Wpisy 644 805 – 644 904
10 grudnia 2011 18:16 → 10 grudnia 2011 19:21, 100 wpisów
Robal siemanko a broń Boże nawet Cię o to nie proszę zadowolę się dychą
majwoj23 wyszedł mi jeden wielki mix ale mam nadzieję, że coś ustrzelę
nagród nie będzie - mam takie pytanie - od kiedy jest tu funkcja "podobne losowania" ?
Damian nigdy nic nie wiadomo Przyjaciele Robala już czekają na mnie
mala
spokojnie - masz sporo możliwości, żeby się nachapać jeszcze p.r.z.e.d pobytem - zobacz - szarpiesz dz.i.ś mm z bonusem , w lotto trzy banieczki, jakieś drobniejsze w minidziś , w poniedziałek wyciągasz z Jokerka wtorek znowu lotto i mini, no i codziennie kaskada - keno dobrze radzę - odpuść
a po powrocie - nic się nie martw - pokumulujemy
zresztą - pewnie będziesz miała zakaz grania
spokojnie - masz sporo możliwości, żeby się nachapać jeszcze p.r.z.e.d pobytem - zobacz - szarpiesz dz.i.ś mm z bonusem , w lotto trzy banieczki, jakieś drobniejsze w minidziś , w poniedziałek wyciągasz z Jokerka wtorek znowu lotto i mini, no i codziennie kaskada - keno dobrze radzę - odpuść
a po powrocie - nic się nie martw - pokumulujemy
zresztą - pewnie będziesz miała zakaz grania
majwoj23
nie chce mi się teraz szukać - ale gdzieś na czeskich stronach przedstawiano chyba jednak bardziej prawdziwą koncepcję - że nie ma sensu patrzeć w statystyki
Kiedyś, te nasze misiaczki wydali taką broszurkę z danymi statystycznymi - liczbami jakie kiedy w jakiej grze wylosowano - takie słowa leciały - "losowe , ale częściej w innych okresach..." - banialuki
Słyszałeś może ? - takie stopniowanie - kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyki ?
nie chce mi się teraz szukać - ale gdzieś na czeskich stronach przedstawiano chyba jednak bardziej prawdziwą koncepcję - że nie ma sensu patrzeć w statystyki
Kiedyś, te nasze misiaczki wydali taką broszurkę z danymi statystycznymi - liczbami jakie kiedy w jakiej grze wylosowano - takie słowa leciały - "losowe , ale częściej w innych okresach..." - banialuki
Słyszałeś może ? - takie stopniowanie - kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyki ?
Robal_36 posłuchaj mnie choć raz .... bez żadnych banialuk ...OK
majwoj
22.14.59 - wklep bez szyfrowania - 12-ście liczb do lotto, 12-ście do mini 20 do multi - trafiasz z zyskiem powiedzmy po 4w lotto i w mini i powiedzmy 10-11 w mm - przeproszę i raz na zawsze zniknę
Hartge
- nie, niekoniecznie ch-t - możesz "kombinować"... Grać na mieszane - jakieś swoje "ulubione", powtórzenia, odstępy, ale tak, czy siak - musisz mieć fart
22.14.59 - wklep bez szyfrowania - 12-ście liczb do lotto, 12-ście do mini 20 do multi - trafiasz z zyskiem powiedzmy po 4w lotto i w mini i powiedzmy 10-11 w mm - przeproszę i raz na zawsze zniknę
Hartge
- nie, niekoniecznie ch-t - możesz "kombinować"... Grać na mieszane - jakieś swoje "ulubione", powtórzenia, odstępy, ale tak, czy siak - musisz mieć fart
Do legendy urosła historia wygranej z 1994 r. Jeden ze szczęśliwców, którzy trafili "szóstkę", postanowił urządzić prywatkę, jakiej nie widział nikt w całej wsi. Problemy zaczęły się, gdy imprezowy wybraniec losu zgłosił się po odbiór milionów. Okazało się, że główną nagrodą musi się podzielić z 80 osobami! Każda z wygranych wyniosła poniżej 7 tys. zł - 70 mln "starych" złotych.... Podobno, by spłacić długi zaciągnięte na wspomnianą imprezę, komornik musiał zlicytować jego ciągnik...
Ilu tu mędrców "wyliczało", albo - mocarze netowi, "co to oni nie trafiają " ? Ale - i świat niespecjalnie, o nich słyszał i wygranych kuponów nie za bardzo było widać - jakieś takie niewyraźne ...
