Wpisy 652 033 – 652 132
15 grudnia 2011 18:28 → 15 grudnia 2011 19:34, 100 wpisów
siemanko załoga...
lila....mmmmmmmmmmmmm
deki....
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
co tak cicho
lila...
lila...
Witam. Komunikat o dopisaniu wygranej @652056 pojawił się w związku z faktem, że dopisałem wygrane lotto z 6 grudnia (poprawiona została stawka wygranej za 3/6 z 20 na 24 złote). Błąd był spowodowany faktem, że początkowo na stronie lotto.pl Totalizator umieścił informację, że wygrana wynosi właśnie 20 zł, po jakimś czasię ją dopiero zmienił na wartość 24 zł.
lila,,jak mija dzionek
lila..nawet dawet dobrze ujdzie
lila,,,co się stało
Pewnie ze można wstawiać tylko trza kontrolować co się pisze
a ty odchodziłeś z czata ,chciałeś żeby Pasko wykasował Twój profil i co? Oznajmiałeś to wszystkim przez 2 tygodnie z miernym skutkiem
żebyś ty tak czytał i pisał jak ja to by analfabetów na świecie nie było
ja się nie martwię ale dupę trułeś przez 2 tygodnie że odchodzisz a tu co? Zonk
majwoj....to jak kobieta ma dostać okres to jest agresywna? Kuźwa patrz,znowu nie trafiłeśkurna strzelasz jak na razie ślepakami
slepakami nooooooooooooooooooooo
nio weź lila ignoruj moje wpisy , i wszyscy pozostali co mnie nie lubią tutaj ....OK
Od góry do dołu same diamenty,aż strach się wtrącać....to może na rozlużnienie ,i przekłucie tego balona propozycja: 33,44,52
będę miał chcice będę swoje typy tutaj podawał czy się komuś to podoba czy nie po to tutaj takie forum jest
czy jest tu ktoś kto gra w multilotka codziennie
aha bo ja myslalem ze wysylajac za 5 zl dziennie 2 zaklady juz w nalog popadlem haha
33,49,77