Wpisy 650 125 – 650 224
14 grudnia 2011 18:54 → 14 grudnia 2011 19:35, 100 wpisów
szkoda ze nikt nie chce podjac dyskusji - 1w4 to stosunkowo latwe zadanie, ale co by bylo gdyby trzeba bylo wziasc 10 takich roznych zestawow z takim efektem ??
z jednego 1w4 nic ale z takich 10x to juz cos.
no to nic lece
amatorka to zalezy co i kak sie to wykorzysta. narazie
witam całą zaloge...
lila...
lila...
zwierzeta mówią ludzkim głosem dobrze że nie słyszymy bo nam by uszy zwiedły
Nadmiar emotikonek w stosunku do ilości treści, sprawia, że strona jest źle postrzegana przez google i spada w wyszukiwarce .
andro...
deki...kurna przestań no,jeszcze kilka dni i będzie jazda ,jazda na całego a Ty z małą zatańczysz mój kolego O ELA ELA
deki...
andruśka...od tego zimnego piwka czkawki dostałam,pierwsze piwko po obiedzie i takie z nim przeboje
lila skończyliśmy - to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść
ponoć przechodzi czkawka po zjedzeniu cukru..lub wstrzymaniu oddechu...lub na picia sie wody ale z przeciwnego końca szklanki
Własnie wpadłem do kolektury, kiedy kobitka drapała 1000 w zdrapce koty ja to jednak przynosze szczęście
deki...to już jest koniec,to tylko killer,nie pytaj co za ile,mam wszystko w tyle
>>>lila-może to stare piwo było ???
albo w rankingu piw powyżej 100 ????
albo w rankingu piw powyżej 100 ????
2 facetów
-co u ciebie ?
-moja stara chodzi bez przerwy po lnajpach
- tak pije ??
-nie, szuka mnie
-co u ciebie ?
-moja stara chodzi bez przerwy po lnajpach
- tak pije ??
-nie, szuka mnie
Polskie ośrodki narciarskie Bałtów Batorz k. Kraśnika Białka Tatrzańska Bielsko-Biała - Szyndzielnia Bukowina Tatrzańska Brenna - WęgierSki Chabówka - U Żura Chodzież Chrzanów - Nartraj Chyrowa Ski Czarna Góra (1,2) Góra Czterech Wiatrów Istebna - Zagroń Jacnia Jurgów Karlików Karpacz Kasina Wielka - Śnieżnica Kasprowy Wierch Kielce Kluszkowce Korbielów Krynica Laskowa Lesko / Weremień Limanowa - Łysa Góra (1,2) Lubomierz Łysa Góra - Dziwiszów Małe Ciche Murzasichle Myślenice Zarabie (1,2) Niedzica Poronin - Suche Poznań - Malta Ski Przemyśl Puławy Górne / Kiczera Rabka Rąblów Ryterski Raj Rzeczka - Na Stoku Rzyki - Czarny Groń Siemiechów - Jurasówka Siepraw Smerekowiec Solina - Polańczyk Spytkowice Szczawa - Polanki Ski Szczawnica Szczyrk Szelment - WOSiR Szklarska Poręba Świeradów Zdrój Ustroń Ustrzyki Dolne - Gromadzyn Ustrzyki Dolne - Laworta Wierchomla Wieżyca (1,2,3,4,5) Wisła Witow Ski Zakopane Zawoja - Mosorny Groń Ząb - Potoczki Zieleniec