Wpisy 628 822 – 628 921
1 grudnia 2011 18:21 → 1 grudnia 2011 20:08, 100 wpisów
majwoj.....5,18,44 i sprawdz wyniki i poowoo
majwoj23
4x4=16 ? a gdzie tu widzisz czwórke ? z soboty na wtorek ?
4x4=16 ? a gdzie tu widzisz czwórke ? z soboty na wtorek ?
hipcioo...
samica brała kasa w kolekturze
a ty tak gapić
samica brała kasa w kolekturze
a ty tak gapić
Krzysio:byla kolejka w kolekturze.ludzie liczą,że zostana milonerami:
hipcioo...
Witam pasko jest błąd w wynikach los z 1.12 godz.14 w podałeś 3 zamiast 61
to szybciutko bo muszę jeszcze coś z mini zadziałać...
"80" w mm - zblokowane - ok /choć i tak zagrałem w pewnym zestawie.../, co sądzicie o "27" w mini ? - bez wyliczeń - tak na czuja ?
"80" w mm - zblokowane - ok /choć i tak zagrałem w pewnym zestawie.../, co sądzicie o "27" w mini ? - bez wyliczeń - tak na czuja ?
deki...chyba wpadnę w szał jak tak dalej pójdzie,to już jak dla mnie za długo
deki....nie wyrabiamten czubek pozdrawia swojego wujka......Hitlerakuźwa choroba na niego i na mnie źle wpływa
deki....nie da rady dzisiaj skłonówszkoda psa bo nie ma się z nim kto bawić
deki.....dzisiaj o 14 było 5 tylkonawet nie liczyłam bo mi się nie chciało
witam wszystkich gorąco kobietki,,,na wstepie obstawiłem w dużego takie liczby zostało puszczone 2,3,12,17,21,24,29,30,31,36,38,47,,,,,,,,,,rozpisane na 41 kratek z gwarancją na czterypisze bo może ktoś skorzysta lub obstawi inne lepsze wkoncu ja mam pecha ostatnio
a teraz spokojnie czekamy na losowanie pijemy do rana i dzień dłóżej,,,,witaj deki72 napijesz się
lila ja pije jak nik niechce to sam sobie popijelila może drink dla ciebie od jaruśia
heej jaroo gdzie twoja narzeczona optik45 juz ma ciąza i , dlaczego ona nic nie pisze tuu
krzysio744 no nie gadaj zrobiłeś jej wkoncu się wziołes do roboty ,,a tak poważnie to niewiem jeśli mas śledzi na chacie to pozdrawiam cie opti45
krzysiek co u ciebie słychać opti45 pisze do ciebie czy zapomniała
jaroo . ja nie gadam ,jak pózniej strata czasu , nie bedzie twoja optik45 , ty sam nudzisz w domu
jaro....optik tak pisała do mnie kiedyś , to jest normalne
krzysiek a skąd ty wiesz że się nudze w domu sam,,,pracujesz wywiadzie
deki...dzisiaj byłam wysłać totka,ledwo doszłamale mam opłacone Asisstancew razie czego holowanie za darmo