Wpisy 624 353 – 624 452
28 listopada 2011 19:08 → 28 listopada 2011 20:28, 100 wpisów
Dlatego dobra rada patrz co skrslasz a nie skreslaj na co patrzysz
Dariusz W. nie bawiłem się w typowanie kilka lat około 4-ch mam problem z dopasowaniem parametrów, brak czasu itd.
nil parametry można sobie dobrać ale trzba wiedzieć jakie i co chcemy zagrać Proponuję na poczatek
Dariusz tak.
Wiesz, wczorajsze typy sieci zrobiły na mnie duże wrażenie i mam obawy by teko nia "zepsuś"
Wiesz, wczorajsze typy sieci zrobiły na mnie duże wrażenie i mam obawy by teko nia "zepsuś"
doskonale wiesz jak to jest, wczoraj 9/16 a pozostała 11-ka obok dosłownie, więc jest nad czym myśleć.
No i oto chodzi właśnie pomyśl i graj co Ci mysli przyniosą nieoglądając się na innych
Ten programik to świeży nabytek, nauka odpowiedniego czytania go wymaga czasu i cierpliwości.
Sieć podała typy?
A jaki problem zastosowano do rozwiązania -liniowy czy nieliniowy w odniesieniu do zdarzeń w MM (losowań) kiedy badany problem jest nieliniowy, jednak okresowo zachowuje się liniowo?
SN się "uczy" a nie ustawia im parametry.
A jaki problem zastosowano do rozwiązania -liniowy czy nieliniowy w odniesieniu do zdarzeń w MM (losowań) kiedy badany problem jest nieliniowy, jednak okresowo zachowuje się liniowo?
SN się "uczy" a nie ustawia im parametry.
Wszystko wymaga czasu i cierpliwości i do wszystkiego potzrba odpowiedniego podejścia.Ja na swoje liczby czekałem kilka lat. Nie mówię o 6/12
Hejka!
Los Milionos ma być sprzedawany za tydzień w poniedziałek. Planują też powrót zakładów specjalnych.
Los Milionos ma być sprzedawany za tydzień w poniedziałek. Planują też powrót zakładów specjalnych.
o co chodzi z zakładami specjalnymi, Pawcio?
krysiunia witaj
majoreczka: To co kiedyś było chyba losują 5 liczb z 45 a dochód na cele charytatywne i też wygrane są. To na jakieś okazje ma być np. na dzień dziecka to na dzieci pójdzie dochód z gry.
Pawcio, dzięki za informację. To dobrze jak cele charytatywne.
Nom i jeszcze chyba kartę gracza wprowadzą ze zniżkami jak np weźmie się określoną ilość zakładów ale konkretnie nie znam szczegółów.
Krysia, jak szaleństwa w WLKP? wygrane?
Pawcio mnie się zniżki należą, zawieram dużo zakładów
adruś widziałam że trafiłyśmy po pewniaczku w grupie i nasza kochana Lilka dała nam piękne bukieciki
dawać kartę gracza, dawać
majoreczka z rana nic nie wysłałam po czały czas czekaliśmy w kolekach do lekarzy...a póżniej wzięłam kupony dopiero w oszołomie...normalnie koszmar,ale przynajmniej zaoszczędziłam
Witam
)
7,39,57,
1,37,80,
5,37,77
7,37,77,
7,12,62,
7,12,39,57,62,
Życzę wys wyg
)
7,39,57,
1,37,80,
5,37,77
7,37,77,
7,12,62,
7,12,39,57,62,
Życzę wys wyg
krysieńko i dobrze byłam z Tobą myślami, mam nadzieję, że wszystko OK Poznań rulez
majoreczka powiedziałabym nawet ze super i bardzo się cieszę ,bo mogłam zobaczyć maleństwo w większych rozmiarach i posłuchać jak bije serduszko
krysieńko, rany to cudownie świetna sprawa, ja uwielbiam Poznań (miasto doznań) i nie ruszę się na krok stąd
krysieńko, soczek pomarańczowy, nie szampanik, ale nie ma go tu w emotkach
majoreczka wybacz ale będę kończyć pani doktor tak mnie wydusiła po brzuchu że muszę troszke sie położyć
pojawię się później
pojawię się później
krysiu, odpoczywaj
lilka
http://www.youtube.com/watch?v=PlDn1auRmy4&feature=player_embedded nagie chopy
http://www.youtube.com/watch?v=PlDn1auRmy4&feature=player_embedded nagie chopy
lila no
moje chłopisko mi dziś kwiatka dało nareszcie tak bez okazji
lilka, jak to nie ma... chociaż... w sumie zbyt chudzi, ale co tam popatrzeć można
lilka wiedziałam, że zajrzysz
lilka, no właśnie o to biega za wczorajsze ciasto może mi dał
lilka... w każdą dziurę
lilka... walentynki to za kilka miechów... i nic nie pokazali
dekuś.....http://www.youtube.com/watch?v=bag87g2tlzg&feature=related jadę z Tobą
mam ich lilka
czipendejsy lilka
ale głupoty tu wypisują szok !! zanim rozmawiać o liczbach typowanie to jakieś badziewie piszą :/
omega.....jak coś ci nie pasuje nie musisz tu zaglądać a o kulkach też piszemy.To tak do twojej wiadomości
deki ja zawsze mówie i powtarzam wciąż kocham wszystko co góralskie