Wpisy 633 383 – 633 482
3 grudnia 2011 23:13 → 3 grudnia 2011 23:36, 100 wpisów
poszło
Ważne żeby głosowały zarówno osoby które są za jak i przeciw takiej blokadzie www.multipasko.pl/sonda.php
Robal, lepsze niż 45 zeta, wiec ciesz sie
jestem przeciwny blokowaniu ale uważam że madzia robiła to celowo
pasko...
ja pintole
ja pintole
kiedy wyniki sondy
Pasko demokratycznie to użytkownik andromeda pisał kiedyś,że lila nastawiała przeciwko mnie innych użytkowników jak i mi podała hasło do nicka "kusy" na andromedę - więc ta farsa nic z demokracją nie ma ...
Zbychu
tylko kreseczka
ojej - bez skojarzeń
Kaśka
krzaczory są debest
tylko kreseczka
ojej - bez skojarzeń
Kaśka
krzaczory są debest
lila...cicho
nie wszyscy warto rozumieją
nie wszyscy warto rozumieją
od andromedy się odstosunkuj nie ma jej na czacie więc jej nie mieszaj ok??
Pasko gratki za fajną sondę i że nie można się podszywać , oddałem swój głos
Pasko
Wolność wypowiedzi i ban
I Ty mówisz o demokracji?
Gdzie jej się uczyłeś
Wolność wypowiedzi i ban
I Ty mówisz o demokracji?
Gdzie jej się uczyłeś
neptun: jaki ban. Oddaj swój głos przeciw banowi i będzie ok. Każdy może się wypowiedzieć w tej sprawie.
znajdź.Niech andruśka się sama wypowie.Ty nastawiałaś przeciwko mnie wszystkich i obsmarowywałaś mi dupsko do kathy,Moneta,pięknej,wymieniac dalej?
i nie tylko mi - pisałaś o Witkowskim i o sprawach jego i andromedy i jej matki ... itp.
ja nie szukam non stop zadymy na czacie tak jak ty i nie wywlekam jakiś bzdur tak jak ty.Zawsze jest wesoło dopóki ty się nie pojawisz
Pojawiło się też pytanie w sprawie blokady lili. Można głosować. www.multipasko.pl/sonda.php
neptun...oddaj głos żeby mnie zbanował....bo przeszkadzam m77 w czymś tu
o sprawach andromedy i jej mamy wie pół czata,on już chyba wszystkim o tym powiedział co w ogóle nie jest prawd ą
Neptun Ty już nie raz pokazałeś że należysz do tych którym demokracja pomyliła się z anarchią.
Bonus Multi Multi: 290 000 złotych
rany boskie
ale oby jeszcze kto chce zablokować , ale dziwne
633397. to jest absolutne kłmstwo..nie zycze sobie kobieto M 77 takich durnych insynuacji..i nic takiego Lila nie pisała
nie masz Honoru i jak ci się teraz pali grunt pod nogami znowu wywlekasz jakie dziwne sprawy.Gdybyś miała chociaz krztę honoru,odeszłabys sama.Dalej czekam na Twoje klony.Ja swoje wszystkie wypisałam
dlatego "wybory" z demokracją nie wiele mają wspólnego przynajmniej tutaj ...
bonusik ładnie rosnie
633397. jeddo wielie kłamstwo ,,nic takiego nie pisałam nie waz sie wiecej madziu 77 odgrzewac tematu mojego i Lili..bo my z lilą sie juz wieki temu pogodziłymy a Ty to ciągle odgrzewasz nie zycze sobie tego m 77
nil mejl odpisz
ty w ogóle nie wiele z życiem masz wspólnego.Idź się leczyć,powtarzam po raz kolejny
Robal 36 jak tam mini dzis wypadlo ???
andromeda napisałaś o tym na czacie i to jest fakt a co teraz sobie napiszesz to nieistotne
Miałem przeciwników wielu
I każdy kto przeciw m77
to co?
wróg
Jak dla mnie
Każdy może się wypocić
Jak musi
No chyba, że ADMINOWI TO NIE PASUJE
CZASAMI
Jaka tu demokracja?
Jak byle kto kasuje wpisy
Tylko po to by się wykazać
I każdy kto przeciw m77
to co?
wróg
Jak dla mnie
Każdy może się wypocić
Jak musi
No chyba, że ADMINOWI TO NIE PASUJE
CZASAMI
Jaka tu demokracja?
