Wpisy 638 796 – 638 895
6 grudnia 2011 20:38 → 6 grudnia 2011 20:51, 100 wpisów
lila..no nie narzekam mamy do ocieplanie ruruciągi na rafineri orlen troszkę wysoko ale się zaabezpieczam
lila a mnie mikołaj dziś trochę opuścił bo o 14:00 dał mi tylko 4 złote ale mam nadzieję że wieczorem będzie lepiej
lila....
profesorze...zabezpieczaj się.Dziecko nam w domu na razie nie potrzebne
andromeda
lila....zgadza się dzidziuś następnym razem
kondi..pewnie.taką miał pokrzywioną laskę Mikuś to musiałam mu wyprostować
lila...
śnieżynki ma od tego...
no lila,mikolaj to juz lat troche ma - musiała być strasznie pomarszczona
mala...dostałam duuuużo i dobregokuźwa łaski nie robił Mikołajek z metra cięty
kondziu....nie wiem czy miał pomarszczoną ale powyginaną na pewno.Chyba ma reumatyzm
andro...
lila sama pisałaś, że prostowałaś Mikołajowi Laskę a teraz winę na mnie zganiasz
andruśka...ja też jej nie poznaję,może to ktoś inny jedzie na jej niku
będę musiał musiał zaprosić księdza Rydzyka żeby tu wyświęcił
Ja pitole dziś laska na tapecie
lila noooo ona taka grzeczna zawsze była a teraz to non stop ten tegs
Andro....co sie tu wyprawia.....uwazaj na św. Mikołaja bo lata goły i bez laski....
lila...mówię tylko ze dziś na czacie mowa o lasce mikolaja
strach pomysleć co jutro będzie
profesorze...aaaaaa widzisz jak ten mikołajek mi zawrócił w głowie,nie czaję bazy
lila...
andruśka.....dzisiaj w sklepie stały przede mną 2 osoby.Kobieta coś tam kupił i zapłaciła.Do kasy podszedł chłopak i pytał o jakąś tam czekoladę.Ta kobieta cofnęła się do kasy i zapytała o jakieś baryłki(podejrzewam że z alkoholem)a chłopaczyna na to: Kuuurwa stara i jeszcze jej się baryłek zachciałoMusiałam wyjść ze sklepu bo ze śmiechu o mało zawału nie dostałam
Ilekroć jestem w sklepie, to padają nieprzyzwoite teksty pod adresem sprzedawczyń,ale....nie widzę sprzeciwu z ich strony
lila...nic nie dostałem