Wpisy 639 839 – 639 938
7 grudnia 2011 13:02 → 7 grudnia 2011 13:29, 100 wpisów
torsan..nie chodzi o to że znikasz z czatu tylko o to że zachowujesz się inaczej jak zawsze
Torsan mówisz to wszystko jakbys chcial zwrócić na siebie uwage albo co gorsza zebysmy Cie prosili zebys jednak zostal na czacie
aniqa..w ustach jeden ogień i na to piwkobąbelki szczypią w jęzor jak diabli
andro mama mnie nauczyla na pikantnej kuchni ... Dobrze ze mam meza który tesh to lubi
torsan
szczerze ?
w sumie nic - setki osób tu się przewinęło
setki odeszły bardzo często nawet bez żadnego słowa setki odchodziły i wracały - nawet i ja
u Ciebie "dziwne" jest to , że o tym wspominasz, że widać jakąś refleksję
szczerze ?
w sumie nic - setki osób tu się przewinęło
setki odeszły bardzo często nawet bez żadnego słowa setki odchodziły i wracały - nawet i ja
u Ciebie "dziwne" jest to , że o tym wspominasz, że widać jakąś refleksję
aniqa..ja tez lubię pikantnie,jak sobie pieprzu pieprznę do rosołu to czarno
aniqa-myślałem że ty lubisz na języku cos na p ale widze ze sie myliłem
torsan...codziennie nas o tym informujesz.Przyjęliśmy do wiadomości Twoją decyzję i już
aniqa...piłam w szkopach z cytrynką i solą ale nie lubię,to z kaktusa dziadostwo.Wolę Rum albo koniak a najlepiej browara
torsan
to, że cokolwiek wspominasz - mi akurat - bardzo się podoba...
bo - zastanawiać się był i się zmył, czy zmyła - "o co chodzi", "czy coś się może stało" itd - szukać odpowiedzi gdzieś po pw - a i liczyć na szczerość /hihi/ , to jest dopiero bez sensu
to, że cokolwiek wspominasz - mi akurat - bardzo się podoba...
bo - zastanawiać się był i się zmył, czy zmyła - "o co chodzi", "czy coś się może stało" itd - szukać odpowiedzi gdzieś po pw - a i liczyć na szczerość /hihi/ , to jest dopiero bez sensu
aniqa..kiedyż dawno temu piłam u-bota chyba tak to się nazywało.Wódka z tabascomyślałam że padnę tak mnie piekło
aniqa....nie pij wooodka , nie bedziesz miała grzecznaalbo tez policja ma sprawa zabierze twoja prawka
lila-napisałas ze lubisz browara a ja napisałem ze najlepiej to lubisz p a nie ze ja
torsan...a nie wydaje ci się że to jest moja prywatna sprawa? Niech nioe interesuję cię co lubię a czego nie.I wydaje mi się że napisanie do kogoś że lubi Pałe jest z deka nie na miejscu.
najpierw do aniqi coś o pale potem do mnie,masz jakieś braki? Ochotę na pałe masz czy o co chodzi?
lila-a Ty jak po godzinie 20 nawijasz przez 3h o pałach to jest dobrze wtedy tak?
a jeśli chodzi ci o narząd męski to ładniej brzmi penis ewentualnie fallus bo pałą to ja mogę w pracy komyś jebnąć
torsan...nie tylko ja nawijam i na pewno nie o pałach to po pierwsza,a po drugie nie wypisuję do kogoś że ktoś lubi mieć pałę lub pizdę na języku
torsan...nigdzie,ja to napisałam bo tak mogłąm do ciebie napisać że ty lubisz np mieć piz na języku
torsab...no to sobie poczytaj dziecko i nie interesuj się tym co ja piszę ,jestem 13 lat starsza i mogę sobie pisać o czym chce.
lila-no i jak bys tak napisała to bym się nie w***iał ani nic z tych rzeczy
Ty byś się nie wkierwiał ale ja się wkierwiam i już.Ty to nie ja a ja to nie ty i wszystko w tym temacie
lila-zastanow sie co piszesz dobra co z tego że jestes starsza masz jakies przywileje wieksze ode mnie na tym czacie czy co??
lila-jaki małolat,następna się znalazła co tak mnie określa ***a jakaś zmówka czy co?
nie mam ale nie mam zamiaru z tobą dyskutowac o beznadziejnej pale,najpierw pałą rzucasz w aniqe potem we mnie,nudzi ci się czy co? Zajmij się sobą bo ja sobie nie życzę żebyś do mnie pisał takie teksty że ja lubię P na języku.
lilus ..
lila-zreszta skad wiesz o jaką pałe mi chodziło widzisz teraz potwierdziłaś że tylko penis i penis
albo o pałe do basebolla a nie pierwsze skojarzenie to penis odrazu
torsan...nie wazne wiek , pan bóg stworzył człowieka w ziemie
torsan...no bo o jaką mogło tobie chodzić,weź przestań lepiej się sadzić.Nie chce mi się z tobą pisać.JAkbyś miał ze 30 lat to ok ,ja nie będę z młodym prowadzić dyskusji na temat pał
szczególnie jak dziecko wraca ze szkoły. to czesto ma jakies pały......hm...nie wiedziec czemu
lila-a co ty mi w myślach czytac czy co? wnet tu nie bedzie mozna napisać słowa kulki bo bedą skojarzenia wiadomo jakie
oto slowa godne królowey
lila-to wez mi napisz jakich słow nie moge używać na czacie wtedy bedzie ok