Wpisy 636 959 – 637 058
5 grudnia 2011 20:44 → 5 grudnia 2011 21:04, 100 wpisów
mala557...gromnica wielka wtedy ostra zabawa gwarantowana
mala557.....trzepanie kogla mogla
>>>lila, nie jarzysz, bo "świecą" trzeba czytać, ale to rzeczownik, a nie czasownik
Trzepanie piany z białek bezy wychodzą jak marzenie
Witam
15,33,61,
15,33,61,
mala557...
Pianka fantastyczna rzecz... chyba, że masz ochotę na bitą śmietanę
to na deser razem z lodami najpierw jaja na twardo kiełbasa z pieca
Para buchhh gromnica w ruch
lila..
jac...trzeba umieć je jeść a najlepiej na naukę iść do Kwaśniewskiej
lila...
mala557...
nok66....
electric...
mala557...
nok66....
electric...
mala557
zaraz wracam
lila...a może
-Jak nazywają się zęby mleczne u murzyna?
-Kiełki bambusa
Tratwa plynie, a na niej czterech rozbitków: Niemiec, Polak, Rosjanin oraz Murzyn. Po pewnym czasie zaczelo konczyc sie im jedzenie, wiec postanowili wyrzucic Murzyna za burte. Niemiec doszedl do wniosku, ze to nie jest fair, wiec wymyslil konkurs. Kto nie odpowie na pytanie ten wylatuje za burte. Zadal pytanie Polakowi: - Kiedy zrzucono bombe na Nagasaki?
- 1945 r.
- Ok, zostajesz
Pytanie do Rosjanina: - Ile osób zginelo ?
- 60 tys.
- Ok, zostajesz
Do Murzyna: - Nazwiska!
-Kiełki bambusa
Tratwa plynie, a na niej czterech rozbitków: Niemiec, Polak, Rosjanin oraz Murzyn. Po pewnym czasie zaczelo konczyc sie im jedzenie, wiec postanowili wyrzucic Murzyna za burte. Niemiec doszedl do wniosku, ze to nie jest fair, wiec wymyslil konkurs. Kto nie odpowie na pytanie ten wylatuje za burte. Zadal pytanie Polakowi: - Kiedy zrzucono bombe na Nagasaki?
- 1945 r.
- Ok, zostajesz
Pytanie do Rosjanina: - Ile osób zginelo ?
- 60 tys.
- Ok, zostajesz
Do Murzyna: - Nazwiska!
Lila.. http://w387.wrzuta.pl/audio/2DqnfEmOOhj/dzipago_-_chodz_na_siano
lila przez to ...gotowanie teraz zobaczyłem gdzie ty jesteś nysa ????
Wraca wieczorem dwóch gości z imprezy. Stanęli pod płotem na małe sikanie. Jeden już leje, drugi cały czas grzebie w rozporku.
- Ty, dlaczego nie lejesz tylko sobie tam grzebiesz?
- A cholera, dać coś babie do ręki, to nigdy na swoje miejsce nie odłoży.
Noc. Mąż wraca pijany. Żona wita go, podtykając mu zegarek pod nos:
- O której się wraca? Jest 4 rano, bucu!
- Kochanie, zegarek? Mamusia tatusiowi kalendarz pokazywała...
Pijak przechodząc nocą przez cmentarz wpadł do świeżo wykopanego grobu. Ponieważ nie mógł się wydostać, ułożył się wygodnie i usnął. Rano przybył na miejsce wezwany przez kogoś policjant. Stanął nad grobem i zaczął przyglądać się śpiącemu, który zmarzł i usiłował okryć się marynarką. W końcu policjant pyta:
-Zimno? To po coś się rozkopywał?
- Ty, dlaczego nie lejesz tylko sobie tam grzebiesz?
- A cholera, dać coś babie do ręki, to nigdy na swoje miejsce nie odłoży.
Noc. Mąż wraca pijany. Żona wita go, podtykając mu zegarek pod nos:
- O której się wraca? Jest 4 rano, bucu!
