Wpisy 651 507 – 651 606
15 grudnia 2011 13:49 → 15 grudnia 2011 14:10, 100 wpisów
jak to sie dzieje,ze przed losowaniem stale wzrasta liczba osób na stronie ??
Lila do trójkata to potrzeba hm dwie kobiety i conajmniej jeden facet...
andruśka...jutro wyjeżdżam,jakby deki podawał na czacie mojego pewniaka wpiszesz go do grupy?
lila, dzisiaj śniła mi się pupa, gówno to ponoć pieniądze, ale już przynajmniej blisko
liczby dekiego i lilki wysłane
lilka
lilka
01,21,69 te co wczoraj dałaś lila oby...
kondziu...to źle że,się nie przyglądałeś,najważniejsze żeby nie była męska
Lila no tak...hm no nie pomyslalem...a narazie to niech bedzie jeden losujacy i 20 dobrych kulek
a dekiego x stawka
czesc czekolado kondi
kondi1 co nie
Fajny numer :
Tommaso jest szczęśliwym spadkobiercą 10 milionów euro. Kot otrzymał pieniądze od Assunty, swojej właścicielki, po jej śmierci. Ale to nie wszystko. Odziedziczył także dworek w eleganckiej dzielnicy na przedmieściach Rzymu, dwa apartamenty w Rzymie i Mediolanie, różne rachunki bieżące i kawałek ziemi w Kalabrii, na południu Włoch
Tommaso jest szczęśliwym spadkobiercą 10 milionów euro. Kot otrzymał pieniądze od Assunty, swojej właścicielki, po jej śmierci. Ale to nie wszystko. Odziedziczył także dworek w eleganckiej dzielnicy na przedmieściach Rzymu, dwa apartamenty w Rzymie i Mediolanie, różne rachunki bieżące i kawałek ziemi w Kalabrii, na południu Włoch
pała
łysy wyluzuj jądra, lotto już pusczone
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
10,12,19,22,23,25,27,29,30,37,39,45,48,59,60,62,63,67,72,80
Plusem jest liczba: 37
Użytkownik antnowak trafił 8/10 w typowaniu Multi Multi
2/3 od dekusia wrrr to swinia je.... łysa świnia
Powinni ich pozwalniać albo tylko dać ich głosy żebym ich nie widziała bo mnie szlag trafia
dekuś dziękuję i tak 2/3 x 4
jeśli masz coś na 22 dekuś to...
komndi>>> dokładnie tak.
Jak ten gnom prowadzi to ja wszystko obok.
Jak ten gnom prowadzi to ja wszystko obok.
ale jeszcze na wieczór mam juz obstawione ..moze wieczorkiem jakas nie koniecznie ładna pani bedzie
maszyna 5/9
2 oboki
2 oboki
lila to puść w trakcie losowania coś co lubisz a losowanie do paska i będziesz miała tylko głos a widzieć będziesz to co chcesz
dekuś śliczne dzięki, 20 zawaliła
66