Wpisy 647 834 – 647 933
13 grudnia 2011 11:30 → 13 grudnia 2011 12:37, 100 wpisów
mnie zawsze jak śni sie kot to mnie ostrzega przed niebezpieczenstwem
delfiny hyba mają pzozytywne znaczenie ale nie wiem jak w snach
kondziu...deja vo? Kiedyś miałam sen.Śniło mi się że jadę do szkopów ale z niewiadomych przyczyn jadę przez jakieś małe mieśćiny i w jednym miasteczku jest taka wielka beczka z winem a koło niej siedzi babuleńka.Na drugi dzień wszystko się sprawdziło,aż mi ciarki przeszły a skierowali dziwnym trafem akurat moje auto na objazd a inne wzięły udział w karambolu.Pewnie gdybym jechała normalnie nie byłoby mnie na tym świecie
lila, tylko mi nie mów,że było to po filmie "oszukać przeznaczenie 10"
kondziuchno....nie widziałam jeszcze latających delfinówno ale u Ciebie wszystko możliwe
i ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, co Pan przygotował w swej wspaniałości....
http://biblia.deon.pl/
http://biblia.apologetyka.com/search
faje strony z biblią
http://biblia.apologetyka.com/search
faje strony z biblią
wilk? nie wiem, ale w internetowe senniki nie ma co patrzec, chyba ze zinterpretujesz sobie odwrotne do tego co pisza--jestem w pracy i nie mma knigi o snach
kondziu....ooo to musisz nosić taką księgę ze sobą,bo to nie wiadomo co się komu przysni
WILK ze strony czary.pl
Dzika strona twojej natury przypomina ci o swoim istnieniu. Nie umniejszaj roli intuicji, nie wstydź się instynktownych zachowań. Dzięki temu będziesz lepiej przygotowany do odparcia niebezpieczeństw. Głaskać wilka - wygrasz z trudnym przeciwnikiem. Zabijać wilka - zła decyzja pozbawi cię siły.
Dzika strona twojej natury przypomina ci o swoim istnieniu. Nie umniejszaj roli intuicji, nie wstydź się instynktownych zachowań. Dzięki temu będziesz lepiej przygotowany do odparcia niebezpieczeństw. Głaskać wilka - wygrasz z trudnym przeciwnikiem. Zabijać wilka - zła decyzja pozbawi cię siły.
kondziu...głaskałam wilka czyli wygram z trudnym przeciwnikiemtylko z jakim?
wilk z sennik.biz:
w twoim wnętrzu rozgrywa się walka popędów
widzieć go: uważaj, aby pewien znajomy nie stał się twoim wrogiem, ponieważ w tej roli potrafi być szczególnie niebezpieczny
być obiektem jego napaści: ktoś z kręgu znajomych przysporzy ci trudności w ważnej dla ciebie sprawie.
w twoim wnętrzu rozgrywa się walka popędów
widzieć go: uważaj, aby pewien znajomy nie stał się twoim wrogiem, ponieważ w tej roli potrafi być szczególnie niebezpieczny
być obiektem jego napaści: ktoś z kręgu znajomych przysporzy ci trudności w ważnej dla ciebie sprawie.
nie mam raczej wrogów ale kto wie,kto wie,może mam a nie wiem że,mam
przy okazji zaćmienie Księżyca. No i pewnie oglądałaś "Zmierzch" i napatrzyłaś się na klate tego przystojnego wilkołaka....no i go "głaskałaś" wszystko się zgadza
kondziu...oglądałeś Woda dla słoni? Ja jeszcze wczoraj oglądałam Tursta,super filmik
kondziu...bo on jakoś tak się nazywa nie? Patison,kabaczek,czy arbuz heh.Sagę oglądałam ze 2 lata temu.
Witajcie na chwilke Lila,Andro,Kondi..i reszta Graczy oraz
Obserwaczy..
Obserwaczy..
ciekawy temat..tez tak miewam ze jestem gdzies..i okazuje sie..ze .."ja juz tu bylam..
Lilus tak..duzo pracy przed swietami..ale teraz pije kawke..wiec wpadlam do Was...
przeczytalam..a raczej.."przeplynelam w dziwnym transie" cala Biblie..i za kazdym razem gdy otwieram ja obojetnie gdzie..to zawsze jest werset..lub psalm..ktory pociesza..daje otuche..pomaga duchowo..nie do opisania..za kazdym razem gdy sie Ja czyta..znajduje sie cos nowego..czego wczesniej sie nie..zauwazylo..
przeczytalam..a raczej.."przeplynelam w dziwnym transie" cala Biblie..i za kazdym razem gdy otwieram ja obojetnie gdzie..to zawsze jest werset..lub psalm..ktory pociesza..daje otuche..pomaga duchowo..nie do opisania..za kazdym razem gdy sie Ja czyta..znajduje sie cos nowego..czego wczesniej sie nie..zauwazylo..
ulexxa.....w końcu ja tu jestem Upiorem nieTak kiedyś napisała nasza czatowa kollegin
Lilu nie..Ty przyciagasz towarzystwo
a ja chyba odpycham..moze mam zle..hapteny
a ja chyba odpycham..moze mam zle..hapteny
hejka......
łaskawa maszyna dała: 15,24,37,42,45,53,65
i dobre wieści....bardzo dobre
łaskawa maszyna dała: 15,24,37,42,45,53,65
i dobre wieści....bardzo dobre
zycie mi szczescia i napiszcie jakie beda teraz liczby
Torsan..narazie mala pauza..cos glowa nie tak mysli..i co dam na
sucho..tez pudlo
sucho..tez pudlo
tak..Torsan ale to moze ta paskudna pogoda..tez dziala zle
na kulki
na kulki
Lila taaa..bo jak ziuziu to pewnie nie ukladaja sie tak w bebnie..jak by sie chcialo