Wpisy 624 873 – 624 972
28 listopada 2011 22:37 → 28 listopada 2011 23:13, 100 wpisów
to o nas
Opis imienia: LILA
Imieniny obchodzi: brak imienin dla podanego imienia
(lub brak imienia)!
Osobowo?ć: Ta, co niesie dobrą gwiazdę
Charakter: 97 %
Promieniowanie: 99 %
Rezonans: 64 000 drgań/sek.
Kolor: Pomarańczowy
Główne cechy: Towarzysko?ć- Wola - Intelekt - AktywÂno?ć
Totem ro?linny: Lipa
Totem zwierzęcy: Łania
Znak: Wodnik
TYP: Całe ich życie upływa pod znakiem prób zrówÂnoważenia dwóch tendencji ich charakteru: lekko cholerycznego temperamentu oraz głębokiej skłonno?ci do po?więcenia i oddania.
PSYCHIKA: Byłyby nieszczę?liwe, gdyby przepu?ciły okazję oddania komu? przysługi. Są bardzo obiektywÂne i zdolne po?więcić wszystko, co posiadają, łącznie z życiem. Gdy mają do spełnienia konkretną misję, cec***e je pewno?ć siebie, je?li nie, wracają do nerwoÂwej nie?miało?ci łani, swego totemu.
WOLA: Zadziwiająca, nie tyle swą aktywno?cią, co jako?cią. To wola zdolna przekształcić charakter, by nadać mu bardziej ludzki, bardziej ?wiadomy aspekt!
POBUDLIWO?Ć: Ogromna, stąd nerwowo?ć tych kobiet.
ZDOLNO?Ć REAKCJI: Bardzo duża, rozsadziłaby inny charakter. Ale Teresy doskonale panują nad i sobą.
AKTYWNO?Ć: Szeroka działalno?ć na wielu polach. Na ogół są przedwcze?nie dojrzałe, zdyscypliÂnowane, mają poczucie etyki zawodowej. Są przede ! wszystkim strażniczkami domowego ogniska, i co za tym idzie, cudownymi matkami rodziny. Mogą I także zostać pielęgniarkami, pediatryczkami, stewarÂdesami itd.
INTUICJA: Mają intuicję, ale nie ufają jej.
INTELIGENCJA: Syntetyczna, czyli że szybko zdają sobie sprawę z cało?ci problemu i mogą dzięki temu stawić czoła trudnym sytuacjom.
UCZUCIOWO?Ć: Chociaż są szczę?liwe tylko wówÂczas, gdy mogą się czym? dzielić, nie należy sądzić, że są to same ?więte. Na ogół nie cierpią flirtów i wszelÂkich igraszek z uczuciami.
MORALNO?Ć: Posiadają moralno?ć o wyjątkowej sile, choć nie ma w niej nic agresywnego...Szukają usprawiedliwienia dla cudzych błędów, jednocze?nie sobie samym niczego nie wybaczając...
ZDROWIE: Na ogół cec***e je wielka żywotno?ć, od***?ć na zmęczenie i przemęczenie. Powinny jednak uważać na nerki i narząd rodny.
ZMYSŁOWO?Ć: Całkowicie podporządkowana rozÂsądkowi. Cec***e je również i w tej dziedzinie brak egoizmu, który czyni z nich kochające i wierne żony oraz wspaniałe matki.
DYNAMIZM: Nie odgrywa głównej roli w ich życiu, które jest całkiem ukierunkowane na bli?niego. Żyją, o?wietlają, rozgrzewają...To ?wiatła na samotnym, zimnym ?wiecie...
TOWARZYSKO?Ć: Zarówno w zgiełku ?wiatowego przyjęcia, jak i u wezgłowia chorego zachowują pocieÂszający i uwodzicielski u?miech.
PODSUMOWANIE: To imię niesie w sobie wielką moc, miło?ć, ogromne możliwo?ci.
Imieniny obchodzi: brak imienin dla podanego imienia
(lub brak imienia)!
Osobowo?ć: Ta, co niesie dobrą gwiazdę
Charakter: 97 %
Promieniowanie: 99 %
Rezonans: 64 000 drgań/sek.
Kolor: Pomarańczowy
Główne cechy: Towarzysko?ć- Wola - Intelekt - AktywÂno?ć
Totem ro?linny: Lipa
Totem zwierzęcy: Łania
Znak: Wodnik
TYP: Całe ich życie upływa pod znakiem prób zrówÂnoważenia dwóch tendencji ich charakteru: lekko cholerycznego temperamentu oraz głębokiej skłonno?ci do po?więcenia i oddania.
PSYCHIKA: Byłyby nieszczę?liwe, gdyby przepu?ciły okazję oddania komu? przysługi. Są bardzo obiektywÂne i zdolne po?więcić wszystko, co posiadają, łącznie z życiem. Gdy mają do spełnienia konkretną misję, cec***e je pewno?ć siebie, je?li nie, wracają do nerwoÂwej nie?miało?ci łani, swego totemu.
