Wpisy 639 103 – 639 202
6 grudnia 2011 21:53 → 6 grudnia 2011 22:11, 100 wpisów
Ale pyszny marcepan...MMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........palce lizać mniam mniam
profesorze...spoko,w ciemnych uliczkach może się stać tylko dużo i dobregoliluchna się nie boi,czasami to źle ale taki jest fakt
Siedze we domu na mej sofiew kapciach samych albo bez mam pilota mam laptopa
lila...
mala557...to jest super cały cas się smieje
chyba wszystkie wykupiłamja tak już mam.Jak mam na coś ochotę to jem hurtowo a potem ptaszysko trzymam mocno na uwięzi
mala..Ty mi mojego profesorka na złą drogę nie sprowadzaj dobrze?masz swojego HARTGE? Masz
Lilka ale Damian w tygodniu nie może, a Profesor jest gotowy codziennie
lila....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lilka Hmmmm a ja wolałabym krótszego, ale musi mieć swoją objętość
mala...jest gotowy ale tylko ze młabo inaczej ni dy rydy,ni c***a wszystko na osiemnastą a nie na 12
mala557...czy co dzień zalezy od dnia
lila...spoko profesorek zawsze przy tobiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lilciaja też gotowy tylko z tobą
mala557....
lila z tą osiemnastą to dziwne jeśli nie umie stanąć na wysokości zadania to niech stanie na głowie
lila...pewnie ze tak
nok...tak też można.Jak stanie na głowie to będzie idealnie ale co z tego jak na luzie
Ja stać na głowie nie umiem ale co innego stoi jak należy
lilli mała tez przeskrobała dzisiaj daruję mi Mikołaja i mam litośc do słabszych
mala..pies by potargał i rozpieprzył po całym ogrodzie a Ty weź potem kobito posprzątaj
mala...cooo????? JA grzeczniusia jestem i odpitol się bo Ci ktoza zagra na gitarze
m.dorotka...
31,49,57