Wpisy 624 933 – 625 032
28 listopada 2011 22:58 → 29 listopada 2011 08:09, 100 wpisów
lilka
łysa pała wprowadziła dziś dużo śmiechu
łysa pała wprowadziła dziś dużo śmiechu
jabłka z robalami
ulala, dobranoc
jocia pocisnij im z kieszeni dużo
mnie program je wybrał i dobrze to zrobił lepiej nisz sieć neuronowa
ulala
na 14-ą podałaś 12 i jakąś tam - wysłałem z yaposekwensem w takim zestawie dla twardzieli z plusem - uratowała mi odwłok
na 14-ą podałaś 12 i jakąś tam - wysłałem z yaposekwensem w takim zestawie dla twardzieli z plusem - uratowała mi odwłok
te liczby co podałam to wziełam od zakresu 12 typowań w stecz po 12 losowań temu liczba 1 wylosowana była 21
natomiast dzis wziełam inny zakres i liczby oczekiwane to 29-32-44-56-60 na jutro
Wzajemnie , bo jestem zła na siebie..źle rozpisuje na kuponach..w takim razie powinnam mieć..20/20 wytypowanych..wtedy dobrze rzopisze
Jocia
"mrużysz oczka" - że tak naprawdę - nie płaczesz, bo wiesz, na ile możliwości można rozpisać 23 typy - tak ? czy błądzę ?
"mrużysz oczka" - że tak naprawdę - nie płaczesz, bo wiesz, na ile możliwości można rozpisać 23 typy - tak ? czy błądzę ?
Dzień Dobry
Do tej pory na stronie teesa - nie ma podanych wyników - ilości wysokości wygranych w Jokera, jak tak samo będzie z lotto, czy mini będzie zabawnie... Wiem - trafienie maxa - p.o.w.i.n.n.o ucieszyć, ale obgryzanie pazurów przy tyłku, przy trafieniu 4/6 - czy płacą 36 , czy 200 do przyjemnych c.h.y.b.a nie należy ?
Totalizator
Do tej pory na stronie teesa - nie ma podanych wyników - ilości wysokości wygranych w Jokera, jak tak samo będzie z lotto, czy mini będzie zabawnie... Wiem - trafienie maxa - p.o.w.i.n.n.o ucieszyć, ale obgryzanie pazurów przy tyłku, przy trafieniu 4/6 - czy płacą 36 , czy 200 do przyjemnych c.h.y.b.a nie należy ?
Totalizator
Dzień dobry.. .
................................................................
................................................................
Ulala.. .
........................................................................................................................
........................................................................................................................
Ulala.. . Ja też piję ...kawę..
...............................................................................................................................
...............................................................................................................................
Ulala.. .
...................................................................
...................................................................
Wędrowco śniłam dziś że jechałam jakimś powozem ,oglądałam budowle pensjonatów w zimowej scenerii
Ulala.. .
Liczba z Twojego snu - 21.
dodatkowe - 25, 35.. . to tylko wrożba, więc może śię nie sprawdzić.. .
Liczba z Twojego snu - 21.
dodatkowe - 25, 35.. . to tylko wrożba, więc może śię nie sprawdzić.. .
W tym śnie pojawiał sie jeszcze cichy adorator,który spoglądał na mnie z namaszczeniem,ale już tego nie dopisałam.
Wedruś
Wedruś
mi się śniła piękna księżniczka na koniu ,jak się obudziłem księżniczki nie było a koń stał
Ulala.. .
.............................................................
.............................................................