMIN z ewentualna pomoca MODERATOROW...bo jak na razie to jakas szopka wielkanocna :D
...eee to moj algorytm jest lepszy...choc ma wiecej progow :D
...yyy czyli moje ponad 5tys wpisow na forum mozna wyrzucic na smieci taaaaaaak? :D
Witam.O 14.00 masakra, a ja się staram być w "rankingu 1" na pierwszym miejscu, ale to trudniejsze niż myślałam:)) Pozdrawiam wszystkich.
Pasko>>> rewelacyjny sposób na ożywienie czatu.Teraz to dopiero będzie aktywność.Gratulacje i Pozdrawiam.
NO TO MAMY DZISIAJ "GORĄCZKĘ SOBOTNIEJ NOCY" W DL MOŻE JAKIEŚ PROPOZYCJE? MÓGŁ BY WYGRAĆ WRESZCIE KTOŚ Z FORUMOWICZÓW CZEGO SERDECZNIE ŻYCZĘ WSZYSTKIM.
Ludzie są napędzani pieniędzmi.
Krzesło elektryczne dla dentystów w skali szkód według ilości pacjentów i przeżyć.Czym większy szef tym bardziej nieodpowiedzialny taki np Bóg
Krzesło elektryczne dla dentystów w skali szkód według ilości pacjentów i przeżyć.Czym większy szef tym bardziej nieodpowiedzialny taki np Bóg
witam wszytkich rozbijmy dzisiaj ten bank. ZYCZE WSZYSTKIM GRACZA TRAFIENIA 6TKI:)
KRZYS131-co ty za bzdury piszesz.
Gdyby wygrali wszyscy grający to by nie było czym dzielić
Gdyby wygrali wszyscy grający to by nie było czym dzielić
Z ciekawości chciałem zobaczyć jaki mam znaczek a tak poza tym to na MM godz 22.00 taka pareczka 6,37 lub można zagrać tymi liczbami pojedynczo jako pewniaki
Multi i duży puszczony to można teraz marzyć sobie do 22.Powodzenia Wszystkim.
Test; 03, 05, 08, 09, 10, 13, 14, 15, 19, 23, 29, 34, 37 i 46.
ciekawe kto dziś zgarnie 25 baniek
hej jak mozna zmienic nick poniewaz bledny nick wpisalem i jesteem jako nowy:(
witam na dużego proponuje takie liczby 7,12,18,24,30,33,35,40 a na multasa 2,26,62
i 2,6,26 a na piłkę na dziś pierwsze połowy fulham-arsenal 12 ,walwijk-kerkrade12,bilbao-sevilla12,valencia-atl.madryt12
kurs w fortunie 5.84 pozdrawiam
i 2,6,26 a na piłkę na dziś pierwsze połowy fulham-arsenal 12 ,walwijk-kerkrade12,bilbao-sevilla12,valencia-atl.madryt12
kurs w fortunie 5.84 pozdrawiam
moje typy na 25 000 000 to 20,21,24,26,35,44:) powodzenia wszystkim