Wpisy 624 073 – 624 172
28 listopada 2011 16:58 → 28 listopada 2011 17:45, 100 wpisów
polecam wysłać zbiory wykonywalne na Targową - tam maja niezły sprzęcior, to szybciej obliczą
jocia masz rację, nawet 80 czajników
jocia. zakres losowań jest ustawiony na datę 27-11-2011r. więc dzisiejszego losowania on "nie widzi"
a nie mozesz prowadzic recznie ..wyników..albo z bazy danych..na Pasko ?
dzien dobry ALL
i znikam....
i znikam....
nil zmykam buziaki
jocia
jocia
majwoj...
jocia ..
nil tak coś zagrałam, ale jak podeślesz mi liczby to pójdę na całośc hehe npp. jutro albo kiedyś tam
majwoj. istnieje coś takiego jak blokada i nieobecność na tym portalu ... .
majwoj23 jesteś nienormalny, ja cie nie wyzywalam ani nic ze nie weszly mi liczby
nil nie sluchaj ludzi ktorzy mnie wyzywaja i maja urojeni
nil jak ci program wytupuje to puść za swoje a nikt pretensji do ciebie miał nie będzie
majwoj23, nie wcinaj sie w dyskusje ok? chamsko sie zachowujesz, bo NIGDY nie mialam do nikogo pretensji, prosilam o nauczenie mnie jak typowac nic innego !!!
ulala...
andro0..
andro0..
majwoj. pisałem że mam wyrobiony pogląd na pewne osoby i wcale tego nie ukrywałem, traktuje to jako odskocznię i dobrą zabawę ale bez ściemy.
nil
ja wole jedno 24 , jestem na mokro w czole
nil juz wczoraj ci pisalam cos na temat wchodzenia/niewchodzenia liczb, zreszta to twoja sprawa jesli chcesz je miec dla siebie albo wyslac komus powo
a od majwoja nie warto chciec niczego, bo jeszcze powie (tak jak mi) ze szukam romansu
nil
nawet nie potrafisz stworzyc nic sensownego tylko obrazac, krytykowac
majoreczko. już raz wpadłem tu w wir kłótni przez własną głupotę więcej tego nie zrobię więc to jest Wasza sprawa!
majwoj23 no co pomyslec, co? a jaka ja dla Ciebie jestem? nigdy nie mialam pretensji do tego ze nie umiem typowac liczb, nie mialam, NIE JESTEM IDEALEM.
majwoj23 sam zaczales po mnie jechac z niewiadomych przyczyn,pisac ze szukam romansu...
ja nadal nie kumam co ty do mnie masz, ale dobra
majwoj....ty masz programy lotto w kompie , wszyscy sam wymyślą typ
majwoj23, ja nie musze, wygladam dobrze... tobie zalecam
majoreczka>>>>>>majwoj rączki ze podać>>>> buzi dać i i ogrywać TSA
ulala
ulala
c z d
nil
nil