Wpisy 631 765 – 631 864
3 grudnia 2011 12:29 → 3 grudnia 2011 13:05, 100 wpisów
lila...kurcze nie wiem aż strach mówić
jackwar...
lila...
lila...po takim puszczaniu wpadniesz albo nie
profesorze...będzie luxbędziemy sie puszczać do woli,ile dusza zapragnie
lila...
najgorsze jest to czekanie na losowanie i
obstawianie kto prowadzi losowanie
obstawianie kto prowadzi losowanie
Ale zwykle się nie wpada bo TS to ***** po losowaniu jak zwykle******
lila...prędzej ja chyba wpadnę
jackwar...czekanie jest zawsze najgorsze i to nie dotyczy tylko losowanka.Dzisiaj losuje ta co wczoraj czyli anoreksja
lila... wiesz co zerknij na stronkę www.3gry.pl
O ile dobrze mi wiadomo tam narazie można wysylać tylko lotto i mini lotto
lila...wiem i dlatego nie wysyłam
lila....ale wysłanie lotto kasztuje 1zl
a mini lotto 0,50gr
a mini lotto 0,50gr
Przez sms oczywiscie
lila
lila..jest ok
dzisiaj cały ranek się zastanawiałam co za dzień mamychyba za długo śpię
lila...ja wstałem dziś o 10:30
No wlasnie andro niema
profesorze...ja wstałam o 9 ale jakaś niekumata siedziałąm do 3 nad ranem i pewnie dlatego
dziś jest sobota 3 grudzień 2011r. 337 dzień roku wschód słonca-7.25 zachód-15.26
lila...
W związku z licznymi pytaniami Graczy informujemy, że portal internetowy o nazwie â3 gry LOTTO PRZEZ INTERNETâ nie jest własnością Totalizatora Sportowego, nie jest też pośrednikiem naszej spółki ani w żaden sposób z nami nie współpracuje.
Przypominamy, że Totalizator Sportowy nie prowadzi sprzedaży swoich produktów przez Internet, ponieważ jest to prawnie zabronione.
Totalizator Sportowy w żaden sposób nie odpowiada za działalność właściciela czy właścicieli wspomnianego portalu oraz nie ponosi żadnej odpowiedzialności w związku z jego działalnością.
I tu cie mam!
Bedziesz miał do czynienia z policją zapewne...
Przypominamy, że Totalizator Sportowy nie prowadzi sprzedaży swoich produktów przez Internet, ponieważ jest to prawnie zabronione.
Totalizator Sportowy w żaden sposób nie odpowiada za działalność właściciela czy właścicieli wspomnianego portalu oraz nie ponosi żadnej odpowiedzialności w związku z jego działalnością.
I tu cie mam!
Bedziesz miał do czynienia z policją zapewne...
andro...siemanko
profesorze....najpierw się położyłam ale mi się spac odechciało i oglądałam jakąś sagę rodu wikingów
"dziś jest sobota 3 grudzień 2011r. 337 dzień roku wschód słonca-7.25 zachód-15.26" >>>>
i tym sposobem mamy "dziesiątkę" MM
3-12-20-11-33-37-7-25-15-26
ps. do Mini i Lotto również się nadaje
i tym sposobem mamy "dziesiątkę" MM
3-12-20-11-33-37-7-25-15-26
ps. do Mini i Lotto również się nadaje
Omega ja nie jestem zadnym włascicielem 3gry ja tylko wysyłam tam zaklady przez telefon
profesor1980 i dostaniesz fige z makiem z wygranej wygra wlasciciel portalu 3Gry
Z resztą od pół roku jestem tam i raz trafiłem 3 w mini lotto
lila...
profesorze...nie przejmuj się głupotaminiech się właściciele stronki martwią
omega...oby tak się nie stało ale jeszcze nie trafiłem tam 6/6
lila...za tą wygraną mogłem grać dalej wysłali mi tą wygraną na telefon coś na zasadzie dolodowania
To jest tak samo z tym amigo lotto tez nie wiadomo czy im uwierzyć
profesorze..lepiej się przejść do żółtej budy i jak coś do kaska do łapki a nie na telefono
lila...to było 30,80gr podzielone na 10 osob
profesorze.....gra nie warta świeczkiwolę w kolekturze się puścić niż przez telefon
lila...zgadza się wszystko legalnie z kuponem idziesz i ok
profesor1980 na Amigolotto za trafioną trójkę dostaniesz gowniane 1.20 a na live 24 zł
lila... wczoraj Ci zapodawałam ale nie zauważyłaś
http://static.goldenline.pl/user_photo/205/user_305869_9e71ea_huge.jpg
http://static.goldenline.pl/user_photo/205/user_305869_9e71ea_huge.jpg
kathy...zauważyłamPytałam kto to,ale już Cię nie było.To ten łysol od losowania?
omega...1,2o no to złoty interes
kathy...
kathy..patrz jaki był kuźwa szczuplutki.Nieźle muszą mu w dupsko pchać że,się tak buchaj roztył
kathy...