Wpisy 625 304 – 625 403
29 listopada 2011 12:40 → 29 listopada 2011 13:45, 100 wpisów
witaj msjwoj23 jakie typujesz liczby na 14 00 bo ja takie 13.33.67.48
Pawcio
jesteś ?
Oni - w teesie mają,
- problem z umieszczeniem informacji, o ilości wygranych choćby z J-a - ale z lottomatu drukuje się bez problemu...
- i teraz - faktycznie - jest problem z wypłatą wygranych / jak napisali "średnich" / z kuponów zawartych przed zmianą systemu - nawet taki komunikat puścili na kolektury
jesteś ?
Oni - w teesie mają,
- problem z umieszczeniem informacji, o ilości wygranych choćby z J-a - ale z lottomatu drukuje się bez problemu...
- i teraz - faktycznie - jest problem z wypłatą wygranych / jak napisali "średnich" / z kuponów zawartych przed zmianą systemu - nawet taki komunikat puścili na kolektury
* umieszczeniem informacji - na swojej stronie
Chyba jakoś podobnie było z "mp" - zmiana serwera /we wrześniu/ trochę bruździła
Chyba jakoś podobnie było z "mp" - zmiana serwera /we wrześniu/ trochę bruździła
torsan
może jakiś qrna inny pewniaczek ?
lila
coś ciekawego puszczone ?
robak zagrał
22,23,38 i jeszcze dwie liczby - rozpisane w systemik
powoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
może jakiś qrna inny pewniaczek ?
lila
coś ciekawego puszczone ?
robak zagrał
22,23,38 i jeszcze dwie liczby - rozpisane w systemik
powoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Hejka lila, ja tylko tak przelotem.Musze uzupełnic bazę losowan,bo nie mam czym dzisiaj zagrac prócz 44,48,73
a jezeli dzisiaj znowu będzie łysy to go http://www.youtube.com/watch?v=-tJYN-eG1zk&ob=av2e
mnie wychodzi, że prym na chwilkę powinny przejąć 4-ki 4,14,24,34,44,54,64,74
Robalku...masz coś jeszcze ciekawego? Jak masz to zapodaj liluchnie a liluchna wyśle jeszcze kuriera z kuponami
patrząc na mapy liczbowe, gram niekiedy tzw. łańcuszkami. A łańcuszki urwały się np. takim liczbom jak 1,2,3,4,5,6,10,11,12,itp. stąd raczej na nie nie postawię. Łańcuszki nadal ciągną inne liczby, a zaczynają (nie wiadomo z jakim skutkiem): 8(dla 7,8,9), 14 (dla 13,14,15), 17 (dla 16,17,18), itp, stąd te mogą zostać wylosowane
lila
kiedyś pisałem - i /jeszcze/ nie zmieniłem zdania -
- moim zdaniem, w grach ts - nie za bardzo jest się czym dzielić... Mamy lepsze, lub gorsze (niestety częściej) przeczucia i tyle...
To ostatnio - to tylko fart(liczby 66 i 67 ) i cierpliwość do "najdłużej oczekiwanego" - grałem go blisko dwa tygodnie
kiedyś pisałem - i /jeszcze/ nie zmieniłem zdania -
- moim zdaniem, w grach ts - nie za bardzo jest się czym dzielić... Mamy lepsze, lub gorsze (niestety częściej) przeczucia i tyle...
To ostatnio - to tylko fart(liczby 66 i 67 ) i cierpliwość do "najdłużej oczekiwanego" - grałem go blisko dwa tygodnie
bo w życiu pewna jest tylko śmierć
hej all lilka
na 14 nie gram
hej all lilka
na 14 nie gram
lila, nie grałem w nic, nie miałem czasu, teraz może trochę powysyłam mm, ale tak to nawet nie miałem czasu popatrzeć w liczby
lilka
lilka, ja też gram ale tak jakoś nie chce mi się wysyłać na 14-stą, czuję nosem losującego: pałę małą łysą i ... niepowodzenie
lilka, rozmiar nie ma znaczenia...
witam panie i panów
Lilcia
lilka, już ja wiem co na myśli
ale łysym to tymbardziej mówię nie
ale łysym to tymbardziej mówię nie
lilka, dobra już nie gadajmy o rozmiarze jego małej... łysej.... pały (głowy)
1,6,20,22,26,32,52,79-wszystkie wchodzą,albo żadna