Wpisy 653 379 – 653 478
16 grudnia 2011 14:16 → 16 grudnia 2011 14:40, 100 wpisów
mala trzymaj się i nigdzie nie chodź masz chyba dzwonek przy łóżku
liluś monet podał przed chwilką stronkę i tam wejdź na ranking i wtedy jest napisane ile jakiemu pieskowi brakuje
OPA teraz mam pauze..ale kiedys mialam 4/6..3/6 dosc czesto sie trafialo..ale ogolnie ciezko trafic w to lotto.de ale ja traktuje to jako zabawe wiecej
ULEXXA,miałem dziś zagrac na jutro...w lotto.de,przejezdzalismy przez Lemwerder...
ulexxa....http://tablica.pl/oferta/szaman-ze-schroniska-w-bydgoszczy-IDzzfn.html
ja też tak na początku robiłam ale teraz lepiej aby dokarmic te co mało im brakuje bo wtedy na ich miejsce wskakuje inny piesek z tej prawej srtony
Szamanek nakarmiony, kochane
Miłego popołudnia wszystkim
Lila
Krysieńka
Ulexxa
OPA
Saltosky
i reszta
Wysokich wygranych o 22giej
Lila
Krysieńka
Ulexxa
OPA
Saltosky
i reszta
Wysokich wygranych o 22giej
mala557 nio
no ja teraz też już zmykam...
Mala trzymaj sie i nie daj nikomu
papatki
Mala trzymaj sie i nie daj nikomu
papatki
lila, ogolnie szkoda slow.... rozbraja mnie to na łopatki uwielbiam zwierzeta, czasem do schroniska zaniose karme i inne rzeczy, ale oby te psiaki i zwierzaki jeszcze jakos traktowali... a tam zimno itp
ludzie to jednak świnieto oni im taki los stworzyli.Najpierw biorą pieska a jak niewygodny to puk do lasu z nim,pyk z auta przy drodze.Szlag mnie trafia normalnie
lilka dokladnie, serca głaz, malo powiedziane, na stos niech ich tak ktos zostawi, nic, tylko menele w reke i w las
aaaa Lilka mam do Ciebie prośbę: ucałuj ode mnie Damiana - HARTGE Czekam na lekarza Jak w nocy przyjdzie to nawet lepiej
malenka, bo noc jest dluga i piekna
Dobra idę.Do wieczora
kubex...mój też jest ze schroniskaktoś go oddał malutkiego a ja kilka godzin później go chapnęłam,w autko i do domku
mala, a pod fartuszkiem... nyc tego życze
Mala rozkrec lekarzyka OREO, niech lize, przekreca i kreci
Krysienka..Lilus..mam te pieski..i co ja mam teraz zrobic..
czy moge wszystkie nakarmic
czy moge wszystkie nakarmic
torsan ciastko
malenka nio
ulexxa....kliknij na kośćwybierz sobie pieska i kliknij na kość jak masz kilka przeglądarek możesz nakarmić więcej jak jednego pieska a tak to tylko jednego dziennie
Dopisano wygrane multi multi
OPA caly czas mowisz o przejezdzanych miejscowosciach..
ale nie wiem i tak gdzie Ty przebywasz
ale nie wiem i tak gdzie Ty przebywasz
jak mozna jechac gdzies na urlop czy gdziekolwiek, wyrzucic psiaka i cieszyc sie urlopem
pewniaczek 55 ...5/7 moja stała 7/7 ..i 4/10 ..i nic w plecy .., na plusie jestem
kubex...kurrwa ja bym ich z auta wyjebała w pizdu szmaciarzylepiej nie poruszajmy tego tematu bo aż się we mnie gotuje i mogę zabluzgać cały czat
mala, a moze tez malutkie uhohoh
jocia
To lecę sprawdzać, bo zaraz się ściemni i być może będę musiała z lupą szukać
malenka a cio
malenka
nio lec, bo strzykawy tez moze beda chcialy
nio lec, bo strzykawy tez moze beda chcialy
sprawdzac
ciociu jociu
mala, ale jesli bedzie to wielki szlaufik zauwazysz
OPA jeszcze widzę także lupa się przyda, na wypadek gdybym nic nie znalazła... a po omacku to nawet lepiej się szuka
jociuniu