Wpisy 636 096 – 636 195
5 grudnia 2011 12:35 → 5 grudnia 2011 13:09, 100 wpisów
wszystkim na 14 :
34,39,40,43,75,78
05,07,12,34,43,56,59,60,75,78
11,19,27,34,40,43,59,60,62,75
34,39,40,43,75,78
05,07,12,34,43,56,59,60,75,78
11,19,27,34,40,43,59,60,62,75
kathy....żadnych bananów,biszkoptów,lizaków jajek,OREO,kabanosów ,rur,i innych czarów
aniqa...gdzie byłas jak Cię nie było? Dużo się działo ostatnimi czasyTylko mi nie pisz że,tak Cię praca pochłonęła
kathy....o śmietanie,budyniach,kisielu i mleku tez nie wolno tu pisać
Lila raczej szkola... Kuzwa mam tyle nauki ze czuje jak mi czacha dymi
darencjo.....facet lubi rurkę z kremem?rurka z kremem to rurka z kremem.Ptyś jest okrągły jak bułka z kremem w środku
aniqa....ile Ty masz jeszcze tej nauki co? Coś ty 5 lat siedziała czy co?
aniqa...nieeeeee,nie pisz główka bo mi się zaraz kojarzy z czymś innym
aniqa..jeszcze 5 lat? Co Ty kurna medycynę studiujesz czy jaki czort?
aniqa..no to co tu liluchnę w bambus robisz że jeszcze 5 latw sumie 5 lat a został jeszcze rok
aniqa...mi zawsze odwala,nawet jak Ciebie nie mawystarczy że,spojrzę w lusterko i mam ubaw jak c***bo mnie w czubek(bez skojarzeń) nosa coś upitoliłoWyglądam jak Hogusia ze smerfów
Ci mieli fart jeden za 12 zeta drugi za 9 i trafili "6" każda warta prawie 7 mln ;p
Co wam powiem to wam powiem ale czuje ze dzisiaj o 14 w multi padna takie liczby: 6,8,14,17,23,25,29,32,36,37,40,45,58,61,62,68,71,75,76,79,
aniqa..Ty się nie śmiej bo jak mnie kiedyś w Szkoplandii pająk upieprzył to mi noga tak spuchła że na bosaka do Polski jechałam
lila...gdzieś Ty łaziła, że Cię w grudniu coś uwaliło? za dużo krzaczorów
kathy....w domu na szpiku mnie coś jebłonie wiem co to było.Jakis robak pewnie
aniqa..jeszcze nie napęczniała i chyba juz nic z tegogłówka napęcznieje ale nie mi,jeszcze trochę tylko
robak powiadasz.....a ten nasz własnie znikł...czyżby mu zaszkodziło
lila aniqa bastek8809 trisetum kathy
kogo pominęłam również witam i śledzących chat
życzę dobrego tygodnia zwłaszcza dużo wygranych i z okazji jutrzejszych Mikołajek dla wszystkich grzecznych
a nie grzecznych
kogo pominęłam również witam i śledzących chat
życzę dobrego tygodnia zwłaszcza dużo wygranych i z okazji jutrzejszych Mikołajek dla wszystkich grzecznych
a nie grzecznych
ej wy laski to tylko o jednym-dlaczego moja zona choć w połowie nie myśli o tym co wy
już muszę zmykać
lila
kondi....a co do tego żebyś mógł sam typować w grupie to musisz na forum gdziekolwiek oddać kilka wpisów bo na forum chyba nie masz ani jednego
lila kurde nie mam czasu za kilka dni wyjeżdżam i mam nadzieję że styczeń będzie łaskawszy i uda mi się naklikać kilka worów
aniqa...ja też nie wiem jak można nie lubić.Może partner się znudził i pora na lepszy model
kondi...ale jest jeszcze kupa innych tematów.Pewniaki,Typowanie trójek.Oddaj tam kilka wpisów a potem będziesz mógł się sam dopisywać w grupie.
a potem można się "docierać". I własnie o to chodzi. Gdzie to docieranie się
kondi..przez to docieranie można się pozabijać,wiem co piszęlepiej dotrzeć się przed ślubem
kondi1... u nas to jakoś tak, że jak podpisany cyrograf to jakoś wszyscy mają zlewkę.....temu lepiej bez cyrografu
lila tylko na 10 dni ale wracam tuz przed Świętami więc muszę teraz dużo zrobić a kiedyś Ci napiszę gdzie to tak jeżdżę i co robę....hehehe jak będziesz chciała
a teraz juz muszę wszystkim