Wpisy 631 633 – 631 732
3 grudnia 2011 11:12 → 3 grudnia 2011 12:19, 100 wpisów
kurcze fajne te typowania mmzaczynam sie w to bawic od dzisna dzis podalem liczbymilego dzionka dla wszytstkich
lila
pikus
nie, trafne typowanie tu nie jest płatne robisz, to dla własnej satysfakcji - ja doradzam - graj zatypowane, lub - od początku traktuj to, jak zabawę - żebyś nie przeżywał, jeśli uda Ci się dobrze zatypować
pikus
nie, trafne typowanie tu nie jest płatne robisz, to dla własnej satysfakcji - ja doradzam - graj zatypowane, lub - od początku traktuj to, jak zabawę - żebyś nie przeżywał, jeśli uda Ci się dobrze zatypować
lila świetnie że nie opuszcza nas poczucie humoru-byłem u Ciebie na profilu, mam pełną jasność na Twoje <typy>
nie bawilem sie liladopiero dzis zczailemliczbe pewniak zawsze bedzie to dla mnie liczba plus
wiem o tym lilaale zabawa fajna moze byc
czy muszę podawać zestaw dla twardzieli ?
wiem - nie muszę no dobra
powoooo i nara
wiem - nie muszę no dobra
powoooo i nara
damaian..pewnie że,fajna.Możesz być najlepszy ze wszystkich jak się Tobie poszczęści.Wylądujesz po prawej stronie jako najlepszy typer
3,8,19, a bardziej zdesperowani mogą dorzucić 55,69 i 77
tymczasem
tymczasem
lila tak teraz zerkąłem na dół i to 23z uwagi że nie padło tyle razy?
nie wiem dlaczego tak skojarzyłem , ale spojrzałem na zestawy najdłużej oczekiwane i widzę <80> którą podałaś i 23 bo tyle losowań na nią czekamy.
darencjo....nieee,23 wychodzi mi z moich czarów marów i ma 2 wyjścia,albo wskoczy albo nie
lila idelogię można dorobić do wszystkiego, ale najważniejsze żeby to 23 wpadło
torsan co tak myślisz? napisz coś- może na temat meczu Polska- Brazylia .
i właśnie to jest wkurzające ten nasz minimalizm- było by 3-0 to w < Lądynie > grałoby się lepiej
siemanko wszystkim
lila...
lila...
lila...
Lila...nic dziś nie wysłałem
robaczek......zabierzemy ze sobą kilka osoób i się puścimy w podróż dookoła świata
lila...powodzenia w losowaniu
A dziś 15Mml do zgarnięcia
lila..ok