Kto utrzymał, w dłuższym okresie, trafialność ? A jeszcze - żeby ilość podawanych liczb, w jakiś rozsądny sposób, przekładała się na real
Hartge
- zobacz - ilość oddanych tu typowań - 10/10 i ilość trafień - tak, tu statystyka pięknie się sprawdza - tak - w tą stronę działa
Kathy
To z ostatnich wpisów na stronie teesa ? Ciekawe, czemu - zapomnieli podać, napisać o tej sytuacji, kiedy osiemdziesiąt szóstek było
Kto utrzymał, w dłuższym okresie, trafialność ? A jeszcze - żeby ilość podawanych liczb, w jakiś rozsądny sposób, przekładała się na real
Hartge
- zobacz - ilość oddanych tu typowań - 10/10 i ilość trafień - tak, tu statystyka pięknie się sprawdza - tak - w tą stronę działa
Kathy
To z ostatnich wpisów na stronie teesa ? Ciekawe, czemu - zapomnieli podać, napisać o tej sytuacji, kiedy osiemdziesiąt szóstek było
http://finanse.wp.pl/kat,1329,title,Wygrana-w-totka-najwieksze-nieszczescie,wid,14060515,wiadomosc.html
Hartge
rety - Kathy miała nawet 9/10
czy ja neguję, że zdarzają się wygrane ?
rety - Kathy miała nawet 9/10
czy ja neguję, że zdarzają się wygrane ?
9/10 - prawdopodobieństwo zdarzenia - 1: 163 381.40... cóż -
łatwiej niż 5/5 w mini , nawet - kilka razy, ale - drożej...
łatwiej niż 5/5 w mini , nawet - kilka razy, ale - drożej...
Robal nie negujesz ale uświadamiasz że zależy od prawdopodobieństwa
Hartge -
Nie byłem pierwszy - już Tajemniczy Don Pedro na forum, dawno dawno temu, podejmował ten temat - opłacalności i szans
Nie byłem pierwszy - już Tajemniczy Don Pedro na forum, dawno dawno temu, podejmował ten temat - opłacalności i szans
Hartge
o tamtym nie wiedziałeś,
bo nie latam i nie macham wszystkimi pukonami
o tamtym nie wiedziałeś,
bo nie latam i nie macham wszystkimi pukonami
Robal miał 5/5 w Mini Robal co z tą zamianą... ja Robal Ty mna
Hartge
nie ściemniam - taką mam zaletę, albo wadę, bo różnie ludzie gadają
ulala
a co myślisz o zestawie dla twardzieli ?
nie ściemniam - taką mam zaletę, albo wadę, bo różnie ludzie gadają
ulala
a co myślisz o zestawie dla twardzieli ?
skresliłam sobie moje własne i wysyłałam jak zwykle przez jakiś czas.....
ulala dziś wlazło Twoje 03,33
Robal wiele razy udowadniałeś (przedstawiałeś) jakiekolwiek wygrane
Robala się trzyma
majoreczka
nie widziałaś, ile mnie nie było ?
nie mogłem się ruszyć /choć też przez lumbago/
i odejść od lustra
nie widziałaś, ile mnie nie było ?
nie mogłem się ruszyć /choć też przez lumbago/
i odejść od lustra
Hartge...ja mam taką specjalną kopertę gdzie zbieram te większe wygrane...
Robal właśnie widziałam
i ja będąc Toba, dziś 3/3 ale nie wysłane bo byłam zajęta gotowaniem
i ja będąc Toba, dziś 3/3 ale nie wysłane bo byłam zajęta gotowaniem
Kathy czyli trzymanie wiele losowań tych samych liczb ale to trzeba miec cierpliwosc ale chyba lepiej nie miec stałych liczb bo może się okzac sytuacja że nie ma jak wysłac wtedy może grysc sumienie nie wysłane i pewnie wejdzie
Hartge....może się zdarzyć....tamte pamiętam do dziś ...wtedy akurat chodziły....było w okolicy kilka razy 7/10 na te liczby ale nie zrezygnowałam....i się opłaciło...
No właśnie
majoreczka - i ta odrobinka fartu, nieprawdaż ?
dobra dzieciaki,
robala jeszcze łamie i lumbago i wrażenie, ale idzie tam
powoooo
majoreczka - i ta odrobinka fartu, nieprawdaż ?
dobra dzieciaki,
robala jeszcze łamie i lumbago i wrażenie, ale idzie tam
powoooo
jak ktoś się nie puścił to
1- ma szansę gdy zrobię to za niego
2- czeka do losowania i paznokcie obgryza
wybór należy do was
1- ma szansę gdy zrobię to za niego
2- czeka do losowania i paznokcie obgryza
wybór należy do was