Wpisy 621 333 – 621 432
26 listopada 2011 13:05 → 26 listopada 2011 13:45, 100 wpisów
spoko , nie kłócić się
majoreczka ja to uważam za przypadek czy wejdą czy nie .
jajk już pisałem dziś wcześniej to wysłałem 2 dziesiątki z plusem z liczb banknotów ktorymi płaciłem
majoreczka ja to uważam za przypadek czy wejdą czy nie .
jajk już pisałem dziś wcześniej to wysłałem 2 dziesiątki z plusem z liczb banknotów ktorymi płaciłem
lila, też prawda chociaż ja wierzę, że kiedyś jakieś szczęście będzie u mnie, moja babcia gra i nieźle jej idzie
jackwar, no to powo
nil...taaaak? Nie przypominam sobiePisałam do dekiego,on wie o czym że jak trafię to osobiście wejdę na dach i komin postawię ale o fugowaniu nic sobie nie przypominam
majoreczka...to jak babci nieźle idzie to niech podrzuci Tobie kilka liczb i wtedy zagraj
lila... nie da rady, ona tylko w dużego
jak nie dzisiaj to juz nie wiem kiedy padna cyferki
3z5
7-19-47-70-76
3z5
7-19-47-70-76
<matti>...kurde przestań,bo jeszcze nigdy się tak nie czerwieniłam jak ostatnimi czasy
<matti>...jeszcze nie ale się zastanowię.Co byś powiedział za tydzień na Maderze?
witam państwa
dzisiaj szturmuję ósemeczkę:6,7,11,17,25,52,68,80
Lilcia
jak zwykle te kobitki
no nic innego mi nie pozostaje jak sie dzisiaj zdrowo
no nic innego mi nie pozostaje jak sie dzisiaj zdrowo
deki...ja mam serio coś z oczami.Jest napisane KARTA PREMIOWA a ja przeczytałam KUTA PREMIOWANA
o to sie nie martw Lilus sadze ze jestes blizej niz dalej z tego co kojaze ale to sie zweryfikuje
<matti>....ciekawe jak bliskotak,tak,zweryfikuje się ale za chwilkę mogę być dalej
Witam grono pedagogiczne
słyszałem że 3/3 wczoraj o 14:00 trafiłaś czy to prawda
nic a nic a co mialo sie stac??
wlasnie szukam Ciebie gdzie jestes i za momencik zlokalizuje i bede wszystko wiedzial
wlasnie szukam Ciebie gdzie jestes i za momencik zlokalizuje i bede wszystko wiedzial
multi multi
lila nie kombinuje jestem zaganiany kuchnia komp ,kuchnia i sprzątanie a takie wysłałem
lila to pytanie do ciebie bo zapomniałem wpisać twój nick
deki.....ja latałam od rana i sobie w końcu usiadłam bo szału można dostać
wojtas198721002
dobra znikam w te sobotnie popoludnie poszalec troszke
a Ty Liluchna sie zastanawiaj do wieczorka
a Ty Liluchna sie zastanawiaj do wieczorka
krysieńka
Witaj krysieńka
a u mnie po wczorajszym jak o 14tej trafione i troszke zarobione ...no to wieczorem dupa
Krysieńka dzisiaj widziałem że wczoraj coś trafiłaś o 14:00 a konkretnie ile liczb trafiłaś
Tomku tak jak w profilu...wybrałam sobie 10 cyferek i z tego wybrałam jeszcze 3 i wysłałam 3/3 oraz 10/10 z czego w 10 miałam 6 trafnych a 3 komplet
a i miałam jeszcze jeden z maszyny tez 3/3 ale tam trafiłam 2/3