Wpisy 620 713 – 620 812
25 listopada 2011 20:44 → 25 listopada 2011 21:33, 100 wpisów
chyba majwoj mi przesłał , tobie też chyba wysyłał lub majoreczce . nie trafiłem na początku ale konsekwentnie je puszczałem
deki....rozrabiam jak pijany zająć ,wszyscy mają mnie dosyć w domubrzuchy ich boląDzisiaj robiłam pierogi z mięsem ostatni raz w życiulepienie to nie dla mnie,wieje nudą
no tego czy opuściło czy nie to nie mogę być pewien bo nas dzieli odległość ona jest z mieściny ojca dyrektora
jackwar...na pewno nie mi,bo ja nie mam z majwoj kontaktu.Chodzi o majoreczkę
jackwar.....a co to piątek?Jem to na co mam ochotę nie patrzę czy to piątek czy sobota czy niedziela.Dosyć w życiu postów miałam
Lila ja robię pierogi minimum ras na tydzień.....dziś ruskie i z kapusta i serem.
Mogę robić codzienne tak mam wprawę,a andruska jak lubi lepić zawsze ze mną robi
Mogę robić codzienne tak mam wprawę,a andruska jak lubi lepić zawsze ze mną robi
tak z T#orunia , na necie się poznaliśmy w innych celach oczywiście i tak gadu gadu i zaiskrzyło
ulala..ja mogę polepić 10 sztuk a potem lepi kto inny bo ja jak zwykle mam inne zajęcieuciekam przed lepieniem.Wkurza mnie jak się tak palce pokleją od tego ciasta i farszu
ulala...a jadłaś we Włoszech takiego wielkiego pieroga? O ile dobrze pamiętam nazywa się Calzone
deki...musi być miękkie,nie ugniataj ciasta zbyt długo bo stwardnieje
i chyba do naleśników dodają mineralną,a tak w ogóle to ja nie rozumiem jak można robić naleśniki na wodzie zamiast na mleku
Trzeba mieć rękę do ciasta żeby było miekkie,a najlepiej ja zarobisz ciasto goraca wodą wtedy bedzie miękkie
robiłam raz lila naleśniki na wodzie mineralnej ale takie wyszły na buforowane
andruśka...no wychodzą takie puszysteja wolę na mleku i dodaję ubitą na sztywno pianę z białek i też wychodzą superi do tego nutella
lila ja tez wole mleko do naleśników ..ale ja jem z dzemem albo z serkiem białym ale na słodko
andruśka..też lubię z dżemem ale tylko truskawkowym,no czasami się zdarzy brzoskwiniowy
------
http://patrz.pl/filmy/klient-banku-przy-bankomacie
-----
http://patrz.pl/filmy/klient-banku-przy-bankomacie
-----
lila....
co przekazuje nam codziennie totalizator - zagadke
co to dwie dziurki w jednej dziurce
wasz nos w naszej dupie
co to dwie dziurki w jednej dziurce
wasz nos w naszej dupie
jacco...teraz Ty mnie znowu lejesz? Ja nie wiem cały dzien mnie ktoś bije