Wpisy 636 073 – 636 172
5 grudnia 2011 12:23 → 5 grudnia 2011 13:01, 100 wpisów
Jutro Mikołaj.Rózgę już dzisiaj elegancką wypasioną dla siebie widziałam
liluś.....słodycze wystarczą...... nazw nie powiem bo znów się będzie co kojarzyć
lila - pisząc nietypowo miałem na myśli że nie typujesz długo oczekiwanych liczb
kathy...nazw lepiej nie pisz bo tu się nawet lizaki z jednym kojarzą
Ty -subiektywnie.
Ja obiektywnie grzeczny. I mam nadzieję że zostanie to docenione..
Ja obiektywnie grzeczny. I mam nadzieję że zostanie to docenione..
darencjooo...aaaa bo wiesz,te długo oczekiwane wcale nie muszą dzisiaj wskoczyć tylko mogą za 10 losowań.
i wynagrodzone odpowiednio.
Bo jak nie to od 7 grudnia z wcielam się w
Bo jak nie to od 7 grudnia z wcielam się w
darencjoo...a obstawiać te same liczby na 10 losowań i nic nie wygrać to bezsensu .Wolę inne liczby a nie te najdłużej oczekiwane.
wszystkim na 14 :
34,39,40,43,75,78
05,07,12,34,43,56,59,60,75,78
11,19,27,34,40,43,59,60,62,75
34,39,40,43,75,78
05,07,12,34,43,56,59,60,75,78
11,19,27,34,40,43,59,60,62,75
kathy....żadnych bananów,biszkoptów,lizaków jajek,OREO,kabanosów ,rur,i innych czarów
aniqa...gdzie byłas jak Cię nie było? Dużo się działo ostatnimi czasyTylko mi nie pisz że,tak Cię praca pochłonęła
kathy....o śmietanie,budyniach,kisielu i mleku tez nie wolno tu pisać
Lila raczej szkola... Kuzwa mam tyle nauki ze czuje jak mi czacha dymi
darencjo.....facet lubi rurkę z kremem?rurka z kremem to rurka z kremem.Ptyś jest okrągły jak bułka z kremem w środku
aniqa....ile Ty masz jeszcze tej nauki co? Coś ty 5 lat siedziała czy co?
aniqa...nieeeeee,nie pisz główka bo mi się zaraz kojarzy z czymś innym
aniqa..jeszcze 5 lat? Co Ty kurna medycynę studiujesz czy jaki czort?
aniqa..no to co tu liluchnę w bambus robisz że jeszcze 5 latw sumie 5 lat a został jeszcze rok
aniqa...mi zawsze odwala,nawet jak Ciebie nie mawystarczy że,spojrzę w lusterko i mam ubaw jak c***bo mnie w czubek(bez skojarzeń) nosa coś upitoliłoWyglądam jak Hogusia ze smerfów
Ci mieli fart jeden za 12 zeta drugi za 9 i trafili "6" każda warta prawie 7 mln ;p
Co wam powiem to wam powiem ale czuje ze dzisiaj o 14 w multi padna takie liczby: 6,8,14,17,23,25,29,32,36,37,40,45,58,61,62,68,71,75,76,79,
aniqa..Ty się nie śmiej bo jak mnie kiedyś w Szkoplandii pająk upieprzył to mi noga tak spuchła że na bosaka do Polski jechałam
lila...gdzieś Ty łaziła, że Cię w grudniu coś uwaliło? za dużo krzaczorów
kathy....w domu na szpiku mnie coś jebłonie wiem co to było.Jakis robak pewnie
aniqa..jeszcze nie napęczniała i chyba juz nic z tegogłówka napęcznieje ale nie mi,jeszcze trochę tylko
robak powiadasz.....a ten nasz własnie znikł...czyżby mu zaszkodziło
lila aniqa bastek8809 trisetum kathy
kogo pominęłam również witam i śledzących chat
życzę dobrego tygodnia zwłaszcza dużo wygranych i z okazji jutrzejszych Mikołajek dla wszystkich grzecznych
a nie grzecznych
kogo pominęłam również witam i śledzących chat
życzę dobrego tygodnia zwłaszcza dużo wygranych i z okazji jutrzejszych Mikołajek dla wszystkich grzecznych
a nie grzecznych
ej wy laski to tylko o jednym-dlaczego moja zona choć w połowie nie myśli o tym co wy
już muszę zmykać
lila
kondi....a co do tego żebyś mógł sam typować w grupie to musisz na forum gdziekolwiek oddać kilka wpisów bo na forum chyba nie masz ani jednego
lila kurde nie mam czasu za kilka dni wyjeżdżam i mam nadzieję że styczeń będzie łaskawszy i uda mi się naklikać kilka worów