Wpisy 624 673 – 624 772
28 listopada 2011 21:37 → 28 listopada 2011 22:14, 100 wpisów
lili to ty żonatych wpuszczasz do domu ? może on liczył na inne leczenie ?
jackwar...to przyjaciel.Nie ma żadnych czarów marów.Każdy się szanuje i wie na ile sobie może pozwolić.Nie lubię kurestwa i góralskiej muzyki
lili , podobno nie ma przyjaźni między kobietą a facetem wcześniej czy później chodzi o coś innego
andruśka...nieeee kochanie,my się śmiejemy z naszej dzisiejszej rozmowy
andruśka...bo deki pisze do mnie bez nika.W dupsko dostanie za to ode mnie
lili ja wiem że jest taka reklama ale jaki to środek to zapomniałem muszę zacząć wprzudy brać coś na pamięć
to ja moze tez sie napije tego co Tytego syropu co Ci lekarz przepisał
tak myślałem , tu zgadłem a totka nie mogę , te maszyny bez duszy .
ja jestem lew z lipca
ja jestem lew z lipca
ulala ale ty to musisz być uparta
tak na poważnie znaki zodiaku mają pewien wpływ na charakter człowieka ale duży wpływ ma imię , nie na darmo na chrzcie księża chcą by imie było świętego . Jest taka stronka imiennik.pl i sprawdzałem tam imiona już kilkunastu osób , większość się zgadza w 60 % i tam jest naprawdę dużo napisane .
tak na poważnie znaki zodiaku mają pewien wpływ na charakter człowieka ale duży wpływ ma imię , nie na darmo na chrzcie księża chcą by imie było świętego . Jest taka stronka imiennik.pl i sprawdzałem tam imiona już kilkunastu osób , większość się zgadza w 60 % i tam jest naprawdę dużo napisane .
Lila...
Andromeda...
po pierwsze ja Cie nie znam i ciężko było by mi to ocenić a po drugie nick nie mówi czy to twoje imię
lili w szkole to chłopcy drapią się po dzwonku a dziewczynki po przerwie
dzien dobry i znikam...teraz czekam na zywo lotto