Jak byle kto kasuje wpisy
Tylko po to by się wykazać
majoreczka a u ciebie jak dzisiaj?
Ja podałem parkę wcześniej na jutro na 14.00 nawet nikt mi nie napisał czy ma taką czy ma szanse wylosowania tylko sie kłócą zamiast nad cyferkami Brać się do roboty i typować na jutro.
Pasko czy Ty wreszcie zareagujesz na jedno wielkie kłamstwo madzi77 czy tez juz do końca będziesz udawał ze nie wiesz o co chodzi?...patrz co robi wywleka jakąś tam rozmowę moją z lilą z przed pół roku tylko dla tego ze mnie nie było na czacie...
a to że witkowski pisał o mamie andruśki to wie wiele więcej osób,ja się dowiedziałam o tych pomówieniach ostatnia.Wszystko to były bujdy na resorach
albin, nic, kiepsko
na 14tą:9,10,21,32,49,52,64,73
Pasko
sorry, ale przecież, ta sonda jednak nie ma sensu
- raz, że nie stała blokada
- dwa - nie będzie kogoś czacie - nadal będzie "jechał" na forum
I pomijam już inne nicki, czy takie tam
sorry, ale przecież, ta sonda jednak nie ma sensu
- raz, że nie stała blokada
- dwa - nie będzie kogoś czacie - nadal będzie "jechał" na forum
I pomijam już inne nicki, czy takie tam
wojtas198721002 zadnej nie mam z twoich to szansa wieksza wygranej ktos z nas
majoreczka a w co gralas dzisiaj ? moje typy tez kiepskie cos ostanio ale bedzie lepeij
a lila daj spokój temat stary jak świat ..zmyslone historie...one tym lubi żyć...nie wazne ze juz sie wszyscy pogodzili dogadali o na dalej swoje...
andruśka....my rozmawiałyśmy o tym,wszystko Tobie powiedziałam.Zreszta Ty mi sama powiedziałaś jak było,potem się tylko potwierdziło to co powiedziałaś a ja zrobiłam zajebisty błąd że uwierzyłam.Tylko tyle mogę napisać.Człowiek sie uczy na błędach
albin MM na 14 nic
Mini i duży nic
Mini i duży nic
andruśka...bo ją boli że się pogodziłyśmy bo ona by chciała żebyśmy pałały do siebie nienawiścią,wiesz zresztą jak jest
korn748-dokładnie,w razie wygranej podzielimy się
rozmowę wywlekam,bo lila nastawia przeciwko sobie użytkowników co potwierdziła i andromeda na czacie a i ja dostałam od lili "kusego" z hasłem na andromedę ... znajdę wpis to wkleję lub jezeli zajdzie taka potrzeba to inny "stary" użytkownik ...
Lila ale ja na prawdę juz nie zwracam na to uwagi...nie ma to dla mnie znaczenia zadego...juz Ci pisałam ze karta jest czysta..nie waznie co było..wazne co jest
korn748
lila sprzeczałysmy sie na czacie ale tak słodko..no przynajmniej to lubiłyśmy
i co z tego że dostałaś,dostałas i się cieszyłas jak głupi bateryjką
korn748-z pianą na 2 palce
Monet
dla Ciebie demokracja
TO Twój sposób myślenia?
A jak ktoś inaczej
TO CO
ANARCHISTA?
Monet pomyśl czasami
Ktoś może inaczej niż Ty myśleć
I wcale gorszy być nie musi
dla Ciebie demokracja
TO Twój sposób myślenia?
A jak ktoś inaczej
TO CO
ANARCHISTA?
Monet pomyśl czasami
Ktoś może inaczej niż Ty myśleć
I wcale gorszy być nie musi
Nigdy nie na pisałam ze lila nastawia użytkownikow przeciwko sobie
to kłamstwo i manipulacja madzi77..kolejna jej zagrywka w celu stworzenia wokół sibie szumu...malo tego jest zdolna do zmyslania historyjek byle zaistniec...to wszystko co pisze jest zmyslone
to kłamstwo i manipulacja madzi77..kolejna jej zagrywka w celu stworzenia wokół sibie szumu...malo tego jest zdolna do zmyslania historyjek byle zaistniec...to wszystko co pisze jest zmyslone
robal doprawdy > nikt inny tutaj tak nie wraca do starych spraw jak Ty ...