Wpisy 644 771 – 644 870
10 grudnia 2011 17:55 → 10 grudnia 2011 19:09, 100 wpisów
Hartge
644776 - jednak dzisiaj - szócha nawet wiem, na jakie liczby, nawet i podałbym je, ale, sam rozumiesz
mala
644776 - jednak dzisiaj - szócha nawet wiem, na jakie liczby, nawet i podałbym je, ale, sam rozumiesz
mala
Robal siemanko a broń Boże nawet Cię o to nie proszę zadowolę się dychą
majwoj23 wyszedł mi jeden wielki mix ale mam nadzieję, że coś ustrzelę
nagród nie będzie - mam takie pytanie - od kiedy jest tu funkcja "podobne losowania" ?
Damian nigdy nic nie wiadomo Przyjaciele Robala już czekają na mnie
mala
spokojnie - masz sporo możliwości, żeby się nachapać jeszcze p.r.z.e.d pobytem - zobacz - szarpiesz dz.i.ś mm z bonusem , w lotto trzy banieczki, jakieś drobniejsze w minidziś , w poniedziałek wyciągasz z Jokerka wtorek znowu lotto i mini, no i codziennie kaskada - keno dobrze radzę - odpuść
a po powrocie - nic się nie martw - pokumulujemy
zresztą - pewnie będziesz miała zakaz grania
spokojnie - masz sporo możliwości, żeby się nachapać jeszcze p.r.z.e.d pobytem - zobacz - szarpiesz dz.i.ś mm z bonusem , w lotto trzy banieczki, jakieś drobniejsze w minidziś , w poniedziałek wyciągasz z Jokerka wtorek znowu lotto i mini, no i codziennie kaskada - keno dobrze radzę - odpuść
a po powrocie - nic się nie martw - pokumulujemy
zresztą - pewnie będziesz miała zakaz grania
majwoj23
nie chce mi się teraz szukać - ale gdzieś na czeskich stronach przedstawiano chyba jednak bardziej prawdziwą koncepcję - że nie ma sensu patrzeć w statystyki
Kiedyś, te nasze misiaczki wydali taką broszurkę z danymi statystycznymi - liczbami jakie kiedy w jakiej grze wylosowano - takie słowa leciały - "losowe , ale częściej w innych okresach..." - banialuki
Słyszałeś może ? - takie stopniowanie - kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyki ?
nie chce mi się teraz szukać - ale gdzieś na czeskich stronach przedstawiano chyba jednak bardziej prawdziwą koncepcję - że nie ma sensu patrzeć w statystyki
Kiedyś, te nasze misiaczki wydali taką broszurkę z danymi statystycznymi - liczbami jakie kiedy w jakiej grze wylosowano - takie słowa leciały - "losowe , ale częściej w innych okresach..." - banialuki
Słyszałeś może ? - takie stopniowanie - kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyki ?
Robal_36 posłuchaj mnie choć raz .... bez żadnych banialuk ...OK
majwoj
22.14.59 - wklep bez szyfrowania - 12-ście liczb do lotto, 12-ście do mini 20 do multi - trafiasz z zyskiem powiedzmy po 4w lotto i w mini i powiedzmy 10-11 w mm - przeproszę i raz na zawsze zniknę
Hartge
- nie, niekoniecznie ch-t - możesz "kombinować"... Grać na mieszane - jakieś swoje "ulubione", powtórzenia, odstępy, ale tak, czy siak - musisz mieć fart
22.14.59 - wklep bez szyfrowania - 12-ście liczb do lotto, 12-ście do mini 20 do multi - trafiasz z zyskiem powiedzmy po 4w lotto i w mini i powiedzmy 10-11 w mm - przeproszę i raz na zawsze zniknę
Hartge
- nie, niekoniecznie ch-t - możesz "kombinować"... Grać na mieszane - jakieś swoje "ulubione", powtórzenia, odstępy, ale tak, czy siak - musisz mieć fart
Do legendy urosła historia wygranej z 1994 r. Jeden ze szczęśliwców, którzy trafili "szóstkę", postanowił urządzić prywatkę, jakiej nie widział nikt w całej wsi. Problemy zaczęły się, gdy imprezowy wybraniec losu zgłosił się po odbiór milionów. Okazało się, że główną nagrodą musi się podzielić z 80 osobami! Każda z wygranych wyniosła poniżej 7 tys. zł - 70 mln "starych" złotych.... Podobno, by spłacić długi zaciągnięte na wspomnianą imprezę, komornik musiał zlicytować jego ciągnik...
Ilu tu mędrców "wyliczało", albo - mocarze netowi, "co to oni nie trafiają " ? Ale - i świat niespecjalnie, o nich słyszał i wygranych kuponów nie za bardzo było widać - jakieś takie niewyraźne ...
Kto utrzymał, w dłuższym okresie, trafialność ? A jeszcze - żeby ilość podawanych liczb, w jakiś rozsądny sposób, przekładała się na real
Hartge
- zobacz - ilość oddanych tu typowań - 10/10 i ilość trafień - tak, tu statystyka pięknie się sprawdza - tak - w tą stronę działa
Kathy
To z ostatnich wpisów na stronie teesa ? Ciekawe, czemu - zapomnieli podać, napisać o tej sytuacji, kiedy osiemdziesiąt szóstek było
Kto utrzymał, w dłuższym okresie, trafialność ? A jeszcze - żeby ilość podawanych liczb, w jakiś rozsądny sposób, przekładała się na real
Hartge
- zobacz - ilość oddanych tu typowań - 10/10 i ilość trafień - tak, tu statystyka pięknie się sprawdza - tak - w tą stronę działa
Kathy
To z ostatnich wpisów na stronie teesa ? Ciekawe, czemu - zapomnieli podać, napisać o tej sytuacji, kiedy osiemdziesiąt szóstek było
http://finanse.wp.pl/kat,1329,title,Wygrana-w-totka-najwieksze-nieszczescie,wid,14060515,wiadomosc.html
Hartge
rety - Kathy miała nawet 9/10
czy ja neguję, że zdarzają się wygrane ?
rety - Kathy miała nawet 9/10
czy ja neguję, że zdarzają się wygrane ?
9/10 - prawdopodobieństwo zdarzenia - 1: 163 381.40... cóż -
łatwiej niż 5/5 w mini , nawet - kilka razy, ale - drożej...
łatwiej niż 5/5 w mini , nawet - kilka razy, ale - drożej...
Robal nie negujesz ale uświadamiasz że zależy od prawdopodobieństwa
Hartge -
Nie byłem pierwszy - już Tajemniczy Don Pedro na forum, dawno dawno temu, podejmował ten temat - opłacalności i szans
Nie byłem pierwszy - już Tajemniczy Don Pedro na forum, dawno dawno temu, podejmował ten temat - opłacalności i szans