Wpisy 624 899 – 624 998
28 listopada 2011 22:48 → 28 listopada 2011 23:36, 100 wpisów
Jestem pokorna i cichutka,czasem ulegla,,,ale jak mnie ktos rosjuszy to tak jak walka z bykiem na arenie... do zwyciestwa
lilka, jocia
narka
narka
pewniaki w grupie du.pa cholera jasna
jocia, typuję, ale gó...wnianie
i to mnie sad
lilka, miałam napisać, że to mnie makes me sad
to że pewniaki mi przechodzą koło... źle idzie to trza się poprawić
jocia
lilka
nie bede szpanowac angielskim jo każdy zna
lilka
nie bede szpanowac angielskim jo każdy zna
cholera od SAD do jabłek
Dobra żarty żartami ale ja się z wami już żegnam,miłej nocki życzę i do jutra.Niestety muszę jechać do pracy.
majoreczka...
jocia....
Robal...
dekuś....
majoreczka...
jocia....
Robal...
dekuś....
lilka
łysa pała wprowadziła dziś dużo śmiechu
łysa pała wprowadziła dziś dużo śmiechu
jabłka z robalami
ulala, dobranoc
jocia pocisnij im z kieszeni dużo
mnie program je wybrał i dobrze to zrobił lepiej nisz sieć neuronowa
ulala
na 14-ą podałaś 12 i jakąś tam - wysłałem z yaposekwensem w takim zestawie dla twardzieli z plusem - uratowała mi odwłok
na 14-ą podałaś 12 i jakąś tam - wysłałem z yaposekwensem w takim zestawie dla twardzieli z plusem - uratowała mi odwłok
te liczby co podałam to wziełam od zakresu 12 typowań w stecz po 12 losowań temu liczba 1 wylosowana była 21
natomiast dzis wziełam inny zakres i liczby oczekiwane to 29-32-44-56-60 na jutro
Wzajemnie , bo jestem zła na siebie..źle rozpisuje na kuponach..w takim razie powinnam mieć..20/20 wytypowanych..wtedy dobrze rzopisze
Jocia
"mrużysz oczka" - że tak naprawdę - nie płaczesz, bo wiesz, na ile możliwości można rozpisać 23 typy - tak ? czy błądzę ?
"mrużysz oczka" - że tak naprawdę - nie płaczesz, bo wiesz, na ile możliwości można rozpisać 23 typy - tak ? czy błądzę ?