Wpisy 640 939 – 641 038
7 grudnia 2011 19:59 → 7 grudnia 2011 20:26, 100 wpisów
Damian Jak mnie tu za długo nie będzie to znaczy, że jestem już wśród lub
Andruś na początku co jakiś czas odczuwałam ból, a teraz to już codziennie
jest tu jakiś emektryk??
nie ma fazy jest tylko jedna czy moge miec właczony modem i komp czy to przeszkadza nie grozi spięciem czy spaleniem>?
nie ma fazy jest tylko jedna czy moge miec właczony modem i komp czy to przeszkadza nie grozi spięciem czy spaleniem>?
andruśka....2 fazy są na sile jak nie ma jednej fazy to nie ma siły.
Lekarz mnie wysłał na badania i wyniki wyszły nie tak... coś tam podejrzewa ale jednoznacznie nie chce na razie nic potwierdzić
Torsan ale z Ciebie myśliciel, tylko do Zakonu się nie wybieraj czasem
lila chpdzi o to czy mi kompa nie spali jak jest tak słabe swiatło
andruśka...wszystko jest ok i nic się nie spali>Prędzej żarówka siada albo masz coś z instalacją .
Lila wiatr jest i wywaliło fazy chyba przez to ..zarowka swieci tak słabo ze jest ałkiem ciepło a laptop i komp działają i modem tez
andruśka...może z baterii resztę ciągnie.Zobacz czy zasilanie jest z sieci laptopa czy z baterii?
toja. ja miałem lepiankę KGB, gdy zobaczyłem z-ci zmieniłem na właściwe.
tyle że ja niedługo się przeprowadzę, jak mzobaczysz że pisze zapadła wieś tz że mieszkam 40km od z-cia
andruśka...a laptop z czego teraz pobiera zasilanie? Z baterii czy z gniazdka?
ja zawsze go mam na i baterii i na zasilaniu
ale moze dziala bo laptopy potrzebują mniej energi niz stacjonarny
ale moze dziala bo laptopy potrzebują mniej energi niz stacjonarny
andruśka...odłącz kompa od przedłużacza.Leć na razie na baterii.I kup sobie ten przedłużacz z wyłącznikiem.Będzie w razie czego bezpieczniej a koszt tej listwy to o ile mnie pamięć nie myli to 6 zeta
W domkach wolnostojących takie przeciw-przepiencówki to konieczność niestety.I nie tylko kompa to się tyczy.
andruśka....a może ktoś w domu włączył jakieś urządzenie co pobiera dużo prądu?