Wpisy 639 790 – 639 889
7 grudnia 2011 12:47 → 7 grudnia 2011 13:14, 100 wpisów
wity lilus ...
11,22,33,
27
lila
co Ty wróżka ?
skąd wiesz, o kim mogę mysleć ?
od dekiego ?
co Ty wróżka ?
skąd wiesz, o kim mogę mysleć ?
od dekiego ?
torsan..bo Cię znam,może tylko przez neta ale Cię znam i nie jesteś Tym samy co kiedyś
dobra jeszcze troche i nie beda was meczył pytaniamy co tam jak tam itp.
qrde, a nie było, przypadkiem, ostatnio, jakiejś wysokiej w Sanoku ?
torsan
zawsze Cię lubiłem
torsan
zawsze Cię lubiłem
lilus
moje . 4 , 62
torsan..nie chodzi o to że znikasz z czatu tylko o to że zachowujesz się inaczej jak zawsze
Torsan mówisz to wszystko jakbys chcial zwrócić na siebie uwage albo co gorsza zebysmy Cie prosili zebys jednak zostal na czacie
aniqa..w ustach jeden ogień i na to piwkobąbelki szczypią w jęzor jak diabli
andro mama mnie nauczyla na pikantnej kuchni ... Dobrze ze mam meza który tesh to lubi
torsan
szczerze ?
w sumie nic - setki osób tu się przewinęło
setki odeszły bardzo często nawet bez żadnego słowa setki odchodziły i wracały - nawet i ja
u Ciebie "dziwne" jest to , że o tym wspominasz, że widać jakąś refleksję
szczerze ?
w sumie nic - setki osób tu się przewinęło
setki odeszły bardzo często nawet bez żadnego słowa setki odchodziły i wracały - nawet i ja
u Ciebie "dziwne" jest to , że o tym wspominasz, że widać jakąś refleksję
aniqa..ja tez lubię pikantnie,jak sobie pieprzu pieprznę do rosołu to czarno
aniqa-myślałem że ty lubisz na języku cos na p ale widze ze sie myliłem
torsan...codziennie nas o tym informujesz.Przyjęliśmy do wiadomości Twoją decyzję i już
aniqa...piłam w szkopach z cytrynką i solą ale nie lubię,to z kaktusa dziadostwo.Wolę Rum albo koniak a najlepiej browara
torsan
to, że cokolwiek wspominasz - mi akurat - bardzo się podoba...
bo - zastanawiać się był i się zmył, czy zmyła - "o co chodzi", "czy coś się może stało" itd - szukać odpowiedzi gdzieś po pw - a i liczyć na szczerość /hihi/ , to jest dopiero bez sensu
to, że cokolwiek wspominasz - mi akurat - bardzo się podoba...
bo - zastanawiać się był i się zmył, czy zmyła - "o co chodzi", "czy coś się może stało" itd - szukać odpowiedzi gdzieś po pw - a i liczyć na szczerość /hihi/ , to jest dopiero bez sensu
aniqa..kiedyż dawno temu piłam u-bota chyba tak to się nazywało.Wódka z tabascomyślałam że padnę tak mnie piekło
aniqa....nie pij wooodka , nie bedziesz miała grzecznaalbo tez policja ma sprawa zabierze twoja prawka
lila-napisałas ze lubisz browara a ja napisałem ze najlepiej to lubisz p a nie ze ja