Wpisy 627 253 – 627 352
30 listopada 2011 17:01 → 30 listopada 2011 18:22, 100 wpisów
ulala/Ale to bylo ponad pol roku temu gralem na 3 liczby stawka 43
w lotto zawsze tylko na jedna liczbę można liczyć a resztę trzeba ........
Dokładnie rok temu na trafiłam trójke z plusem w pewnym konkursie i plusem była liczba 16 a może dziś pędzie powtorka Darek?
Wtedy mialem przeczucie i gralem za wczesniejsze wygrane.Ale jakie to mile uczucie jak sie zbiera utarg z koletury...
trzeba tak dobierać liczby żeby się pokrywały z wcześniejszym losowaniem
majwoj-zaczynam rozumieć twoj system tylko nie wiem czy to o to chodzi co mam na myśli
1. chce zagrac
2. zagrac i wygrac
3. do tego potrzebuje 3 rozne zestawy 12-liczbowe z min. 4 trafionymi w kazdym zestawie.
4. Wy jako doswiadczeni gracze, moze macie cos na gre w takiej skutecznosci??
5. pomozecie ???
2. zagrac i wygrac
3. do tego potrzebuje 3 rozne zestawy 12-liczbowe z min. 4 trafionymi w kazdym zestawie.
4. Wy jako doswiadczeni gracze, moze macie cos na gre w takiej skutecznosci??
5. pomozecie ???
majwoi23 o co Ci chodzi? nad czym mam popracowac?
krzysiek027 jak sobie dobrze rozpiszesz to potem tylko 10 min...
to jest oczywiste tyle ze mam tak ze, jest wena i sa wyniki tzn 7/9 pare razy, raz 8/9 ale na sucho to niestety bylo i to niecale 2 tyg temu. a teraz przypadl; czas na brak weny.
albo moze macie cos na napływ weny??
albo moze macie cos na napływ weny??
no to chyba zanurze nos w magiczny zeszyt, moze cos mi do glowy przyjdzie. dzieki
witam
Ktoogląda Dlaczego ja teraz na polsacie?
Ktoogląda Dlaczego ja teraz na polsacie?
majwoj to ze ula zapomniała literki nie znaczy ze mozesz takie rzeczy pisać wyluzuj koleś
majwoj bo nawet nie zauwazyła co wypisujesz,na prawdę to co czasem piszesz jest nie smaczne
majwoj zoastosuj sie do swojej rady jak chcesz zeby Cie ludzie szanowali to szanuj innych bez odbioru
ulala niszcze nie dzisiaj puszczam to , to znaczy już wysłałem 27,66,72 x?