Wpisy 631 583 – 631 682
3 grudnia 2011 10:27 → 3 grudnia 2011 11:59, 100 wpisów
majwoj....TS wawa biera
i co wtedy jak jeden człowiek dobrze wymyślił
i co wtedy jak jeden człowiek dobrze wymyślił
dobra i pintol ide tam
majwoj puszcze ich ale te ,liczby co podałam dziś moze z nich cos być
witam wszystkichczyzby 80 dzis plusem o 14??
ja byłem wczoraj napalony na < 80 > w dwóch losowaniach i niestety zong, obstawiałem też 32.
dzis plusem bedzie 80
tak czuje zawsze liczba ktorej dlugo nie bylo jest plusem w jakims momencietak samo bylo ostatnio z 22 i 28
powiem taknigdy nie gram ostatnio za wiecej niz 25zl to 10 krotna stawkaczyli jak stawiam cos z plusemto maks stawka 5na 14 stawiam na 80 plus stawka 2 za 10
80 wpadnie napewno w ktoryms losowaniu i mam nadzieje ze plusem bedzie
{FIGA} - nie ma równych szans, bo niektórzy mają lepsze narzędzia
dobrego dnia
wysokich
dobrego dnia
wysokich
kurcze fajne te typowania mmzaczynam sie w to bawic od dzisna dzis podalem liczbymilego dzionka dla wszytstkich
lila
pikus
nie, trafne typowanie tu nie jest płatne robisz, to dla własnej satysfakcji - ja doradzam - graj zatypowane, lub - od początku traktuj to, jak zabawę - żebyś nie przeżywał, jeśli uda Ci się dobrze zatypować
pikus
nie, trafne typowanie tu nie jest płatne robisz, to dla własnej satysfakcji - ja doradzam - graj zatypowane, lub - od początku traktuj to, jak zabawę - żebyś nie przeżywał, jeśli uda Ci się dobrze zatypować
lila świetnie że nie opuszcza nas poczucie humoru-byłem u Ciebie na profilu, mam pełną jasność na Twoje <typy>
nie bawilem sie liladopiero dzis zczailemliczbe pewniak zawsze bedzie to dla mnie liczba plus
wiem o tym lilaale zabawa fajna moze byc
czy muszę podawać zestaw dla twardzieli ?
wiem - nie muszę no dobra
powoooo i nara
wiem - nie muszę no dobra
powoooo i nara
damaian..pewnie że,fajna.Możesz być najlepszy ze wszystkich jak się Tobie poszczęści.Wylądujesz po prawej stronie jako najlepszy typer
3,8,19, a bardziej zdesperowani mogą dorzucić 55,69 i 77
tymczasem
tymczasem
lila tak teraz zerkąłem na dół i to 23z uwagi że nie padło tyle razy?
nie wiem dlaczego tak skojarzyłem , ale spojrzałem na zestawy najdłużej oczekiwane i widzę <80> którą podałaś i 23 bo tyle losowań na nią czekamy.
darencjo....nieee,23 wychodzi mi z moich czarów marów i ma 2 wyjścia,albo wskoczy albo nie
lila idelogię można dorobić do wszystkiego, ale najważniejsze żeby to 23 wpadło
torsan co tak myślisz? napisz coś- może na temat meczu Polska- Brazylia .
i właśnie to jest wkurzające ten nasz minimalizm- było by 3-0 to w < Lądynie > grałoby się lepiej