Wpisy 651 470 – 651 569
15 grudnia 2011 13:30 → 15 grudnia 2011 14:03, 100 wpisów
deki..poszło.i mam jeszcze jedne na tych samych ale poprzestawiane albo o 1 w prawo albo o 1 w lewo.Zobaczymy co z tego wyniknie
kondziu..ja nie gram na 10,przestało mnie bawić trafianie 4,5,6 z 10
mój znajomy kiedy tak sobie dobrze pomyślał ze po 9-ciu miesiacach mial przychód w postaci 2/2
kondziu.....kulka nam będzie pykać po bańce jak pomysłowemu Dobromirowi
jak to sie dzieje,ze przed losowaniem stale wzrasta liczba osób na stronie ??
Lila do trójkata to potrzeba hm dwie kobiety i conajmniej jeden facet...
andruśka...jutro wyjeżdżam,jakby deki podawał na czacie mojego pewniaka wpiszesz go do grupy?
lila, dzisiaj śniła mi się pupa, gówno to ponoć pieniądze, ale już przynajmniej blisko
liczby dekiego i lilki wysłane
lilka
lilka
01,21,69 te co wczoraj dałaś lila oby...
kondziu...to źle że,się nie przyglądałeś,najważniejsze żeby nie była męska
Lila no tak...hm no nie pomyslalem...a narazie to niech bedzie jeden losujacy i 20 dobrych kulek
a dekiego x stawka
czesc czekolado kondi
kondi1 co nie
Fajny numer :
Tommaso jest szczęśliwym spadkobiercą 10 milionów euro. Kot otrzymał pieniądze od Assunty, swojej właścicielki, po jej śmierci. Ale to nie wszystko. Odziedziczył także dworek w eleganckiej dzielnicy na przedmieściach Rzymu, dwa apartamenty w Rzymie i Mediolanie, różne rachunki bieżące i kawałek ziemi w Kalabrii, na południu Włoch
Tommaso jest szczęśliwym spadkobiercą 10 milionów euro. Kot otrzymał pieniądze od Assunty, swojej właścicielki, po jej śmierci. Ale to nie wszystko. Odziedziczył także dworek w eleganckiej dzielnicy na przedmieściach Rzymu, dwa apartamenty w Rzymie i Mediolanie, różne rachunki bieżące i kawałek ziemi w Kalabrii, na południu Włoch
pała
łysy wyluzuj jądra, lotto już pusczone