- Kochanie, zegarek? Mamusia tatusiowi kalendarz pokazywała...
Pijak przechodząc nocą przez cmentarz wpadł do świeżo wykopanego grobu. Ponieważ nie mógł się wydostać, ułożył się wygodnie i usnął. Rano przybył na miejsce wezwany przez kogoś policjant. Stanął nad grobem i zaczął przyglądać się śpiącemu, który zmarzł i usiłował okryć się marynarką. W końcu policjant pyta:
-Zimno? To po coś się rozkopywał?
Zima, las pada śnieg, strasznie zimno. Po lesie chodzi zdenerwowany niedźwiedź.
To złamie choinkę, kopnie w drzewo, wilka pogoni - ogólnie mówiąc - ciężko wkurzony.
Chodzi tak w kółko i gada:
- Po kiego ch*ja piłem tę kawe we wrześniu...
To złamie choinkę, kopnie w drzewo, wilka pogoni - ogólnie mówiąc - ciężko wkurzony.
Chodzi tak w kółko i gada:
- Po kiego ch*ja piłem tę kawe we wrześniu...
Z dużym opóźnieniem dowiedziałem się dziś od pracownika Totolotka ( Toto-Mixu ) o przekręcie jakiego usiłowano dokonać w tej firmie na początku tego roku.
Wobec tego, że w ofercie Totolotka były także wyniki SMSowego konkursu Telekamery organizowanego przez tygodnik Tele Tydzień i niektóre nominacje miały bardzo wysokie kursy, ktoś kto miał dostęp do spływających danych ( lub nawet wpłynął na ostateczne wyniki fałszując je, bo były one bardzo zaskakujące! ) w ostatnim dniu odwiedził w Wwie 10 kolektur Totolotka, nadając w każdej z nich po 20 identycznych kuponów z ew. wygraną na każdym z nich w wysokości 60 tys.zł - czyli 1,2 mln zł od kolektury, dające razem 12 mln zł...
O dziwo te wysoko oceniane typy z wysokimi kursami ( czyli o małym prawdopodobieństwie wygrania ) powchodziły jak w masło i spółka Totolotek S.A znalazła się w dużym kłopocie, bo jej kapitał założycielski to 8 mln zł.
Sprawa jest tak w firmie utajniona, że ten pracownik nie wie nic do do jej finału poza informacją, że Zarząd skierował ją wtedy do Prokuratury.
Powyższa informacja pochodzi od źródła, czyli pracownika tej jednej z dziesięciu kolektur, w której były te kupony nadawane i to on sam je przyjmował.
Wobec tego, że w ofercie Totolotka były także wyniki SMSowego konkursu Telekamery organizowanego przez tygodnik Tele Tydzień i niektóre nominacje miały bardzo wysokie kursy, ktoś kto miał dostęp do spływających danych ( lub nawet wpłynął na ostateczne wyniki fałszując je, bo były one bardzo zaskakujące! ) w ostatnim dniu odwiedził w Wwie 10 kolektur Totolotka, nadając w każdej z nich po 20 identycznych kuponów z ew. wygraną na każdym z nich w wysokości 60 tys.zł - czyli 1,2 mln zł od kolektury, dające razem 12 mln zł...
O dziwo te wysoko oceniane typy z wysokimi kursami ( czyli o małym prawdopodobieństwie wygrania ) powchodziły jak w masło i spółka Totolotek S.A znalazła się w dużym kłopocie, bo jej kapitał założycielski to 8 mln zł.
Sprawa jest tak w firmie utajniona, że ten pracownik nie wie nic do do jej finału poza informacją, że Zarząd skierował ją wtedy do Prokuratury.
Powyższa informacja pochodzi od źródła, czyli pracownika tej jednej z dziesięciu kolektur, w której były te kupony nadawane i to on sam je przyjmował.
No to
nok66 z fujarką wszystko można robić, trzeba mieć tylko bardzo sprawne usta
saltosky ostrzegam ja już jestem ugotowany tera ciebie wezmą nasze kucharki na ruszt