Wpisy 640 466 – 640 565
7 grudnia 2011 16:05 → 7 grudnia 2011 16:53, 100 wpisów
mala.....teraz juz nic nie umiem wygrać na cały rok
kiedyś 3 lata temu , miałem parka i 10 kolejka razem 3/3 , zostałem troche wygrana nie duzemiałem troche nerwowy
kiedyś 3 lata temu , miałem parka i 10 kolejka razem 3/3 , zostałem troche wygrana nie duzemiałem troche nerwowy
Majoreczka u mnie lottomat cały czas nieczynny dziś byłam w pracy tylko do 12stej Podejrzewam, że Losy Or...sy rozchodzą się jak ciepłe bułeczki
malenka nie mam, rok temu mialam 2, rodzinka dala mi kilka tez i nic
Majoreczka lipa te Losy Oreosy też w tamtym roku nic nie wygrałam
mala wielka lipa i nie gram i koniec
losy oreosy
losy oreosy
"Gracz punktu LOTTO przy ul. Kolbego samodzielnie wytypował osiem zakładów na trzy losowania płacąc 72 złote. Już pierwsze losowanie okazało się szczęśliwe. " jak oni zawsze podkreslaja te ceny... doslownie, ze to niby osoba co 1 zaklad pusci to niech idzie won
mala557....w profilu miałem trzeci miejsce 3/3 ranking kiedy było w lipcu , jak jeden hipciooo dał mi gratulacje w gosc
mala557, tzn. roznie, raz szefowa nadzoruje w aptece a raz ja... takze roznie to jest raz od rana do 18 raz do 15stej
Majoreczka miło było Cię poznać na multipasko piszę to dziś bo jutro może już odjadę z tego świata, po wizycie u lekarza Boję się
mala557 przestan!!! jesli moge spytac do jakiego neurologa idziesz, jakie nazwisko?
nie wywyoluj mi tu wilka z lasu malutka!
mala nie pisz tak
Damianku dziękuję za wygranych nie widać, tylko drobniaki 4/9 i to jeszcze u Moreny
dragon
może Cię zaskoczę, ale nawet jeśli nie byłoby na żywo, byłoby "z puszki", to - dopóki nie byłoby w jakikolwiek "nieczysty sposób" skorelowane z zawartymi zakładami - owszem, to może byłoby jakoś nieetyczne, ale - nie byłoby w tym jeszcze niczego nadzwyczaj złego
majoreczka
podkreślali też niskie kwoty
może Cię zaskoczę, ale nawet jeśli nie byłoby na żywo, byłoby "z puszki", to - dopóki nie byłoby w jakikolwiek "nieczysty sposób" skorelowane z zawartymi zakładami - owszem, to może byłoby jakoś nieetyczne, ale - nie byłoby w tym jeszcze niczego nadzwyczaj złego
majoreczka
podkreślali też niskie kwoty
mala
w WLKP lekarze są bedzie good i w ogole z Toba jest good
w WLKP lekarze są bedzie good i w ogole z Toba jest good
mala557 dzieki za odp, a to nie znam
Damianku ale to nie jest pierwsza wizyta dziś odebrałam wyniki badań
spadam juz teraz na 100 pro
do wieczora
mala bez glipot
do wieczora
mala bez glipot
glupot*
no dobra znikam....i ide tam
mala557....
mala557....
Damianku kazał zrobić badania i czekać na wyniki. Ma podejrzenia, chore nerki Wyniki to potwierdziły
Sylwia nerki? a ubierałaś się ciepło? może Cię zawiało albo kąpałaś się w zimnej wodzie
HARTGE....nie
oto wina zimna praca moze zachoruje nerki
oto wina zimna praca moze zachoruje nerki
mala557...aha ok
mala557
http://www.abczdrowia.com.pl/index.php/nerki-ukad-moczowy-prostata
http://www.abczdrowia.com.pl/index.php/nerki-ukad-moczowy-prostata
Sylwia tak podejrzewałem to rzeczywiście nie dobry znak od dłuższego czasu miewasz te bóle czy sporadycznie i czy nasilają się ?
Damian wcześniej sporadycznie, ale ostatnio to często, z łóżka nie mogę wstać czasami tak boli cholerstwo
Sylwia chodź do lekarza niech ma wszystko pod kontrolą i trzymaj się nie dawaj
wejdź na ta stronę i zerknij na preparat o nazwie himalaya cystone
Ładne święta się zapowiadają Mikołaju nie o taki prezent mi chodziło
Robalu wiem, żartowałam z tą prostatą bo tak było w nazwie linka dziękuję za stronkę z preparatem
Damianku od pracy to nie, mam pracę siedzącą i nie męczącą także to nie ten problem
Witam wszystkich.
malutka557
witaj w "naszym świecie" mnie zawał rozwalił serce i oczywiście nerki, czekam na transplantacje pompki niestety nerek nie.
Jednak by doszło do przeszczepu serca pozostałe organy muszą być zdrowe, płuca, wątroba nerki, jaką masz kreatyninę?
malutka557
witaj w "naszym świecie" mnie zawał rozwalił serce i oczywiście nerki, czekam na transplantacje pompki niestety nerek nie.
Jednak by doszło do przeszczepu serca pozostałe organy muszą być zdrowe, płuca, wątroba nerki, jaką masz kreatyninę?