Wpisy 631 783 – 631 882
3 grudnia 2011 12:34 → 3 grudnia 2011 13:19, 100 wpisów
lila...prędzej ja chyba wpadnę
jackwar...czekanie jest zawsze najgorsze i to nie dotyczy tylko losowanka.Dzisiaj losuje ta co wczoraj czyli anoreksja
lila... wiesz co zerknij na stronkę www.3gry.pl
O ile dobrze mi wiadomo tam narazie można wysylać tylko lotto i mini lotto
lila...wiem i dlatego nie wysyłam
lila....ale wysłanie lotto kasztuje 1zl
a mini lotto 0,50gr
a mini lotto 0,50gr
Przez sms oczywiscie
lila
lila..jest ok
dzisiaj cały ranek się zastanawiałam co za dzień mamychyba za długo śpię
lila...ja wstałem dziś o 10:30
No wlasnie andro niema
profesorze...ja wstałam o 9 ale jakaś niekumata siedziałąm do 3 nad ranem i pewnie dlatego
dziś jest sobota 3 grudzień 2011r. 337 dzień roku wschód słonca-7.25 zachód-15.26
lila...
W związku z licznymi pytaniami Graczy informujemy, że portal internetowy o nazwie â3 gry LOTTO PRZEZ INTERNETâ nie jest własnością Totalizatora Sportowego, nie jest też pośrednikiem naszej spółki ani w żaden sposób z nami nie współpracuje.
Przypominamy, że Totalizator Sportowy nie prowadzi sprzedaży swoich produktów przez Internet, ponieważ jest to prawnie zabronione.
Totalizator Sportowy w żaden sposób nie odpowiada za działalność właściciela czy właścicieli wspomnianego portalu oraz nie ponosi żadnej odpowiedzialności w związku z jego działalnością.
I tu cie mam!
Bedziesz miał do czynienia z policją zapewne...
Przypominamy, że Totalizator Sportowy nie prowadzi sprzedaży swoich produktów przez Internet, ponieważ jest to prawnie zabronione.
Totalizator Sportowy w żaden sposób nie odpowiada za działalność właściciela czy właścicieli wspomnianego portalu oraz nie ponosi żadnej odpowiedzialności w związku z jego działalnością.
I tu cie mam!
Bedziesz miał do czynienia z policją zapewne...
andro...siemanko
profesorze....najpierw się położyłam ale mi się spac odechciało i oglądałam jakąś sagę rodu wikingów
"dziś jest sobota 3 grudzień 2011r. 337 dzień roku wschód słonca-7.25 zachód-15.26" >>>>
i tym sposobem mamy "dziesiątkę" MM
3-12-20-11-33-37-7-25-15-26
ps. do Mini i Lotto również się nadaje
i tym sposobem mamy "dziesiątkę" MM
3-12-20-11-33-37-7-25-15-26
ps. do Mini i Lotto również się nadaje
Omega ja nie jestem zadnym włascicielem 3gry ja tylko wysyłam tam zaklady przez telefon
profesor1980 i dostaniesz fige z makiem z wygranej wygra wlasciciel portalu 3Gry
Z resztą od pół roku jestem tam i raz trafiłem 3 w mini lotto
lila...
profesorze...nie przejmuj się głupotaminiech się właściciele stronki martwią
omega...oby tak się nie stało ale jeszcze nie trafiłem tam 6/6
lila...za tą wygraną mogłem grać dalej wysłali mi tą wygraną na telefon coś na zasadzie dolodowania
To jest tak samo z tym amigo lotto tez nie wiadomo czy im uwierzyć
profesorze..lepiej się przejść do żółtej budy i jak coś do kaska do łapki a nie na telefono
lila...to było 30,80gr podzielone na 10 osob
profesorze.....gra nie warta świeczkiwolę w kolekturze się puścić niż przez telefon
lila...zgadza się wszystko legalnie z kuponem idziesz i ok
profesor1980 na Amigolotto za trafioną trójkę dostaniesz gowniane 1.20 a na live 24 zł
lila... wczoraj Ci zapodawałam ale nie zauważyłaś
http://static.goldenline.pl/user_photo/205/user_305869_9e71ea_huge.jpg
http://static.goldenline.pl/user_photo/205/user_305869_9e71ea_huge.jpg
kathy...zauważyłamPytałam kto to,ale już Cię nie było.To ten łysol od losowania?
omega...1,2o no to złoty interes
kathy...
kathy..patrz jaki był kuźwa szczuplutki.Nieźle muszą mu w dupsko pchać że,się tak buchaj roztył
kathy...
lila...upiemy i to jak
czy pani *M* jest na czcie
lila...racja
lila...to zarcik na poprawe humoruoczywiscie ze nie
Gdzie jest teraz anna *M*
profesorze...za taki kącik humoru mojego pradziadka z dyliżansu wyjebali
lila...
profesorze...ważne że,jest spokój.Nikt się nikogo nie czepia i nikt nie szuka wojny.Za to jest wesoło