Wpisy 647 712 – 647 811
13 grudnia 2011 09:35 → 13 grudnia 2011 11:15, 100 wpisów
Ale, po takim od teesa - max to 2/10...
zawsze mam zobaczymy, czy się ta statystyka sprawdzi
zawsze mam zobaczymy, czy się ta statystyka sprawdzi
robal...no pieknie minusem 2/10 i powoo
Zagrałem niedawno < 6.12.2011 > systemem 5 liczb 10 zakładów gdzie skreślamy 3 liczby w zakładzie,ale pomyślałem o < 11 > jako pewniaku i do każdej trójki dopisałem tą 11-stkę,zagrałem z plusem. Finał był taki że trafiłem TYLKO właśnie tego plusa, może to też jest jakiś sposób na wygrywanie?
Darek....znowu spadła 7 razy 2/2 w profilu
ja chciałem wziąć parka 2/2 i kolejka 10 zakładów ok na sucho koszt to wysłania za 25 zł moze zostaje prawie 200 zł , jak od razu podreslić 3/3 nie jest łatwo
darek ...
i powoo
darek ...
i powoo
Dariusz, pisząc < skuteczny > masz pewnie na myśli trafnie wytypowane liczby, bo wiadomo że bez nich najlepszy system jest do kitu
darencjoo ja wczoraj pisałem wiadomosci i podałem tam liczy.No i wpadło z mojej propozycji 6/10 z plusem o 22:15 kto dostał czytał i puścił trafił.Dlatego mówię każdy sposób jest dobry byle skuteczny
No i super .Dobrze ja dziękuje umykam w teren .Miłego Dnia Wszystkim pasjonatom lotto.
w 81 w grudniu to chyba rodzice planowali dopiero ślub na ten rok
widzę że wszyscy ciężko pracują
w takim bądź razie i ja idę znaleźć sobie prace....
do 14tej ...jak sie wyrobie
w takim bądź razie i ja idę znaleźć sobie prace....
do 14tej ...jak sie wyrobie
kondi hm po 14stej się dowiem..ale ogólnie 13ty chyba jest dla mnie szczęsliwy
kondi no tak zatypowałam ja w grupie i mam na kuponie..ale zapewniam Cie ze to jest moja 40
muszę przez godzinę śledzić cferki i wtedy idzie mi najlepiej-ale jak tę godzinę znaleźć?
to w twpom drugim profilu to z prawa przyciągania z książki Sekret?
teraz mam mniej czasu, ale podstawy mam do wielu filozoficznych tez
no na pewno nic Cie to nie kosztuje ..a spróbować zawsze można..jak sie dobrze zacznie dzień to sie pozniej wszystko udaje