WOLA: Zadziwiająca, nie tyle swą aktywno?cią, co jako?cią. To wola zdolna przekształcić charakter, by nadać mu bardziej ludzki, bardziej ?wiadomy aspekt!
POBUDLIWO?Ć: Ogromna, stąd nerwowo?ć tych kobiet.
ZDOLNO?Ć REAKCJI: Bardzo duża, rozsadziłaby inny charakter. Ale Teresy doskonale panują nad i sobą.
AKTYWNO?Ć: Szeroka działalno?ć na wielu polach. Na ogół są przedwcze?nie dojrzałe, zdyscypliÂnowane, mają poczucie etyki zawodowej. Są przede ! wszystkim strażniczkami domowego ogniska, i co za tym idzie, cudownymi matkami rodziny. Mogą I także zostać pielęgniarkami, pediatryczkami, stewarÂdesami itd.
INTUICJA: Mają intuicję, ale nie ufają jej.
INTELIGENCJA: Syntetyczna, czyli że szybko zdają sobie sprawę z cało?ci problemu i mogą dzięki temu stawić czoła trudnym sytuacjom.
UCZUCIOWO?Ć: Chociaż są szczę?liwe tylko wówÂczas, gdy mogą się czym? dzielić, nie należy sądzić, że są to same ?więte. Na ogół nie cierpią flirtów i wszelÂkich igraszek z uczuciami.
MORALNO?Ć: Posiadają moralno?ć o wyjątkowej sile, choć nie ma w niej nic agresywnego...Szukają usprawiedliwienia dla cudzych błędów, jednocze?nie sobie samym niczego nie wybaczając...
ZDROWIE: Na ogół cec***e je wielka żywotno?ć, od***?ć na zmęczenie i przemęczenie. Powinny jednak uważać na nerki i narząd rodny.
ZMYSŁOWO?Ć: Całkowicie podporządkowana rozÂsądkowi. Cec***e je również i w tej dziedzinie brak egoizmu, który czyni z nich kochające i wierne żony oraz wspaniałe matki.
DYNAMIZM: Nie odgrywa głównej roli w ich życiu, które jest całkiem ukierunkowane na bli?niego. Żyją, o?wietlają, rozgrzewają...To ?wiatła na samotnym, zimnym ?wiecie...
TOWARZYSKO?Ć: Zarówno w zgiełku ?wiatowego przyjęcia, jak i u wezgłowia chorego zachowują pocieÂszający i uwodzicielski u?miech.
PODSUMOWANIE: To imię niesie w sobie wielką moc, miło?ć, ogromne możliwo?ci.
lilka tak sobie pomyslalam ze to o nas to jakis moher gada http://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4
że my super partia
majoreczka...o mnie lepiej moher niech tak nie mówi bo mu się szybko ten beret sfilcować może
lilka to o nas, najeżdża tą od kwiatków która jest przeciwko i broni nas "super partia k..." super! ...
wychodze
jackwar...faktycznie tłumaczę innych przed innymi i czasami zastanawiam się po jaką cholerę
możecie sami ocenić sprawdzając imiona znajomych , oczywiście to tylko zabawa ale celność jest w 60 %
http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1
http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1
to co wypisałeś w moim przypadku nie wszystko sie zgadza...ale cos w tym imieniu jest
lila w pole nie no spać ?
Jestem pokorna i cichutka,czasem ulegla,,,ale jak mnie ktos rosjuszy to tak jak walka z bykiem na arenie... do zwyciestwa
lilka, jocia
narka
narka
pewniaki w grupie du.pa cholera jasna
jocia, typuję, ale gó...wnianie
i to mnie sad
lilka, miałam napisać, że to mnie makes me sad
to że pewniaki mi przechodzą koło... źle idzie to trza się poprawić
jocia
lilka
nie bede szpanowac angielskim jo każdy zna
lilka
nie bede szpanowac angielskim jo każdy zna
cholera od SAD do jabłek
Dobra żarty żartami ale ja się z wami już żegnam,miłej nocki życzę i do jutra.Niestety muszę jechać do pracy.
majoreczka...
jocia....
Robal...
dekuś....
majoreczka...
jocia....
Robal...
dekuś....
lilka
łysa pała wprowadziła dziś dużo śmiechu
łysa pała wprowadziła dziś dużo śmiechu
jabłka z robalami
ulala, dobranoc
jocia pocisnij im z kieszeni dużo
mnie program je wybrał i dobrze to zrobił lepiej nisz sieć neuronowa
ulala
na 14-ą podałaś 12 i jakąś tam - wysłałem z yaposekwensem w takim zestawie dla twardzieli z plusem - uratowała mi odwłok
na 14-ą podałaś 12 i jakąś tam - wysłałem z yaposekwensem w takim zestawie dla twardzieli z plusem - uratowała mi odwłok
te liczby co podałam to wziełam od zakresu 12 typowań w stecz po 12 losowań temu liczba 1 wylosowana była 21