Wpisy 636 803 – 636 902
5 grudnia 2011 20:15 → 5 grudnia 2011 20:34, 100 wpisów
deki...wiesz że dżeki ni chu chujuż chciałam mu pokazać jak ma to zrobić ale młodzież stała obok
Nie podpitolili mi klocków
stop
powo znaczy powodzenia, istotnie
stop
podpitoliłem od Krzysia
stop
robala ktoś napuścił na lilę ? }}
ktosiowi
stop
powo znaczy powodzenia, istotnie
stop
podpitoliłem od Krzysia
stop
robala ktoś napuścił na lilę ? }}
ktosiowi
deki...niech zamkną,jak szybko zamkną tak szybko wypuszczą bo będą mieli do wyboru albo zostać normalnymi ludźmi albo ześwirować ze mną do reszty
lila...nikogo nie podpuszczałem mnie cały dzień nie było na kurczę w pracy byłem dopiero weszłem na czatczacie
profesorze...aaaa i Tu cię mam!!!!piszesz tylko o podpuszczaniu czyli rogi mi dowaliłeś jak złoto bo nic o nich nie wspominasz
Lila...zamoczyć nie widzę problemu
dekuś...to tak jak w tym skeczu było jak gościa zatrzymała drogówka.Dostał punkty karne i mandat a on na to że kasę może wziąć ale punktów nie zbiera
nok...przeciez ja mam nos jak diabeł c***a nie widziałeś jak rozmawialiśmy ze sobą na kamerce?
lila...zamoczymy pewnie ze tak
lila...ja będe lizał i moczył
ORAL B
nok66 mogę kręcić jeżeli sobie tego życzysz, wolisz prawo - lewo, czy góra - dół
lila...będziesz lizać też i to jak
lila....
dekuś...za miłość do ojczyznyGrupa rezerwy szła do cywila nie jedna panna płakała
lila...nieee
deki.....ja też mamale nie swoja tylko tatya w wojsku był 36 albo 37 lat temu
polacy pregrali z Brazylią specjalnie, aby wyr.....ć Włochów za chamstwo i teraz włosi, najwięksi bufoni w Europie będą musieli brać udział w eliminacjach do igrzysk olimpijskich
lila...
Pieprzenie też jest super...
lila....